reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
asik, gratuluję kolejnego ząbka :)
Dredzik, gratuluję drugiej pociechy :)

Ja już na nogach jestem, Oliwier jeszcze śpi i mu się nie dziwię, wczoraj do 23 ganiał :szok:

Hej

Oliwia wczoraj z teściową pojechała nad morze:happy: szkoda tylko, że pogoda nie za ciekawa.

Dredzik witaj:) gratuluje drugiej pociechy
Mariolcia to Ci wczoraj maluch dał popalić

Monycza Witaj Gratuluje .
Patrycja jak test ??
Dredzik Witaj gratuluje .
Dominisia Fajnie że sobie radzisz .

w końcu dotarłam do was :zawstydzona/y:
W sobote Chrzest , w niedziele poprawiny , nie chcieli nas do domu puścić , młoda się wyszalała ludzie ją wynosili że wyjść nie chciała :-D:-D Młoda dalej na czterech , ale schody obcykała , i wczoraj mi sama na 4te piętro weszła ;-) Strasznie ruchliwa , minuty nie usiedzi ;-) No i w weekend znowu na wieś jadę bo festyn jest i zaproszenie na obiad dostałam .. ;)

Z P jak było tak jest, nawet nie wiem czy na urodziny ma zamiar przyjść .

asik, no teraz pogoda ma się trochę popsuć, ale miejmy nadzieję że słoneczko przygrzeje nad morzem :)
Milena, super że przyjęcie udane, Natalka miała tyle rąk do noszenia.
a zapraszasz P na urodziny ?

u mnie mama była, na kawkę wpadła... Oliwier się wybawił z babcią, pokazywał jej ciągle ile jego motorek na liczniku ma :-D
zupkę już mam, skrzydełko z zupki już zjedzone przez synia i teraz śpi :)

czesc dziewczyny, dojechalam nad morze cala i zdrowa.. jazda byla straszna mdlilo mnie, a brzuch nie dawal spokoju.. ;/ @ nadal nie ma ;) test 2 kreski, i znowu ta sama sytuacja, jedna mocna druga leciutka ;)

kasiek88kasiek
tak, a pozniej zniknelam. stwierdzilismy z I. ze co bedzie to bedzie.
wyjazd troche nie udany, domek na zdjeciach wygladal troche innaczej, pogoda miala byc inna ale pozyjemy zobaczymy
:) mam tutaj strasznie slaby zasieg internetu. musze uciekac, bo idziemy wdychac jod :)

Jagoda. a mialas przy tym duze uplawy? bo u mnie sa straszne ;//
asik24 miejmy nadzieje, ze dobrze Ci sie wydaje :D
Dredzik witaaj wśród młodych mamusiek :)
Milenaaaa tak ja wyzej pozytywnie. pewnie jestes zmeczona troche po tylu przyjeciach :)

P.S. wlasnie!! co z tymi uplawami ? sa intensywne ;/ troche sie boje ;)

Mariolcia Szczerze powiedziałam P , '' urodziny wyprawiamy w sobote o 16;00 '' ;-) zaprosiłam jego rodziców , a on - osobiście uważam że ojciec to raczej sam powinien się dowiedzieć co z urodzinami dziecka a nie że ja go zapraszam na urodziny córki . Bo to raczej jego obowiązek .
Patrycja Gratulacje , najwięcej powie ci ginekolog na wizycie . Na pewno wszystko jest ok .

No jak większość z was wie poznałam Sz. i szczerze to przyjęcia mi się dopiero zaczynają , już po chrzcie , teraz festyn z obiadem , 31-go wyprawiam roczek Natalii , we wrześniu dwa wesela + urodziny Sz. , październik roczek jego bratanka ... ale oni mają mało imprez w roku :tak::-D:-D

Patrycja myślę że można po cichutku gratulować;) A gdzie ejsteś nad morzem ja byłam w lipcu:)

Milena
kij P w oko i szyszka w pupkę:p:p Szczęścia Ci życzę;):) Super że Natalka taka obrotna;)

reklama
Wstawać :)
ja jak zwykle spać nie mogę, wczoraj posiedziałam trochę w nocy na TV i białą masajkę oglądałam... i mi łezka poleciała na końcu.... :(
pogoda się popsuła u nas ale może jakiś spacerek zaliczymy :)
Milena,
oby urodzinki się udały i "nikt" ich nie popsuł tyle życzę :tak:
Patrycja, również czekam na wieści :)

Do góry