Hej Dziewczyny jak zwykle bark czasu ale na swoje usprawiedliwienie mogą powiedzieć ze codziennie czytam i wiem wszystko
Magda super że rodzice Cię odwiedzili
Alice nie wiem w sumie bo ja po 6 tygodniach zaczęłam tabletki brać i miałam ciągle jakieś plamienia aż je odstawiłam;/
Milena takie pyszności?@ Nie kuś

Papitka Hej dawno Cię nie było!!!
SKOŃCZYŁAM PRACE MAGISTERSKĄ!!!! We wtorek jadę drukować i oddać

A tak Dominiki urodziny... W piątek zaniosła dzieciom cukierki do przedszkola a wczoraj imprezka przyjechali moi rodzice i siostry piszczała na pół miasta jak ich zobaczyła!!! Prezentów a prezentó motyw przewodni to księżniczki... Dostała księżkę z opowiadaniami o księżniczkach, książkę do nauki cyferek z księżniczkami, torbę na ramię z księżniczkami, ciastolinę ubieranie Kopciuszka, grę z księżniczkami,kinder niespodzianki z księżniczkami, hulajnogę, kurtkę na zimę( z tego to akurat ja najbardziej zadowolona) ale i ona bardzo bo różowa, skarpetki z Bellą, sweterek rozpinany i bluzę z kotkami:, i dwie szkatułki na spineczki i 100 zł bo teściowa nie wiedziała co do szkatułek dokupić... Tak wiec urodziny baaaaaaaaaaaardzo udane....
C cały tydzień nie pojechał w sumie tak dobrze się złożyło ale dzisiaj rano już w trase ruszył;/ Macie księżniczkę
Zobacz załącznik 586579Zobacz załącznik 586580Zobacz załącznik 586581