reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

POLNA młody to nawet wcześnij nie chciał jeść ze słoiczka,była maskra teraz powoli się przełamuje ,bo zaczyna jeść z łyżeczki a wcześniej to jak widział łyżke to zacikał buzie i za żadną cholere nie tknął nic z łażeczki!!!! a teraz to je już mega danonki ,kaszke owocową ,kisiel ,jakas zupe ,i jabłuszka starte z gruszkom ,wiec teraz nie jest tak żle....ech Ala to agentka...ale śmieszna jest !!!!A teraz co mała agentka porabia?????????/

BASIA nasze dzieciaki sie upominaja o słodycze wiec im dajemy...nie znaczy to ze codziennie sie nimi opasaja ...jezeli twoja mała sie nie upomina to nie ma co jej wciskać!!!A co babeczka twoja porabia???

OLEŃKA może u ciebie powoli akcja idzie ku końcowi, a co ile masz te skurcze????dziękuje za zdrówko!!!

DZIEWCZYNY żebym ja was przez te forum nie pozarażała...oj była by epidemia wtedy

reklama
Olenka a na moje oko to Ty zaczynasz rodzic :-):-D

Oliwka moja oglada bajke na jedynce ,ma lizaka i chodzi ze swoimi misiem !!odpazru dni zaczela z nim chodzic -tak to zawsze przy dzrzemce go tulila i do spania a teraz nie wiem co sie Jej odwidzialo :sorry2: a jak chce Jej zabrac to MASAKRA :dry:

Ja uciekam kroic grzybki !! wpadne moze pozniej ;-):tak:

Oliwka jeszcze raz zdrowka zycze :happy2:;-):tak::tak::tak:

polna nie strasz mnie:szok:

oliwka zaraz po bzykanku mialam doslownie co minute, jeden przeszedl drugi przyszedl i tak przez odzine a przez cala noc tak co pol godziny w porywach do godziny,,, jak sie skórczykowi zachcialo tak przyszedl:-D

a ja zjadlam wlasnie pol czekolady, mojej ulubionej milki w ciapki, chce ktos?? jeszcze troche zostalo?:-)

no to częstujcie sie, zeby nie wyszło że sama zjadłam:-D:-D:-D

Załączniki

• S4022085.jpg
    S4022085.jpg
    261,3 KB · Wyświetleń: 29
  • S4022086.jpg
    S4022086.jpg
    281,6 KB · Wyświetleń: 28
oleńka to może się zaczyna....oby mam nadzieję że się w końcu rozpakujesz!!!jeszcze dziś się pomolestujcie i może dzidzia wyskoczy....a te skurcze to masz takie że brzuch ci się napina i jakby rośnie czy takie bolesne i ciągnie cię na dole!!!!

reklama
jeżeli będziesz miał dalej takie skurcze to idzie ku końcowi...ja jak miałam takie skurcze to trafiłam do szpitala ....miałam je co 10 minut i to takie właśnie uczucie że niby rośnie wrzuch robi się twardy a na końcu boli ...a ten czop wyleciał??? może i te wczorajsze przebadanie cię coś dało!!!???a kiedy masz wizyte u swojego gina????

Do góry