reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

papitka ja odkąd urodziłam P. mam tylko dwie przyjaciółki które się czasem odezwą:)
happymum to dobrze że juz wiesz co maluszkowi dolega i ma lekarstwa:) może rzeczywiście od basenu tak ma:baffled:
Ja wlaśnie zrobiłam sernik i robimy z mamą krokiety na jutro:) Mamy zaproszenie na Sylwestra od mojego brata i od mojej przyjaciółki:) Zobaczymy co powie D. jak wróci z pracy:)

reklama
Jesli chodzi o znajomosci to u mnie większość sie skończyła bo wyjevhalam do Anglii i ludzie o mnie zapomnieli mam jedną przyjaciółkę i starczy szkoda tylko że mieszka w pl

Happy my zaliczyliśmy wpadkę w styczniu potem równo 9 miesięcy 4 pazdziernika się urodziłą D a ja w czerwcu 21 kończyłam więc jakoś nie tak mało strasznie:p Bardziej szokujące jest to że poznaliśy się koniec września oficjalną datę bycia razem mamy 25 listopad a w ciąże zaszłam 4 stycznia więc wszystko w 3 miesiące się ogarnęło:p

co do znajomości ja ciągle mam te same w tym roku będzie 11 lat jak się przyjaznimy z dziewczynami jedne bardziej drugie mniej ale spotykamy się regularnie w miarę możliwości jedna zaszła w ciąże rok przede mną następna 2 lata po mnie a kolejna teraz na spotkaniu świątecznym oznajmiła że jest w 8 tygodniu, w sumie jest nas 8 które tak blisko jesteśmy:)

Ostatnia edycja:
Witamy sie z Lalą, siedzi u mnie na kolanach własnie i ani mysli spac ;)
Macie buziaki od Niej ;*
U Nas po staremu, byłam chwile w szkole, bo przenosze sie na kosmetologie, ale w sumie to nic nie załatwiłam...:wściekła/y: sylwester spedzamy w Gdyni (z POLSATEM ) hahahahahaha posiedzimy sobie we 3 ;D
Co do przyjaciółek to mam 1, mama sie smieje ze zyc bez siebie nie mozemy, no i Milene jeszcze z forum ;D
a co do ciązy to wpadka.. ja miałam 17 lat, a A. 20. ale nigdy nie załowałam.

Paulina, ale ten czas leci ;)
Happy, zdrówka dla Denniska

p.s jakby juz nie weszła przed Nowym Rokiem, To
Udanego sylwestra kochane i Szczęśliwego Nowego Roku
Buziaki dla dzieciaków ode mnie i Loli

Hejka:-)
Jakbym juz czasem nie weszła to życzę Wam
Szczęśliwego Nowego Roku 2014 !! Udanego Sylwestra do białego rana :-)
Oby w tym roku było więcej powodów do radości :) Buziaki :*
2014.jpg

Załączniki

• 2014.jpg
    2014.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
reklama
Helloł :) my bylismy u moich rodziców, ja nawet kaca nie mam :) tylko spac sie chce bo Filip obudzil mnie o 7 ;/ to dziecko serca niema. pozlozylismy sie ok 1 w nocy bo rano plany byly ze ja z F do kosciola no i on wziął sobie do serca to ze trzeba wczesniej wstac.O za to gnił do 10. zbudzony podstepem ze znowu fajerwerki chyba puszczają :D

A wogole to chlopaki zachwyceni widowiskiem nocnym na niebie.

Do góry