reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hmm.. więc Mama się cieszy razem ze mną :-) Nie mówiąc o młodszej siostrze :-) Mama to wypatruje mi wózeczki, wyprawki dla Maluszka :-) A co do Taty - musze się przyznac że pracuje za granicą, i dopiero co wrócił o 4 nad ranem, i dopiero gdy się wyśpi planuje powiedziec... huuu... tak że znając Ojca - poprostu boje się Jego reakcji :-(

DOROM matki zazwyczaj lepiej znoszą takie wiadomości od Ojców!Będzie dobrze...Najważniejsze że twój mężczyzna jest z tobą i że się cieszy!!Ech ja to bym chciała 3 dzieciątko ,ale muszę wyjść na swoje i wtedy mogę coś działać !!teraz z dwójeczką czasem jest ciężko ale nie żałuje,a ty planujesz więcej dzieci????

SHEEPY ty o tej porze tutaj???
mi dzieci niedawno usneły ,Bartek pare minut przed 22 ,więc mam nadzieję że da mi pospać trochę dłużej...zobaczymy!! a jak tam twój ??przeszły mu humory i jak to synek znosi???

Nikuś mi dopiero zasnął, i też idę spać bo nad ranem już wstaje wrr mógłby pospać chociaż do 8, ale to ranny ptaszek. Ogólnie widzę, że znosi to ciężko...
właściwie to nie gadam z facetem wcale, tylko w sprawach 'służbowych' ,nie tak jak kiedyś, jak mogłabym z nim normalnie żyć po tym co mi nagadał... może jeśli mnie przeprosi. ale wątpię w to :-(

SHEEPPY ma nadziję że się to zmieni i że znów będziecie szczęśliwi....ech najbardziej szkoda dziecka bo ono najbardziej cierpi...dobra ja też robie zrywke , to buziak

jakbym coś wiedziała od femmki to napisze!!!papapapapa

Oliwka_11 - więc strasznie się boję tej rozmowy, ale będzie przy mnie Bartek - mój facet Kochany :-) Do tego mój Ojciec wybuchowy jest jak chyba mało kto, potrafi tak dobrac słowa gdy jest wku**rzony że kilka dni poźniej - przeprasza! Bo taki czuje się winny, poprostu za dużo zawsze powie, nie to co powinien. Ale dam rade, musze! :-) Najważniejsze że ja i Bartek cieszymy się z Naszego Maleństwa :-) Planuje miec 2 dzieci, teraz będzie pierwsze :-) A gdy wszystko się ułoży, Maluch podrośnie napewno postaramy się o drugie :-D Ty masz dwójke, jak dajesz rade? Podziwiam Cie, naprawde :-)

ja planuje nastepne moze za 5 lat:p a potem moze jakies adoptuje...jelsi warunki pozwolą...
fajnie ze olejek pomogl femme heh-planowany porod ma..oby sie dlugo nie meczyla:)
moje malenstwolezy w lozeczku i ani mysli spac.....trzeba jaza raczke trzymac....samotna sie w lozeczku czuje ale nie chce jej przyzwyczajac zeby ze mna spala,,,,tak jak w szpitalu..bo potem tylko problem/////
glupio mi starsznie ale przyznam sie ze ja tez jaralam fajki....bardzo malo ale przez cala ciaze....teraz pale po karmieniu co 4 godziny....aj zawsze mowilam sobieze rzuce jak zajde w ciaze idupa...slaba jestem niedojrzala ale zrozumie mnie tylko jktos to tez pali....

DOROM jakoś leci ,czasem jest naprawde ciężko i nerw mi brakuje ,ale to tylko dzieci !!!między moimi maluchami jest 11 mc różnicy,Oliwka jak najbardziej planowana(przed nią miałam 1 poronienie w 8 tg) a Bartek pojawił się bez zaproszenia ,ale nie żałuje bo razem się chowają i widze jak Oliwka się nim opiekuje i chce wszystkim dzielić....A co do twojego ojca ,to wiadomo człowiek coś palnie a potem mu głupio ,mam nadzieję że nie będzie wielkiem burzy i że godnie się zachowa!!trzymam kciuki

A femmka jest w szpitalu i zapowiada się przed nią długa nocka...
właśnie dostałam esa i weszłam na BB wam napisać żę "skurcze mam często ,ale tyci rozwarcie.Wstrzykneli mi coś i mam pół godziny chodzić i przyjść się zbadać jeszcze raz!!"

NA reszcie u Femki się coś ruszyło:tak:. Trzymam kciuki za Ciebie MArtuś:tak:.

Polne pewnie ujeżdża P :-p

Dorom a do którego gina chodzisz??? Bo ja w ciąży trochę ich odwiedziłam więc w razie W moge Ci kogoś polecić i odradzić.

reklama
UWAGA!!!
Pamiętacie użytkownika kasimona88?? To kolejna oszustka tak jak masiek z kwietnióweczek!!! Ta idiotka dała zdjęcia jednej z nowych forumowiczek i podpisała,że to jej!!!

Do góry