reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja dzisiaj mialam wypoczynek :-) po 4 miesiącach wstawania po nocach, po pełnych 3 miesiącach siedzenia z Kornelia i po robieniu praktycznie wszystkiego wokół niej mialam 4 godziny odpoczynku w dzien ;-) moj K, jego siostra i jego babcia opiekowali sie mała i ja sobie spalam i nawet nic nie slyszalam :-) tylko jak K przebierał mała to sie obudzilam bo akurat przebierał ją na lozku na którym spalam ;-)
O i tak fajnie minął dzien dopóki nie wrocilam do domu .... Czasami juz tez mam dosc swoich rodzicow,a raczej ojca. Sam sie leni a oczekuje szczegolnie ode mnie i K bóg wie czego....
Pora spac, jutro zakończenie roku szkolnego a od września ostatnia klasa technikum :-) tak sie cieszę ze jeszcze tylko 10miesiecy i koniec szkoly a potem juz praca. Trzeba pokazac ze da sie rade w życiu :-)

reklama
Lucypp-fajnie ze mogkad ode spać:) i powodzenia z ostatnim rokiem! Podziwiam uczące sie matki:):):)
Mlodamama-teraz wuesz czemu mały ostatnio marudzil:) gratki!!!

Dennis śpi; jutro ide z S. Do lekarza w sprawie operacji oczu, ,zibaczymy co powiedzą...

hej.

Oskar wczoraj mial zakonczenie roku, Filip dziś.i w koncu... nie bede wstawac z budzikiem.
do Torunia juz prawie spakowani jestesmy.

Happy a co z oczami S ze operacja mu sie szykuje?? a z tym przedszkolem dla D ja bym rabanu narobila. Toż to o dziecko chodzi. Juz sie przyzwyczaił do dzieci, zaklimatyzował sie, a tu informacja ze sie oni popmylili i od wrzesnia na nowo wszystko.
Ja sie do swoich okularów przyzwyczajam. Dziwnie tak jak nie musze sie produkowac zeby zobaczyć godzine, czy coś przeczytac.

Z tym bólem nóżki to jednak jednorazowe, dziś w nocy było już ok:happy2:

Młoda mama D. też najpierw wyszły górne dwójki a dopiero później jedynki. Śmiałam się, że wygląda jak mały wampirek;-)

Lucyp powodzenia na ostatnim roku

Happy a co S. ma z oczami, że szykuje mu się operacja?

Renata dobrze, że się przyzwyczajasz do okularów

Renata-S. Ma bardzo słaby wzrok -7, 5 i ciągle mu się pogarsza i bardzo szybko, ostatnio jakieś Pół roku temu okulista powiedział że w ciągu 5 lat prawdopodobnie straci wzrok. No i w takich przypadkach często państwo częściowo albo w całości funduje operacje bo koszt to oj. £2000.
A z przedszkolem to tak jak napisałam może chodzić ale musze płacić a na razie mnie na to nie stać.

hej wczoraj sie z mama poklocilam i napisalam jej nie milego esa yhh ale nie odezwe sie do niej

ja mialam zakonczenie juz dawno ale tak to jest w zaocznych tylko indeks musze odebrac.

asik dobrze ze to jedno razowe ;)

happy oby sie udalo ;) pamietam jak moja szefowa nie musiala nosic okularow ale ze jej maz robil i nie dosc ze mial za darmo to jeszcze zwrocili im 100% za ta operacje a jej 50% ale to gornikowa wiec taka zlorowka z niej

dzieqczyny czy ktoras z was lakierowala lub fluoryzacje robila dziecku ? na zdrowych zabkach ?

dziekuje za buziaki dla Zu i rowniez przealylamy ;*

OLCIA a po co na zdrowych? Niby fluoryzacje ma sie w podstawowce ale moim zdaniem teraz to bezsensu, wystarczy dbac o zabki w domu ;)
HAPPY no to konkretny koszt operacji, ale moim zdaniem na czyms takim sie nie oszczedza i nawet jakbym miala placic 100% to bym to zrobila.
ASIK dobrze ze z Damianem wszystko ok ;)
MLODA Mariuszek ma juz tyle zebaczy? Moja tez z pazdziernika a pierwszy wyszedl bodajze na poczatku sierpnia/koniec lipca. Ale teraz nadrabia bo juz 16, jeszcze tylki piatki ;)
LUCYPP dobrze ze odespalas ;) ja dzis tez wyspana, mloda padla o 21.30 dopiero, my z A. ogladnelismy film wiec poszlam spac przed polnoca, a Nikola jak ma milion pobudek tak teraz o 4 na picie i o 6.30 A. ja obudzil jak wychodzil ale dalam jej mleczko i zaraz usnela a wstalysmy o 9.50 heh.

My dzis pierzeny, prasujemy, pakujemy a sama z mloda jestem.. wieczorem jedziemy do szefa na dzialke i tam zostajemy na noc. I zamiast o 3 wstane spokojnie o 4.30 bo tam 10min na lotnisko ;) a przynajmniej na 5.50 mamy byc z walizka bo 40 minut wczesniej zamykaja wyjscia ale lepiej byc wczesniej bo wiadomo kolejka.. wylot 6.50 w Krk na 8 w domu na 9, fryzjer o 11, kosmetyczka 12.30 o 14 slub i bawiiim na weselu ;) uzre sie jak swinia! Takie smaki mam :d

paulina no wiadmo ze hiniena jamy ustnej w domu to podstawa ale moim zdaniem warto tez zadbac i chronic zeby przed prochnica u dentysty zreszta gdzie to nie jest jakis wygorowany koszt a ochrona jest ;) Najesz sie a pozniej we wlasna suknie sie nie zmiecisz ;D

reklama
OLCIA mam jeszcze dwie przymiarki :p pozatym suknia wiazana z tylu ;)
A bylyscie juz u dentysty? Ona to zalecila/zaproponowala?

Do góry