reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

happy oj tak to najlepsze co zroobisz. test i lekarz.

Renata mi juz nie raz wyskakiwało ale zwykłe emolium pomagało a teraz to ja nie wiem co sie dzieje zawsze miałam na udach w zgieciach rąk nóg i to od małego. Potem zaczęło na policzkach wychodzic ale bez specjalnych leków sie obywało oczywiście długo sie schodziło zanim znikneło ale emoliety właśnie pomagały a teraz nic zero. dostałam maść sterydową od lekarz z przychodni ale śie boje stosować sterydy tym bardziej ze mmam to wokół oczu u na powiekach plus policzki i czoło i szyje no i rece nogi a skierowanie nie dała mimo ze mówiłam z jestem alergikiem itp. chyba prywatnie trzeba sie wybrać tylko jak mówie nie mam kiedy.

reklama
Hejka:-)
happymym
na pewno nie zaszkodzi jak zrobisz test:)
wampi u nas to rzeczywiście jakby pory roku sie poprzestawiały:-) do końca roku ma być na plusie a śnieg dopiero po nowym roku :p Może zdarzy się cud i na święta będzie śnieg, mój mały jak ostatnio troszkę popruszyło to chciał już sanki wyciągać:-)
Ja pół nocy nie spałam bo ząb mnie bolał po wczorajszej wizycie u dentysty, juz zrobiony ale jeszcze ze dwa dni może poboleć;/ Jak wstałam to babcia mnie wzięła na spytki:-) Kiedy ślub i takie tam a ja odpowiedziałam że nam sie nie spieszy, kuzynowi mojemu też się nie spieszy a maja dziecko to stwierdziła że my jesteśmy dłużej razem to już byśmy mogli:) I tak za każdym razem:) ehh:) jak jej powiedziałam że trzeba odłożyć troche pieniążków to ona po co jakieś przyjęcie kawa ciasto wystarczy, no na pewno ja mam taką duzą rodzinę a po za tym jak juz ma być ślub to porządny a nie:) ale co będę mówić babcia swoje wie:)

MADZIALENA my slub robimy na zywiol. Tzn rezerwujac wszystko mielismy 3tys na koncie haha. Ale stwierdzilismy ze jak bedziemy mieli pieniadze to odrazu wplacamy bo nas sie pieniadze nie trzymaja, i ja i A. lubimy wydawac. Jak A. by miesiac w miesiac dostawal wyplate to ok ale to jest taki uklad ze po skonczonej robocie klient ma 2tyg na przelew do szefa, a szef drugie 2 tyg na przelew do nas. Teraz w swieta mamy zamiar wplacic na sale minimum 10tys a mamy nadzieje ze przyjdzie duzy przelew i damy 20tys. A to juz polowa sali. No i jeszcze u nas jest taka tradycja ze za zaproszenie daje sie kase wiec bedzie tego troche i dajemy albo na kamerzyste i fotografa a reszta na sale albo wszystko na sale. Podkreslam ze my sami wszystko robimy, mama mnie jedynie ubiera do slubu.

No ale babcie takie sa ;d musza wszystko wiedziec.

HAPPY jak tam? Roz bedzie? :d

Wlasnie Wstałam i jakoś do mnie nie dociera ze jutro tex nie idę do pracy...
Musze ubrać siebie i małego i iść na pocztę i do sklepu..

Kupię test i dam wam znać jaki wynik... Dobrze z moj S. Jedy tski twardy:) on zawsze daję sobie zr wszydtkim radę i er wszystkim widzi dobre strony... Jestem z nim juz ponaf 5 lat a nadal czuje się jak ns początku. ..zakochana. ..jakie to dziwne

Hejka
happymum wspolczuje odejscia z pracy no ale czasem tez tak musi byc, dacie rade, no i szoruj do lekarza... :*
Gosia a jak pisalam u nas nic nowego, dzieciaki zdrowe, my cos tam kichalismy ale witaminy bierzemy i przeszlo szybciej niz sie moglismy spodziewac, wiec super ;-)
Paulina hehe ja prezenty juz mialam na koniec listopada, bo kurde wole wczesniej niz na szybko i potem nic nie miec albo cos czego nie bylo w planach,a tak to est wg listów do swietego mikolaja dzieci... :-D

Mrozne dni ostatnio , wczoraj bylo pieknie a dzis jakies chmurki sa i nie ma sloneczka,a le mam nadzieje ze sie przebije potem :tak: :-)
Jutro ciasto pieke na wigilie, w czwartek dentysta z Hania, i piatek wigilia i zlei nam tydzien, dzis troszke sprzatam u mlodego w polc bo wurosl z duzej ilosci ubranek :p wiec trzeba odlozyc ;-) brat pewnie oddam bo maja prawie rocznego synka to im sie przyda... :)

wampi my też jak cos cywilny i wiadomo chcialabym ładnie wyglądać a nie wszysko tak na byle jak:-) mamy jeszcze czas:-)
happymum to czekamy na wynik
My już byliśmy chwilę na dworze, musialam iść do banku i mały oczywiście ze mną :p obskoczyłam bazarek i kupiłam mu fajne rajtuzki z samolotami - sam wybierał i ciepłe skarpety:-) u nas mrozno ale słoneczko sie przebija:)

reklama
happy z niecierpliwością czekamy na wynik. I sama sie odstresujesz jak go poznasz.

No kubulek śpi po długim spacerze.

Raju jutro koncze 20 lat już nie bedzie naście :-:)-D

Do góry