reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej. Nas chyba czeka jutro albo pojutrze wizyta u szwedzkiego lekarza. Dobrze ze wyrobilam te EKUZ. Mlodej wczoraj wyskoczyly plamy na policzkach, a dzis zmienilo sie to w taka kaszke polaczona z plamami. Wyglada to okropnie. Naszczescie jak cos to szefowa pojedzie z nami bo ona biegle po szwedzku gada to pomoze.

MAGDA zazdroszcze przeprowadzki. My dzis bedziemy dzwonic o mieszkanie tylko w calkiem innej czesci Sztokholmu. Trudno sie mowi ale po tym co wczoraj odwalil lokator razem z moim tata to porazka. Byle sie wyniesc. Jak najszybciej bo ja dziecka w tej melinie trzymac nie bede.

reklama
Paulina- moze Nikole cos uczulilo?? A chcecie tez sami we troje miwszkac?? To najlepsZe wyjscie przy dziecku. Oni wczoraj jak zobaczyli ze sie pakujemy to malo wytrzeszcza nie dostali bo mamy zaplacone do konca msc a idziemy stad. Trudno w tym msc zaplacilismy za dwie chaty bo jak cos sie znajdzie chca zeby od razu dac depozyt i za msc z gory.

MAGDa tak chcemy mieszkac sami we troje. Tu w tygodniu jest ok, ale gdy zbliza sie weekend... np lokator z moim ojcem pija od czwartku co wieczor. Wczoraj taka imprezke sobie zrobili ze masakra, darli sie do 3 w nocy, o 23 przyszedl jeszcze sasiad ktory sam ma dziecko w wieku Nikoli to chyba powinien sie domyslec ze nie jest tu mile widziany o tej porze, a na samym koncu lokator spal pod stolem w salonie. To porazka dla mnie.

Witamy sie ;)

Nie wiem czy wam wspominalam ze lubie sprzatac w niedziele jakos tak glupio mam zamiast w sovote to w niedziele mnie nachodzi a wiec wysprzatalm wszedzie podlogi pomyte i pranie sie pierze i wczoraj kupilam ta komode chcialam wieksza ale trzeba bylo czekac do srody a ze ja w goracej wodzie kompana to musialam miec juz teraz i wzielam mniejsza ale pojemna ;)

Paulina bo pic to trzeba umiec i z rozumem a nie schlac sie i uprzykrzac zycie innym a zwlaszcza dziecku bo mimo wszystkod dziecko przezywa to inaczej ;) trzymam kciuki zrbyscie znalezli mieszkanie ;)

Madzia gdybys mkeszkala blizej mnie to bym Ci polecila piekna suknie kolezanka sprzedaje ale no piekna jest ;) ja jak przeprowadzalam sie tutaj to z checia sie pakowalam a rzeczy moglabym przeniesc sama taka radosc mi to sprawialo ;p

Dziewczyny czy wasze dzieci to tez takie niejadki ? Zu wczoraj ostatni posilek zjadla o 16 i dopiero teraz zjadla a przez caly dzien zje min 3 poslki jak dla kurczaczka mleko to 60ml zje... juz wymyslam wszystko codziennie cos innego cos nowego i dupa. Nawet po pampersach widze ze schudla bo chcialam juz kupywac 5 bo 4 bbyly juz praiwe za male tzn w pasie i chcialam zeby miala luzniej a teraz 4 zakladam i rzepy sie stykaja ze soba yhhh

Cześć

Nie chce mi się nadrabiać, sorrki.

Zrobiłam na obiad pierożki z mięskiem, a teraz mąż zajmuje się dzieciakami a ja sobie leżę w pokoju z lapkiem (naprawiony już, kosztowało mnie to aż 260zł).

Kupiliśmy wczoraj młodemu motorek taki do odpychania się i najlepiej to jakby mógł spać z nim. A dziś tylko oczy otworzył i " motol jadę":-D

Pozdrawiam Was gorąco:biggrin2: i życzę zdrówka potrzebującym

OLCIA z tym piciem masz racje. Moj A. wczoraj wypil z nimi dwa drinki i przyszedl do nas do pokoju. Wiec to ok. Ale to co oni odwalili to porazka. Teraz nawet nie upominam Nikoli i nie mowie zeby byla ciszej albo cos tylko mowie jej zeby sie tlukla najbardziej jak potrafi, oni robili tak jak ona potrzebowala snu tak teraz sie odwdzieczamy ;) z tym niejedzeniem sie nie przejmuj. Moja tez tak ma i tez pampki 4 sa ok bo schudla. teraz ma apetyt bo gorne trojki juz wyszly ale nie dlugo bedzie to samo bo jeszcze dolne musza wyskoczyc ;)

Niestetu z mieszkania nici. Szefowa mowi zebysmy go nie brali bo oni mieli tam kiedys mieszkanie i ona bala sie tam jezdzic. Co chwila spalone auta.

heja. Boziu jaki ja mam parszywy humor. wszystko mnie wkurza, a ł najbardziej. Palnie jakims glupim tekstem i sie dziwi ze albo go zrugam, albo sie nie odzywam..zeby nie zrugac.
O tez pokazuje rogi. wczoraj juz mialam ochote go zostawić gdzieś na drodze. bylismy na chwile u tesciow. prawie z nerwow sie poryczalam, co mi sie rzadko zdarza.

Niewiem czy to przez pogode, czy poprostu mi hormony na mozg naciskają. W ciązach nerwy mialam straszne. aaaaaaaaaale Ł swiadomie sie zdecydował na to. wiec powinien przynajmniej mi z drogi schodzić ;)

i taka wymemlana jestem dziś ze szok. ledwie funkcjonuje.

Komunia juz za tydzien. No stresa mam jak nic. Jak ja w kosciele wysiedze.. jak na siku musze co 15 min?? majty te chlonne dla nietrzymających? bedzie ciekawie :)

Paulina ja niewyobrazam sobie mieszkac z ludzmi ktorzy co weekend muszą sie schlac. szukalabym stancji oddzielnie..jak najdalej od przemilych wpollokatorów.

Paulina-szkoda ze z mieszkania nici; (
Renata-życzę ci cierpliwości i oby ciąża spokojnie przebiegała:)

My juz po imprezie, mały sir wyjawił i teraz śpi, drugi dzień bez smczka i bez większych problemów.

reklama
Hej przepraszam, trochę mnie nie było, miałam jazdy z kompem i netem... Lecę nadrabiać

Renatko moje gratulacje z powodu ciąży :happy2: cudne wieści !

Do góry