reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

happy z moim to do sklepu ciezko bo mu sie w nim nudzi i sie awanturuje dla zasady. Bulka czy inne jedzenie dziala na chwile, potem przewaznie robie zakupy na sygnale. Bic mnie narazie nie bije ale gryzie i nie idzie mu wytlumaczyc ze nie wolno.
To koniecznie musisz z nim isc do tego lekarza i duzo picia mu dawac zeby sie biedny nie odwodniln

Madzialena u mnie Z. ma wiekszy posluch niz ja bo ja sie moge produkowac i ciskac a mlody ma mnie gdzies ale Z. interweniuje tylko wtedy kiedy mlody rusza jego rzeczy albo jemu przeszkadza. A zeby pomoc mi oduczyc gryzienia to juz ma to w dupie i jeszcze do mnie ma pretensje ze krzycze.

reklama
kechu to niedobrze;/ powinien Cię wspierać ciekawe jakby zareagował jakby to jego zaczął gryzc;/
happymum to obowiązkowo idzcie do lekarza, duzo zdrówka dla Denniska. Ta blogerka jakaś niepoważna, po cholerę zakładała bloga skoro nawet nie ma na niego pomysłu i odgapia od innych;/

My bylismy przedtem dosłownie pół godzinki na podwórku, do jutra synek bierze antybiotyk i oby juz całkiem przeszło:) Tak juz biedny chciał iść na dwór, a mnie coś naszło i zrobiłam zebrę, właśnie się piecze:)

Czesc.
Wracam po krotkiej przerwie. Nadrobilam was.

Co do slubu. Robimy ale nie taki huczny bo nie mam ochoty spraszac tych ktorych widzialam raz w zyciu czy cos.. Od pewnego czasu sni mi sie ojciec.. masakraa musze isc na cmentarz jak bede w Pl i do tego siedzial mi chrzestny w.glowie wiec postanowilam ze wysle im te zapro na slub.. I jak to powiedialam mamie ojciec sie nie sni.. Chyba chcial zebym ich zaprosila?? Dziwne to takie.. ale niech mu bedzie. Moj chrzestnt to jego brat a chrzestna to kuzynka.

Jaka koncowa kwota nam wyjdzie, nie wiem wszystko wyjdzie na koncu..
Dla.nas tez sie liczy kazdy wolny grosz.. pieniadze na ulicy jednak nie leza jakby nie patrzec i nie jest latwo o nie w dzisiejszych czasach..

Moje dziecko przedwczoraj przeszlo samo siebie. Myslalam ze zwariuje z nia jak mi wyla bite 4 godz pod rzad bo taki kaprysik miala.. Rzucila smoka za lozko ryk, rzucila misoa na ziemie ryk, spadla jej butla z piciem ryk, odslaniala mi koszulke i probowala stanik wyciagnac nie dalo sie to ryk, walila glowa w okno i ryk. Pozniej sobie usiadla i wyla...
Jak wrocil T z pracy bylam taka wsciekla i zmeczona ze powiedzialam mu ze jakby Maja byla starsza to by normalnie lanie chyba dostala... Az sie poryczalam z tych nerwow i zeszlo napiecie wtedy dopiero ze mnie i gwiazda sobie zasnela wtedy..

Dziss wylazly jej dwie jedynki u gory i wychodzi chyba dwojka na dole. Bylismy u sasiada i jak tylko podstawil reke to ta od razu to gryzienoa sie rzucala.. Ona tak smiesznie to robi bo otwiera szeroko buzie i tak zbliza sie do obiektu do gryzienia i taki dzwiek dziwny przy tym.wydaje. W domu nie pozwolilam jej laptopa to tez za reke mnie i bach ugryzc chciala. Malpa.mala. Da mi rowno popalic ja.cos czuje..

kupilismy jej wczoraj spacerowke. Jezdzi w niej jak dama bo duzo widzi. Jeszcze walnie noge na noge to juz calkiem :p

Duzo zdrowka dla chorowitkow :tak:

Ostatnia edycja:
czesc :)

madzialena wlasnie wiem ze powinien ale niestety tego nie robi. I wychowanie mlodego jest na mojej glowie.

happy kurde, dziewczyna ma dlyzej bloga i jeszcze zgapia od innych. Masakra, ludzie w ogole kreatywni nie sa. Dawaj znac co tam z Denniskiem jak wrocicie od lekarza.

magda moj dokladnie tak samo sie zachowuje od jakis dwoch tygodni. I juz jestem na skraju zalamania nerwowego. Bo ile mozna sluchac tych krzykow i piskow.

Eh...dzisiaj pol nocy nie spalam bo w ogole spac mi sie nie chcialo a teraz oczy same mi sie zamykaja. Jeszcze ze dwie godziny i sie zdrzemne z mlodym bo nie wyrobie do wieczora.

happy to czekamy na wiadomosci co z Dennisem. Ja od poltora godziny probuje sie do mojej dodzwonic i za cholere nie moge. Nie wiem od czego sa te numery jak nikt ich nie odbiera albo sa ciagle zajete.

reklama
Hej dziewczyny,
Czytamy regularnie, wiec mniej więcej wiemy o co chodzi u Was ;)
U Nas po staremu, Julka taka nie dobra ze szok, małe adhd jak nic.. teraz w dodatku trochę chora, kaszle ja tylko..
Któras z Was wspominała coś o buncie 2 latka, chyba kechu.. bożeee u Nas ten bunt się chyba nigdy nie skończy haha , wszystko jest Julki, wszystko dla Julki, a jak nie to jest zła i koniec.
Od września może do przedszkola pojdzie, chociaż ja nie wiem jak Panie dadza sobie z nią rade ;D

zdrówka dla Denniska Happy ;)

Do góry