reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

skąd mi się ta Lenka wzięła :-D chyba przez niewyspanie :baffled: Przepraszam Femme i Ninkę :happy:
Ja jak zawsze niewyspana i tylko czekam aż się ten dzień skończy i co nowego przyniesie..

reklama
Oliwka a u nas nic ciekawego.. Lena mi sie budzi w nocy.. normlanie mam juz dosc - nie wiem, co jej jest:baffled:masakra.. a zaraz klade ja na drzemke.. wiec uciekam dziewczynki:-)papa do napisania wieczorem;-)

szkoda, ze o tym olejku rycynowym nie wiedzialam jakies 7 miesiecy temu...moze bym naturalnie urodzila;p
oczywiscie gratulacje dla Femme !!!!!!!
dorom5 rowniez trzymam kciuki za rozmowe!!!
Ja wlasnie zerkam na Wojtusia ktory tylko by broil i broil , wlasnie probuje dosiegnac obrus na lawie a jak mu mowie ze nie wolno to sie tylko usmiecha i dalej probuje hehe...ale sie nie moge doczekac az zacznie raczkowac;p coprawda wtedy pewnie dopiero bede miala urwanie glowy....ale z drugiej strony jaka radosc:)
pozdrawiam Was i Wasze maluszki:D
i wedle prosb mam suwaczki i zdjecie tylko jeszcze musze znalezc jakies mniejsze bo to duuuuuuuuze jest hehe:D

Madzik nie wiem czy ją pocieli...nie chce teraz męczyć ja sms-ami bo całą noc nie spała ,niech teraz sobie odpocznie.....wieczorem do niej zadzwonie!!!! Urodzisz i ty ,chyba że jak dłuży ci się czekanie to spróbuj tak jak femmka tego olejku!!

BASKA ech współczuje,ciekawe dlaczego tak się budzi w nocy????kurcze te nasze dzieci są czasem takie nieprzewidywalne...

KREDZIA śliczny ten twój chłopanio....i te ząbki ,ja to z niecierpliwością czekam kiedy mojemu wyskoczy kiełek!!

Ja teraz od rana wydzwaniam do CZD normalnie tam się dodzwonić to masakara ale che już mieć tego okuliste z głowy,przynajmniej upewnie się ze Oliwka ma zdrowe oczka!!tylko ciekawe kiedy będe miała wyzite ,bo tam są straszne kolejki!!

No to ja sie w koncu ogarnełam, mała spi od 40 minut:tak:
W nocy mała w dalszym ciągu daje mi popalić:zawstydzona/y: Dzis miałysmy isc na szczepienie, ale poczekam, bo katarek nie przechodzi... jak jej nie przejdzie do piatku to pojde z nia do lekarza:zawstydzona/y:Zębolki ciagle w dziąsełkach, a nie na dziąsełkach, ale juz tuż tuż...:-D Dzis odespałam rano nocke, bo M dopiero o 10 jechał do pracy, zajał sie mała, pozmywał i zrobił sniadanko, a ja moge troszke dzis odpoczac:tak:

Fajnie, ze Femka ma już Ninke przy sobie:tak:

No to i ja coś napisze..
U nas nawet dobrze. Adaś je tak mniej więcej co 3-4godz (licząc od początku karmienia do początku następnego).. Już nawet lepiej chyba śpi.. I stwierdziłam że nie będe mu jednak zmieniać mleka. Po NAN1 mu nie jest źle więc zostaje.
A my z moim mężem jednak wybieramy się w góry na 4dni.. Mam nadzieję że odpocznę trochę od małego i od codzienności i zregeneruję siły.. No i oczywiście że ten wyjazd umocni mój związek z mężem. Już się nie mogę doczekać. Małemu już spakowałam czyste ubranka do babci.. A przybory do mycia i jedzonko to oczywiście w ostatniej chwili w piątek na wieczór..
A jeszcze będe musiała spakować siebie i męża.. I poszukać torby podróżnej..

femme fatal gratuluję córci. Taka duża dziewczynka a taka chudzinka. Pewnie ma to po mamusi. I napewno jest śliczna. Czekam na zdjęcia i relacje z porodu..

madzik1388 już bardzo blisko. Niedługo i Ty będziesz miała swoją dzidzię przy sobie i nawet jeszcze zatęsknisz za brzuszkiem..

kredzia111 witam nową mamusię. Pisz do nas często.

oliwka_11 Ciebie to ja dziewczyno podziwiam.

Ale wiadomosc z rana:):-DFemme Fatal... OGROMNE GRATULACJE :):-D:-D:-D:-DnO TO TERAZ BY MALA BYLA DUZA I CIEZKA ORAZ PRZESPANYCH NOCY :-):-):-)

A ja sobie uświadomilam ze nie dlugo kolej na mnie i az mnei strach oblecial:)

Gratulacje dla Femki i Ninki :)

Dorom w poznaniu masz na promienistej w klinice fisherowej. Dużo sobie liczy,ale jest najlepszą specjalistką w Poznaniu.

No,a Nicolke na swoje pseudo urodzinki dostałą dzisiaj lizaka :p

reklama
GALARECIA nie ma mnie za co podziwiać.....fajnie że zdecydowaliście się na ten wyjazd ,odpaspniesz trochę o wyśpisz się !!!To ładnie ci synek je ,tak co 3-4 godzinki to akurat A jak ci śpi w dzień?????Muszę przyznać że dzidzia wam się udała ,taki mały przystojniacha z Adasia!!!!

MADZIA no przygotowuj się powoli,bo niedługo ty będziesz się pocic na porodówce...

a tak poza tym to kurde wszystkie kobitki nam się rozpakowują.....

Do góry