reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Halpp :rofl2: Czy ktoras z Was karmila mlekiem modyfikowanym? Nie wiem kiedy spodziewac sie pierwszej @, 6 tydzien po porodzie leci. Od kilku dni latwiej przytulic kaktusa niz mnie i lepiej nie przebywac w promieniu kilometra :zawstydzona/y: I nie jadlam od 2 dni, a to sa u mnie typowo przedokresowe objawy, ale jak narazie cisza, tylko wiecej sluzu :baffled:

reklama
czesc ;)
U Nas po staremu,
co do grzybów to nie jem bo nie mam przekonania jakos.. pieczarki tylko
Ja jak Paula od poczatku na mm, a okres równiotko po 6 tygodniach ;]

moje dziecko ma teraz na imie Ela, ma 4 lata i chce miec nianie :szok: chyba zabronie jej ogladac tv ..

co robicie na obiad?

hej dziewczyny dawno mnie tu nie bylo.
Kubuś rośnie ma już 12 ząbków. Drugiego skończył rok i 4 miesiące. Jak to szybko zlecialo. Biega skacze rozbija sie. Gada jak najęty po swojemu.

Od razu przywitam się z nowymi mamusiami :D

Witam .. Nudna niedziela , Natalia drzemie sobie ;)
23may Julka ma pomysły ; ))

Co do okresu ja dostałam jakoś 9 miesięcy po porodzie , karmiłam piersią do 6,5 miesiąca .. No i w sumie to taki wywołany , brałam lutkę nic nie dało , więc wzięłam Anty no i @ przyszedł w przerwie 7 dniowej po pierwszym opakowaniu .

Grzyby , kiedyś Sz. wysłałam to mi przywiózł i moja mama z siostra była to zjadłam placki ziemniaczane z sosem grzybowym i mam marynowane zrobione ; ))

Hej laski

Impreza w sobotę udana:tak: pogadaliśmy, pośmialiśmy się i wypiłam aż 1 drinka hehe ale dzieciaki w domu były to wolałam nie pić. Ogólnie moje skarby były u babci ale musiałam po nich iść już przed 19:-(
A wczoraj pojechaliśmy na giełdę, miałam sobie parę łaszków pokupować i wyszło tak, że K. się obkupił a mi nic nie wpadło w oko:baffled:

Magda fajnie, że rodzice Cię odwiedzili:tak: zawsze Cię trochę pomogą przy małej.

Paulina no a w lesie często w pajęczynę można wleść;-)

Alice pewnie @ niedługo się pojawi:tak: ja dostałam tak 6-8 tydzień po porodzie

23may ja też grzybów nie jem oprócz pieczarek ale lubię zbierać
A Ela:rofl2: udana:-D:-D

Papitka, wieki Cię nie było, nieładnie

Hejo :) wlasnie ogladamy dzien dobry tvn i gosc mowi ze poniedzialek troche osowialy jak zwykle po weekendzie... taaa dla mnie poniedzialek juz nie taju straszny bo to taki dzien jak inny lacznie z weekendem 24h z mloda...

ASIK ja tez zawsze koncze na jednym drinku jak wien ze do mlodej bede wstawala.
MILENA o boziuuu, placki ze sosem z wlasnych grzybow... ales smaka zrobila :D
PAPITKA kupe czasu cie nie byli!!!! Wy macie 12 zebow a my... 2 :D
23MAY Jula <3

Hej Dziewczyny jak zwykle bark czasu ale na swoje usprawiedliwienie mogą powiedzieć ze codziennie czytam i wiem wszystko:)

Magda super że rodzice Cię odwiedzili:)

Alice nie wiem w sumie bo ja po 6 tygodniach zaczęłam tabletki brać i miałam ciągle jakieś plamienia aż je odstawiłam;/

Milena
takie pyszności?@ Nie kuś:):p

Papitka
Hej dawno Cię nie było!!!

SKOŃCZYŁAM PRACE MAGISTERSKĄ!!!! We wtorek jadę drukować i oddać:)
A tak Dominiki urodziny... W piątek zaniosła dzieciom cukierki do przedszkola a wczoraj imprezka przyjechali moi rodzice i siostry piszczała na pół miasta jak ich zobaczyła!!! Prezentów a prezentó motyw przewodni to księżniczki... Dostała księżkę z opowiadaniami o księżniczkach, książkę do nauki cyferek z księżniczkami, torbę na ramię z księżniczkami, ciastolinę ubieranie Kopciuszka, grę z księżniczkami,kinder niespodzianki z księżniczkami, hulajnogę, kurtkę na zimę( z tego to akurat ja najbardziej zadowolona) ale i ona bardzo bo różowa, skarpetki z Bellą, sweterek rozpinany i bluzę z kotkami:, i dwie szkatułki na spineczki i 100 zł bo teściowa nie wiedziała co do szkatułek dokupić... Tak wiec urodziny baaaaaaaaaaaardzo udane....
C cały tydzień nie pojechał w sumie tak dobrze się złożyło ale dzisiaj rano już w trase ruszył;/ Macie księżniczkę:p
Zobacz załącznik 586579Zobacz załącznik 586580Zobacz załącznik 586581

reklama
Hejka:) Ja na weekend wybyłam z moim do teściów:p Nie było zle hehe nawet imprezka była ale tak jak asik nic nie wypiłam bo i tak trzeba w nocy do małego wstać:) juz ma prawie 3 lata ale i tak potrafi mnie w nocy zbudzic na piciuuu:)
alice widze że masz problem ale nie przejmuj się każda z nas jest inna ja np dostałam @ 2 miesiące po porodzie a karmiłam naturalnie az 8 miesięcy:)
Buziaki miłego dnia:)

Do góry