reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No oby nikt urodzin nie zepsuł :-) Bo P. a zwłaszcza jego rodzice to....zawsze coś muszę zje**ć .. Ogólnie mi się pytał wczoraj czy do niego wróce jak się usamodzielni hahaha

Kasiek a nie dziękuje :-) Jak na razie wsio oki , ciągle do przodu . Natalia uwielbia Sz , on powiedział przy mnie do rodziców że kocha ją jak swoją :tak::tak:

Nie uwierzycie . Moja mała Natalia już nie będzie rodzinnym dzidziusiem , siostra w ciąży ;-)

reklama
Milena P. chyba śmieszny jest skoro myśli, że jeszcze szansę ma. Udanej imprezki i gratki dla siostry:-)
Patrycja i jak po wizycie?

Oliwka dziś ma urodziny:happy: prezent na sobotę już jest. A ona nadal nad morzem się wyleguje. Nawet nie zadzwoniła, tyle atrakcji, że nie pamięta o matce. Wieczorkiem zadryndam by złożyć jej życzonka.

Czesc mamy ;*
Dawno Nas tu nie było, jak ten czas szybko leci, tyle co poczatek wakacji był a już koniec. Zapisałam się do szkoły już kiedyś, nie na tą farmacje bo się okazało że jest od pon-pt, więc jak dla mnie to odpada. Papiery dałam na administracje, mam nadzieje ze kierunek ruszy. Julka rośnie i coraz bardziej robi się taka 'dorosla' hehe, tylko ostatnio jakiś przestuj mamy z jedzenie bo starszny niejadek się z niej zrobil, będzie jadła tylko kilka ulubionych potraw i nic po za tym ...
Ja nadal pracuje 3 dni w tygodniu, zawsze to coś ;}

Przede wszystkim to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIWKI:-D i udanego wypoczynku nad morzem. Asik, złóż jej życzenia od forumowej ciotki ;)

Milena, mieliscie wpasc do mnie na grilaaaa, ja czekam i co ? a P.to niech sp...
Kasiek, moja Julka tak samo jak jest z babcia lub dziadkiem to wogole mnie nie słucha bo mysli ze wszystko jej wolno ;/
Patrycja, daj znać jak po wizycie ;)
Dominisia, super że Ci się wszystko powoli układa, z K. wszystko wporzadku?

Mam nadzieje że jako tako Was nadrobiłam ;)

kasiek88kasiek jestesmy w Sarbinowie, ogolnie nie jest zle.. :) mysle ze gratulowacto dopiero we wtorek albo w poniedzialek jak mi sie uda prywatnie umowic :)

Mariolciaa jeszcze cisza, czeekam na wizyte. teraz odpoczywam nad morzem ;D a na brak snu polecaam gorace mleko z miodem. ja spie jak niemowlak ;)

asik24 dopiero za tydzien ;D WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAŁEJ ;)

23may no jasne że dam !!! :D

@ nadaaal brak! oby sie udało !!! :D

Patrycja to wiesz na razie tak po cichutku ale myślę że to ciąża:)
Ja byłam w Ostrowie między Karwią a Jastrzebią Góra i pogode miałam cudną;)

reklama
Hej laski. U nas leci, 31 sierpnia jade do A. na tydzien/poltorej. Czekamy na rozprawe, wyrabiamy paszport Nikoli i wypaaaad z PL prawdopodobnie na dluzej.

Milena niech P. to sie w cztery litery pocaluje:wściekła/y:
Patrycja cichutkie gratki
Asik chwilo spokoj od cory hehe, wszystkiego naj naj!!!
23may powodzonka w szkole !!

Do góry