reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

To mała zasneła i mam chwilke na BB:tak:
sniadanko zjedzone, teraz kawka...

Dzis mała spała do 5:zawstydzona/y: , a o 2 i 4 były pobudki... niech juz te ząbki jej wyłażą, bo i ja i ona sie meczymy... :zawstydzona/y:

Ostatnio mialam kolejna rozmowe z moim M. i znów o niebo lepiej, mam tylko nadzieje, ze na troszke dłuzej:tak: M. przyniesie dzis ubranka dla małej, bo jedna z jego kolezanek z pracy ma roczna córeczke i nie chce 2 dziecka i nie ma co z ciuszkami zrobic... Zawsze troche kasy zaoszczedzone:tak: no i własnie pisał, ze ma jeszcze kombinezon czy chcemy..., a ja własnie jestem na etapie szukania jakiegos:tak: wiec problem z glowy:tak:
a wogole szykuje sie awans u M. w pracy i narazie wszystko wskazuje na to, ze go awansuja, mimo tego, ze tak krotko tam pracuje, a 1 miesiac był na L4! Zobaczymy...

reklama
POLNA - jest bliżej sklep ale w auchan jest apteka ... zresztą ja chce iść na długi spacer :-p

Widzę że wszystkie teraz liczą na mnie ... kurde pod jaką presją jestem :-p fajnie by było jak by moje przyśpieszanie coś dało i dzisiaj w nocy się ruszyło ... no zobaczymy jak się nie ruszy to będzie trzeba leżeć plackiem na czas świąt :-p

A tym czasem uciekam bo mama do mnie przyjedzie zaraz :-)

Dzis cos maly ruch jest :szok::sorry2: :-D

Ala jeszcze nie spi ale juz niedlugo ja poloze do lozeczka :tak:
o dziwo umylam okna u siebie w pokoju i firanka sie piora wiec potem prasowanie i wieszanie :dry:

Asiowo oooo to super ze jest mozliwosc awansu :tak:Trzymam kciuki ;-) no i fajnie ze ubranka dostanie Paulinka :tak: a On dostaje za freee czy cos musi dac tej babce ?

Femme a to pewnie mama znowu Ci przysniola jakis obiadek :-p:-)

No i pojechała

POLNA - przywiozła kurczaczka :-) no i pofarbowała mi włosy bo jednak ten rudy to nie to :-p i nie mogłam na siebie patrzeć już :-p więc spowrotem do czarnego :-p

...no właśnie idę zmyć głowę:-p

Moja mała o dziwo spi juz 3 godzine:tak: nigdy o tym czasie tak nie spala!

A ciuszki za darmoche dostalismy:tak: po południu obadam co to za ubranka!

A awans... Paweł cos tam zagaduje, zeby sie dowiedziec kto go dostanie i narazie wszystko wskazuje na niego...
kierownik podobno sie do niego przekonał i wyrabia wszystkie swoje normy, na kasie sie nudzi, a to bardziej robota dla babki, no i powiedział szczerze kierownikowi co mysli o tej pracy... od tego czasu facet ma do niego szacunek:-) no i wykształcenie tez robi swoje...
fajnie by było, bo nie musiałby chodzic z ulotkami no i kasy wiecej bedzie:tak:

Wczoraj próbowałam Was dogonić...Doszłam aż do 1007 strony...A dzisiaj już tyle...Wariaty:-p

Oleńka gratuluję!!!:tak: Bardzo się cieszę,że już jesteś po wszystkim i możesz tulić synusia:tak: Szkoda,że musi leżeć w inkubatorze....Ale to raz,dwa zleci i będziecie się tulić i tulić:tak:

A ja znowu leżę chora...Mam już dosyć...Gardło mnie boli jak cholera i leci mi z nosa jak z kranu...Masakra...

ASIOWO - no to 3mam kciuki żeby dostał ten awans :-)

ANIA -no no ty też już blisko jesteś ... kuruj się dziewczyno !

JA pierdziele jak się zmęczyłam tym myciem głowy :szok: z 15 min nad wanną schylona byłam żeby to spłukać itp... no ale to dobrze :-) teraz idę myć podłogi :-p może w końcu się coś ruszy :-p

Aaaa ... i przykra wiadomość ... :-( mam rozstępy na tyłku :angry::angry::angry: a tak ładnie już było ... co prawda malusie i blisko rowka więc nie widać będzie np w stroju i w ogóle mama stwierdziła że mi zblakną i będzie si no ale są :dry:

Femme jakbym przy porodzie czuła się tak,jak teraz to nawet nie miałabym siły przeć:zawstydzona/y: A weź się wylecz jak nawet nie można nic brać:zawstydzona/y: Piję jedynie herbatkę z miodem i cytryną i wygrzewam się w łóżku...I czekam aż przejdzie:sorry2:

Netgirl dopiero teraz przeczytałam...Moje gratulacje:tak: Aż mi się łezka w oku zakręciła...Życzę wszystkiego dobrego:tak:

Mały zasnął więc mam chwilke na bb, capuccino i ciasteczko :-)

Mika no wiesz, ja w szpitalu też jadłam jogurty i serki, ale dopiero w 3tyg coś mu wyskoczyło... no i wczoraj zauważyłam że na czułku już sie sytuacja poprawia...
Oleńka ogromniachne gratulacje i szybkiego powrotu do domku i do formy... swoją drogą opisu i zdjęć sie doczekać nie moge :tak:
Femka ty mnie nie załamuj... ty sie ciesz że tylko tyle i w niewidocznym miejscu... ja mam cału brzuch i tyłek, do tego uda i pod jedną pachą... a na brzuchu to aż nad pępkiem... ale
w spodnie z 2miesiąca ciąży już wchodze :tak::-)
Madziu właśnie sie zastanawiałam co sie z tobą dzieje... gdzieś ty była jak cie nie było?

No i ciekawe co u Żywej, Angel, Koszmarka... No i czy Kaska19 nam sie nie rozpakowała czasami... :rofl2:

reklama
Noo 2 godziny sprzątania :szok: nawet naczynia pomyłam ! a tego nienawidzę i nigdy nie robie :-p
Kuba wróci to na niego wskoczę :-p jeszcze na spacer pójdę i jak to wszystko nic nie da to ja się poddaje :-p

ANIA - no właśnie sił Ci zabraknie :baffled: obyś wyzdrowiała :-)

KASIA - ja się tym nie przejmuje one są mini (Kuba nie umiał stwierdzić czy to rozstępy dopiero mama mi powiedziała :-p ) tyle że już się nie mogę chwalić że jestem jedną z nielicznych która rozstępów w ogóle nie ma :-p

no właśnie Kaśka pewnie też już się rozpakowała ... ktoś ma z nią kontakt ?

Do góry