reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

RENATA przykro mi...

Mowicie ze ciezkie nazwiska macie? Popatrzcie sobie na nazwisko mojego narzeczonego na FB ;P to dopiero bedzie hardcore po slubie. Moj ma korzenie niemieckie. Pradziadek to rodowity niemiec. Nazwisko niemieckie miec bede. Wszedzie trzeba bedzie literowac albo dowod wyciagac :baffledsmiley:

Zaproszenia wyslane !!!

reklama
Ja mam 24 lata i też oczekuję bobaska.. Dobrze się z tym czuję, że urodzę w tym wieku:) Zawsze myślałam w ten sposób, że wolę być młodą mamą i mieć siłę dla dzidziusia, mase pomysłów do zabawy itd:) Oraz mieć siłę na kolejnego maluszka;) Ale to zależy od upodobań;)

Ostatnia edycja:
Catsun-witaj:) kiedy termin?
Renata-przykro mi, sercem jestem z Tobą
U mas powoli i nudno uciekam sprzątać

Co do imienia moje często piszą przez " x" zamiast "ks" ale to z racji miejsca zamieszkania ale często zamiast Dennis piszą" Denis" "Dinis: lib " Dennys"

Ostatnia edycja:
Happymum20- Na 19 lipca ale termin nie jest do końca sprecyzowany;) Bo waga dzidziusia w brzuszku się zmienia:) A Ty na koedy masz termin;)? Robisz już jakieś zakupki dla bobaska? Jak przebiega Twoja ciąża:)?
Znasz już płeć;)?

Hej CATSUN ;) Paulina lat 17 i pol mama 16 miesiecznej Nikoli. A i HAPPY nie jest ciazy :p

HAPPY w SE czesto imie mojego zapisuja Arthur zamiat Artur.

Edit
Catsun przeciez termin masz wyznaczany na poczatku ciazy a nie z kazda wizyta inny... bo przy porodzie jedne dzieci sa mniejsze a druie wieksze a nie takie same. Ja urodzilam N. i miala 3000g a kolezanka z sali 4100 dzieciaczki urodzone w terminie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Catsun-Paulina ma rację nie jestem w ciąży. Mam ma imie Aleksandra , jestem mamą Cudownego Dennisa(21 miesięcy)i mieszkam w Uk.
Ps. Dlaczego myślałas zs jesteś w ciąży?

Catsun-nic się nie stało; ) mam prośbę moe pisz kwdnwho posta pos drugim, jesli nikt po yobie nie napisał lub nie minęła godzina urzyj opci edycji

Agunia- ile mają lat brzdace? Oby wszystko bulo po twojej myśli :) i test był pozytywny

Witam nowe mamy

catsun przypominam o edytowaniu postów jeśli od Twojego ostatniego nie minęła godzina i nikt nie napisał.

Aguniaa
witaj moze pokażecie się nam trzymam kciuki za test

reklama
witam nowe mamy.

catsun mi w drugiej ciązy wiek dziecka z USG o 3 tyg roznił sie z tym z miesiączki. O urodził sie w terminie z miesiączki i wcale duzy nie był. to ze waga maluszka rosnie to dobrze.

Ja jutro z chlopakami do logopedy jade. Normalnie tak mi sie nie chce ze niewiem jak ja sie zmusze ;/ Do tego Oskar ma imieniny jutro . ciasto juz zrobilam. Prezent niewielki kupilam.O oczywiscie znalazł, rozpakował, sie ucieszył, sie pobawil, wozil wczoraj i dziś do moich rodziców sie pochwalic i dziś do mnie z tekstem zebym ja torebke na prezenty kupila i ten prezent zapakowala i mu jutro dala. On nie bedzie wiedzial co dostanie :D

Do góry