reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Gratulacje dla Femki.A tak sie martwiłaś ze Ninka to malutka jest.Chyba nie najgorzej.Widocznie waga po tobie.
Madzia no niedlugo i ty.
Ciekawe kto nastepny po netgirl zafasolkuje

Zrobilam jak Femka, kupilam olejek, zobaczymy czy na mnie tez zadziala:-)
Galarecia super ze jednak jedziecie, wypoczniesz sobie, w koncu Wam sie nalezy, a ze babcia chce zostac z wnuczkiem to trzeba korzystac:-)

Famme gratulacje:-) hehe olejek przyspieszyl sprawe:-) naprawde szybciutko poszlo:-D

Oliwka wczoraj pisalas o wadze Bartka i Oliwki, ja sie boje o Ale ze jest za gruba bo 3tyg temu wazyla 8100gr... przy 65cm.... za miesiac kolejne wazenie i szczepienie i az sie boje pomyslec co to bedzie:-D

poczytac mi dala ale jak probuje odp to marudzi... doslownie jak ojciec:-D

Snoopy to Luśka jest naprawdę duża...A jak tam Twoja mama wróżka naopowiadałą jej znowu głupot o J,czy też przeszło jej????

Nic mi juz nie mowi, moj tata jeje caly czas powtarza ze ja juz mam faceta i zeby to w koncu zaakceptowala, teraz mi horoskopy karze czytac:-)

A mozecie napisac ile wasze dzieciaki waza dla porownania??

Oliwka_11 ja też niestety bardzo dlugo czekalam na wizyte u okulisty i niestety trafilam na bardzo niemila lekarke:/ Tyle, że u nas był taki problem, że Wojtusiowi od porodu ropiało oczko i z tym się nałaziłam...i lekarka obejrzala malego...zrobila mi wielki wyklad ze jego ksiazeczke zdrowia to ja powinnam znac na pamiec i ze jak przychodze z dzieckiem do okulisty to mam miec paznokcie obciete bo jak tu zrobic masaz...szkoda tylko ze pierwszy raz w zyciu bylam u okulisty, a i mamą byłam dopiero od kilku tygodni:/ ale cóż, zdarza się!
Na szczescie potem bylam u innej Pani doktor i ona już temu zaradziła:)
Ale u Was na pewno będzie wszystko wporządku...ale lepiej sprawdzic:)

Galarecia super, że jedziecie sobie odpocząc:)Ja też jadę w góry ale na Święta na tydzień...ale niestety z teściami:/Ale jakoś wytrzymam;p
Jeśli chodzi o mleko to jak jest mu dobrze po NAN1 to lepiej nie zmieniaj!! Ja zaczęłam od Bebilonu i też chciałam zmienic na Bebiko bo podobno tańsze...ale zostałam wkońcu przy tym i jestem zadowolona:)

Madzia1225 madzik1388 trzymam kciuki za Was!!!!! Oby szybko poszło;p

firanka wszystkiego naj naj dla Nicolci:D

snoopy12 jeżeli chodzi o tą wagę to faktycznie troszke dużo...mój Wojtek jak skończył 6 miesięcy to ważył 8195 i mierzył wtedy już około 70 cm...wtedy lekarz mi powiedział, że jest duży chłpiec niby , że nie gruby ale , że baaaaardzo zdrowo wygląda:p

Ja teraz mam akcję odchudzanie bo ahhh ta waga...także chodzę głodna i przynajmniej tutaj na forum o tym zapominam;p Wojtek mi teraz usnął..jakiś jest dzisiaj dziwny, to pewnie przez pogodę! Ale cieszę się, że jak ma takie humory to duuuużo śpi;p i przynajmniej mam spokój:)
Muszę przyznac, że super mi tutaj z Wami....:)

Snoopy... moja mała 6 tyg temu wazyła 7,2 kg... teraz licze, ze ma ok 1kg wiecej... na dniach ide mała zaszczepic wiec powiem Ci dokładnie ile ma...
U niemowlat nie da sie stwierdzic czy jest grube... po prostu jedne tyją szybciej, drugie wolniej... jak zaczynaja sie ruszac, pełzac, raczkowac itd... to wszystko staje w miejscu i dziecko wtedy zaczyna wszystko tracic... mój pulpet juz zaczyna tracic powoli fałdki...
Moim zdaniem jest ok:tak:

teraz wszystkie brzuchate mamy będą piły olejek :-)
Snoopy, mój synek ważył 8 kg jak miał 3 miesiące, i nikt nigdy nie mówił o otyłości, tylko że obżartuch i wielki rośnie, lekarka mówiła że przez to będzie później zaczynał chodzić, ale zaczął wcześnie :-) więc nie ma się co martwić, tylko raczej cieszyć

reklama
fajnie ze femme juz po:) mnie tez czyscilo strasznie jak zaczely sie skurcze...chyba z godzine na kiblu ze skurczami siedzilam i to bez olejku:) nie moglam jechac do szpitala ze sraczka...:zawstydzona/y::tak:dlatego tak pozno pojechalam:):-p
teraz jeszcze madzik--bedzie duzo dzidziusio w podobnym wieku bedziemy milay o czym rozmawiac:) jak juz mamy ogarna sie i wroca na forum:)
a ja sie troche martwie bo moja nelka ma jakas wysypke...nie wiem czy to od czekolady (bo wczoraj zjadlam kilka kulek)czy od nowych husteczek--bambino milay ponoc nie uczulac...nie wiem co to moze byc -cala jest w czerwonych kropkach lekko rozmytych...milayscie cos takiego??

Do góry