• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Milena ale Natalia ma piekny usmiech taki szeroki ;D

Madzialenka szkoda ze przed nosem wam te mieszkanko przelecialo

Liza a to nie wiedzialam bo ja nie uzywam :D

23may dobrze ze od razu wymienili a nie kazali czekac 2tyg ;p

Happy trzymaj sie ;)

Kazda kobieta jest silna i ma cos do udzwigniecia na swoich barkach jexna ma lzejszy ciezach druga ciezszy ;)

Sandra a myslisz ze bedzie pojawial sie na sprawach o alimenty lub robil problemy?

Sprawa jest przesądzona , on wie ze w każdej chwili może pójść siedzieć za to bo kwota przekroczyła 20 tys , tylko nie wiem czy najpierw nie zrobić go w jajo i powiem że ma wydać zgodę na dowód dla wiki a później go udupie i zostanie z niczym . W kwestii pozbawienia go praw nie ma nic do powiedzenia, bo dziecko go nie zna. Ale to trwa nawet do pół roku . Wystarczy ze na jedną rozprwe się nie zgłosi i sąd przełoży na inny termin.

reklama
Dla Wiki ojcem jest P. Trudno będzie mi powiedzieć jej ze jest inaczej i nie wiem jaka będzie reakcja gorzej jak mi wyjedzie ze chce poznać bilogocznego ojca to mnie szczyci chyba . Inaczej będzie jak pozbawie go praw i P da jej swoje nazwisko i przystąpi do adopcji wiki jako prawny opiekun.

Ostatnia edycja:
Te alimenty i to wszystko to jedna wielka masakra ;/
SANDRA moja jeszcze mala , a juz sie pojawiaja mysli co to bedzie ... Jak jej powiedziec i co jesli bedzie chciala go poznac ... Zamiar mam zabrac prawa, tylko obawiam sie ze jeszcze zbyt krotko nie widzial Natalii EDIT...ale my z S postanowilismy ze nie bedzie mlodej " adoptowal " ....jak P nie bedzie mial do niej praw to nie bedzie mial nic do gadania. A nazwisko chce zmienic jesli ja zmienie ..

Ostatnia edycja:
Milena ale to juz nie chodzi czy widuje dziecko ale jezeli ojciec dziecka naduzywa alkoholu czy narkotykow to w ten sposob moze demoralizowac dziecko ty sie boisz o nia i juz ten czub 2msc nie widzial i yo sie lixzy tylko dowody i swiadkow trzeba miec na to wszystko

Oszukiwać jej nie będę bo to może wyjść na moją nie korzyść , a tego bym nie chciała . Ona widziała go jako ojca ost raz jaj miała 3 lat ka . Później jako obcego pana na rozprawie o przyznanie nam władz rodzicielskiej . A ja do dziś mam obraz 3 letniej Wiki gdy mówi do niego kocham cie tatusiu kiedy przyjedziesz a ten ch... juz nigdy nie przyjechał.

OLCIA P niby pije....ale nigdy nie stwarzal dla Natalii zagrozenia ,.. Mnie to chyba prawnik czeka

EDIT Sandra masz nowe lepszw zycie , cudowne dzieci , a on niech zyje wlasnym zyciem ;/ ja juz sie pogodzilam ze P olal Natalie. A raz na pyt czy ma zamiar ja odwiedzic stwierdzil ze ona ma S a jego juz nawet nie zna... Wlasnie chu* a nie ojciec.

Ostatnia edycja:
Sandra milena a Zuzi 'ojciec' stwaza takie zagrozebie a najbardziej boje sie tego ze uloze nam zycie do kogo innego powie tata i nagle on sie zjawi i co 'czesc to ja jestem twoim tata' ah ciezki temat codziennie boje sie o nia ze on vos odwali bo to cpun zasrany i tak napalilam sie na ta sprawe sama nie dam rady bez adwokatki na sprawie byc ale skad ja wytrzasne tyle kasy na raz

reklama
A u nas to wlasnie tylko to ze ojca to ona nie ma. Nie wtraca nam sie w zycie. Ostatni raz widzial w kwietniu 2013... No i raz w miescie, ale nawet nie podszedl.
Sa adwokaci co daja darnowa porade i reprezentuja , nie ma u was ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry