reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam:)
Ja również jestem młodą mamuśka( urodziłam kilka dni po 21 urodzinkach) i czuję się z tym wspaniale:) cieszę się, że nie jestem sama:)hehe
Mój synek ma 7 miesięcy i właśnie sobie śpi stąd moja obecnosc tutaj:)
Mam nadzieję, że mogę liczyc na Waszą pomoc i że może ja będę mogła Wam w czyms pomóc i doradzic:)
Widzę, że niektóre z Was już mają albo czekają na drugie dzidzie...życzę wszsytkim powodzenia:)
Postaram się może coś sobą wnieśc tutaj do Was...jeśli oczywiście pozwolicie:)
pozdrawiam:p

reklama
SHEEPPY - a wiesz może ile ja mam tego wypić ?:-p łyżeczkę ? czy 1/4 szklanki oleju a reszte soku ... bo różnie piszą i teraz nie wiem ...
Co do palenia to myślę że lepiej żebyś paliła i była spokojna niż żebyś teraz na siłę rzuciła i chodziła ciągle znerwicowana ... organizm sam powinien odrzucić ... takie moje zdanie :-)

KREDZIA witamy ;-) wstaw jakieś suwaczki zdjęcia przyjemniej się wtedy rozmawia :-)

Czesc :-) na chwilke bo P spi i Ala wiec mam chwileczke spokoju ale Dawid z Lucja sa i trzeba ich pilnowac !!

Bylam dzis u lekarza i powiedzial ze dostalam termin na 27 listopada do Lublina!!
HURRAAAAAA !!! !!! !!! !!! !!!
echa nie zrobil bo stwierdzil ze nie warto a te bole co mi dokuczaja to wylacznie korzonki :crazy:

a Moje Biedaczysko przyjechalo dopiero po 5 :confused2: i wsumie dopiero o 14 polozyl sie spac bo wiadomo jak przyjechal to odrazu zaczal sie lasic i tulic i tak do pobudki Ali - 6;30 !! no a Ala odrazu ..oooo tata.. wyciagnela do Niego raczki ,bawila sie z Nim wiec moja nauka ogladania zdjec i filmow bardzo pomogla :tak:
wogole nie odstepuje P na krok :-D i kogo tylko spotka to mowi ze ..tata ziummm Ali .. :-) heh

Femme tylko nie przecholuj z tym olejem :-p bo przez godzine bedziesz siedziala na kibelku :-):-D:-D:-D

Oliwka
nom mialam racje , On wiedzial o tym urlopie juz od 3 ytogni a dopiero w piatek potwierdzili ze w pon moze przyjechac :cool::-)

wybaczcie ze wszystkim nie odpisuje ale brak czasu ........ :sorry:
pewnie jak sie zaspokoje P to bede wiecej pisac :-D:-D:-D a narazie sie Zegnam :happy:

Femme no nie przecholujz tym, ja czytalam ze lyzke stolowa
polna_N ooo to sie bedzie dzialo, tyle radosci na raz, ale nalezy Ci sie korzystaj:-)
A i witamy nowa mamusie:-)
A mnie dzis caly dzien podbrzusze boli, i mialam kilka porzadnych skurczy, moze cos sie w koncu rozkreca, miejmy taka nadzieje

a co mi tam łyknęłam łyżkę ... ale nie jest wcale takie niedobre :dry: nawet smaku nie ma ... więc nie popijałam za dużo ... nie trzeba chyba nie ? :-p ... dobra teraz czekamy co się będzie działo :-p

No i dupa ... nawet jakoś specjalnie mnie nie pogoniło ... po prostu kupę zrobiłam i tyle ... bez sensu nic na mnie nie działa :dry:

reklama
Witam po bardzo dlugiej przerwie:-D mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie:-D

Widze ze mlode amcie juz na finiszu:-D szczerze owiac to ja juz bym wolala byc w ciazy :-D ala sie zrobila straszna i nie mam juz do niej sily:-) jarek ratuje sytuacje jak jest na noc, chyba zabki jej zaczynaja wychodzic:-)

Ostatnia edycja:
Do góry