reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.

Skodzia- przepraszam, nie chciałam cie wystraszyć, tylko wczoraj caly dzień myslalam o tej dziewczynie... Jedynie co, jak tylko cos cie będzie niepokoilo to pedz do szpitala, az będzie się kurzylo... Ona miała wymioty i biegunke.. i powinna być od razu w szpitalu a myslala ze strula się jedzeniem.. a to już był sygnal ze cos sie dzieje..

Wysiadam przy moim wspaniałym dziecku...
Od kilku dni zachowuje się jakby małpiego rozumu dostala..... Nie poznaje jej.... Dobrze oczu nie otworzy i placze od razu, a jak nie placze to jeczy i marudzi, a jak nie to to bije się po twarzy i znowu placze :eek::eek:
Nic ja nie boli, zebow nowych nie widać... nocke zaczela przesypiać cala.. wiec nie wiem o co chodzi..
Mysli ze roczek skonczyla to już paniusia? :sorry::-D
CHwile się zabawić czyms i za moment rzuca zabawka i znowu placze... i Tak od kilku dni wygladaja nasze dni.. Nic nie mogę zrobić bo znikam z oczu i ta wyje, wisi mi na nodze.. ehhh.. Dzis umylam naczynia i zmylam podłogi, sukces...
Czekam az T wroci z pracy i zmykam do miasta chwile uszy przewietrzyć, bo takie nerwy mam ze masakraaaaaaaaaaaa
Spokojnie nie wyrzucaj sobie, ja jestem z tych nadgorliwych, także jakby coś dziwnego się działo to szybko telefon do gina a potem IP.

No to masz teraz ciężkie chwile z córcią, może to skok rozwojowy???

reklama
Skodzia- nie wiem co ona ma... skok nie skok, niech mija szybkooooooo. Ja jestem spokojna ale jej zachowuje mnie strasznie wkurza.

Olcia- nie chwal bo przechwalisz ;) A Paulina moze sie pakuje? bo ona zaraz na dniach wyjezdza przeciez ;))

Ja juz dzis pare rzeczg spakowalam a jutro musze leciec i torbe jeszcze kupic.

Bedzie nastepna nocka z glowy dla mnie bo gostek z taxi ma byc o 3,20 po nas.. a jak sie poloze to nie bedzie mi sie chcialo wstac i sie nie wyrobie pozniej..

A Majka jak sie tak w samolocie bedzie wydzierac ludziom o 6 rano bo tak lot mamy to bedzie ladowanie awaryjne na kanale La Manche hahah. Jak w tv bedA mowic to.znaczy ze to my hehe albo dadza spadochrony i wypchna z samolotu :D

W ogole tez jej sie odmienilo ze wieczorem mleka nie chce jesc.. Daje jej przez sen a w nocy sie juz nie budzi tylko rano ok 6 i wiecej mleka nie tknie.. nie wiem o co kaman..

Hej dziewczyny:) u nas dziś pogoda w miarę ładna wiec po południu pójdę z małym na rower:) teraz pije kawę,
Dennis dziś wstał o 5:30 ??? Jak nie moje dziecko:D

hej dziewczyny

tęskniłyście za mną;-)? bo ja za Wami bardzo

mam nadzieję, że miło spędziłyście święta. My jak zwykle nie mogliśmy usiedzieć w domku i były długie spacery i wycieczki:tak:

Sandra serdecznie gratuluję, niech się mała zdrowo chowa

Olcia, Renata, Magda spóźnione ale najszczersze 1378268_539793026101569_1624087343_n.jpg

Załączniki

• 1378268_539793026101569_1624087343_n.jpg
    1378268_539793026101569_1624087343_n.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 42
Hejka:)
asik to super że u Was swięta były takie rodzinne:)

Ja właśnie wróciłam z banku, na dworze duszno jak cholera;/ nie wiem jak ja synka ubiore na dwór, wczoraj w końcu zamówiliśmy łóżko dla małego i mam nadzieje że na piątek już będzie:-)

miłego dnia:*

Witam dziewczynki ;)

u nas pogoda piekna sloneczko ladnie swieci tylko ze pozniej ma padac ;[
maly u dziadkow na wsi bo dzis jest jakis odpust to go zabrali ;) my z Ł dojedziemy do nich po 14 jak wroci z pracy .
teraz powiesilam pranko i pije kawke a co u was ?

mloda mama jak tam synek wyszalał się u dziadków?:)

Ale tu cicho.. gdzie sie podziewacie :p My większość dnia siedzieliśmy w domu bo padało:wściekła/y: mam nadzieję że jutro pogoda będzie lepsza:) Synek ogląda bajki i niedługo idzie spać bo juz marudny jest

Asik dziekujemy bardzo :*

U nas bylo dzis ppchmurno kilka razy zagrzmialo pozniej sie zrobilo cieplo i tak w sloncu pozniej lalo przex dwoe godziny byly dwie tecze pieknie ;D chociaz my dzisiaj w domu bo ja sie zle czulam glupota blondynki na solarium ppszlam ;D Zu ma biegunke yhh dalam smecte pije duuuuzo i to mnie cieszy dupcia odparzona. Jutro przychodzi facet od gazowni baba od mieszkania i polozna na patronaz aaaa no i facet przyjdzie prac dywan bo ja jak wypralam yo.efektu nie bylo ;p

Mialam isc z Zu na szczepienie ale przeczekam ta biegunke bo sie cykam na szczepienie isc pewnie od zabkow ale nic nigdy nie jest pewne ;) jeszcze kilka dni i przyjecie ;D nie pamietam czy wam pisalam jak Jula (siostrzenica 7lat) zadzwonila do Zu i mowi ' Zuzia przyjade do Ciebie ze skubim (psem) i wylize Cie po mordzie tak jak lubisz' normalnie lalam ze smiechu z siostra ;D

Jak przyjdzie babka to sie zapytam czy moge mieszkanie przemalowac xd i mam pytanko do Was czy ktoras z Was malowala sciany ta farba satynowa ? Rzeczywiscie zmywa sie z niej brud itp ze scian ? Czy to taki pic na wode fotomontarz? ;D

reklama
Hej. Nie jeszcze sie nie pakuje. Czas za szybko leci. Dzis bylysmy na szczepieniu 6w1 i ospa wietrzna. A. szuka zaczepki o byle co... dwa dni bylo ok. Cisnie mi tekstami o kochanku itp itd. Przed chwila wyjechal na mnie z geba ze spalilam rybe. Ta Szwecja to chyba bedzie dla nas test, jesli sytuacja sie bedzie utrzymywala, przyjezdzam z Nikola i odwoluje slub, wesele wszystko... Rodzice mi pomoga...

Do góry