• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

HAPPy zdrowka dla Dennisa.

Ja tez lubie snieg ;-) ale taki co siega do przynajmniej kolan i jak sie idzie to trzeszczy pod nogami ;-)

Co do spotkania to ja bede w pl w maju. A na swieta moze uda nam sie z 23may spotkac ;-) :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Heja. Pogoda ladna sie skonczyla. dziś od rana albo pada, albo takie ciezkie chmury wiszą. Nic sie nie chce ;/

Ja na rodzinne skladalam w sierpniu. I my sie lapiemy, ale mamy wyzsze kryterium dochodowe. Ale na zadną inną pomoc z mopsu nie mamy szans. za bogaci jestesmy.
aaa jedynie zwrot za ksiązki, ale to przez niepelnosprawnosc, a nie za niski dochod.

Happy ja na przeziebienie takie zwykle robie inhalacje z pulmicortu chlopcom, tzn Oskarowi, bo F tylko raz chyba byl przeziebiony. Jak zaczyna brzydko kaszlec to inhalacja z berodualu+ pulneo ( syrop bez recepty ). a jesli ma suchy duszący kaszel to syrop hamujący kaszel.
antybiotyk Oskar mial 2 razy. na zapelenie ucha i jak 6 tygodni i mial zapalenie gornych drog oddechowych.
dobry dla dzieci na przeziebienie tez jest syrop z lipy i malin. jesli katar ma to masc majerankowa lub np inhalolem skropic posciel zeby latwiej sie oddychalo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry