reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi skarzenie to chyba ulubione zajecie moich dzieci. Ale rano o dziwo od jakiegoś czasu nie budzą mnie z informacją ze juz 5 i on ( Filip ) do wstał.

mego chlopa to nawet dyskoteka przy uchu nie zbudzi. mnie za to byle szept.

Liza ja jak sie przyzwyczaje to i bez budzika wstaje. ale ostatnio klade sie pozno to i problem z porannym budzeniem sie.

Bylismy dziś na zakupac. Ł przedluzył umowe na phona. no i wziął nowy model. wkurzyl mnie bo stwierdzil ze on dla niego bedzie. akurat taki jak mi sie podoba.
Ale on dobry chlopak jest podarowal telefon zonie swej :)

reklama
Ja tylko na chwilkę bo teściowa jest. Wczoraj dziadkowie przyjechali na tort (wyszedł super, później wkleję fotkę) i jednak zrobiliśmy grilla. Młody zadowolony z prezentów. Niestety dzień zakończyliśmy na IP bo młodego użądliło coś w stopę (ściągną buciki i skarpetki w piasku). Stópka lekko napuchła a młody nie dał sobie nawet dotknąć nogi i aż wył z bólu. Lekarz stwierdził, że uczulony nie jest, stopa będzie długo boleć bo uciska podczas chodzenia i zalecił okłady z altacetu +p/bólowe.
No i dziś nie pojedziemy na dinozaury....cóż za tydzień się wybierzemy

miłej niedzieli

Witam się niedzielnie; )
Wczoraj byla siostra S. Z rodziną i nawet ok było , bbez żadnych odcinek i głupich tekstów.
Asik-oby nóżka szybko przestała boleć.
Renata-faktycznie Dobry chłop z twojego męża.

U nas nuda i pogoda marna. Dennis bardzo ciężko znosi codzienne inhalacje i jak S. Nie ma w domu to czasem nie jestem w stanie mu ich zrobić bo tak się wyrywa. Nie wiem co dzis na obiad:/ chyba zrobię ziemniaki z sosem pieczarkowym albo zupe jakąś i mam zamiar upiec rogaliki

Hejka

renata ale masz super męża :)
asik oby nóżka szybko przestała boleć
happymum to fajnie że wizyta rodzinna udała się bez żadnych spięć :)

My pospaliśmy prawie do 10:) D. wczoraj mnie wkurzył, niedawno wstał i nawet słowem sie nie odezwał, nie poczekał na obiad tylko pojechał sobie do kolegi:wściekła/y: mam nadzieje że do wieczora tam będzie siedział żebym nie musiała go oglądać:wściekła/y: masakra z tymi chłopami. W dodatku synek dlaej ma katar, zrobiłam mu rano inahalcje z samej soli bo zaczął też coś pokaszliwać;/

Miłego dnia

ASIK zdrowka dla Damianka!!
MADZIALENA moj do kuzyna pojechal ;) ale jaki milutki od rana.

My przezylismy lot ledwo wystartowalismy i mloda komar. Wstala 5 min przed ladowaniem. Ja od 2 w nocy na nogach o 14 ten slub a wrocilismy dzis o 5.40:confused: od 9 znow na nogach. I powiem wam ze pierwszy raz tak sie opilam. Laska kolo mnie tez dala rade. W pewnym momencie prawie na stole usypialam hahaha ale od 3 prawie caly czas siedzielismy na zewnatrz i przetrzezwialysmy bo juz mniejsze tempo bylo.. a do domu wracalismy 7 osobowym autem w 15... 40km. Masakra. Teraz na redbullu jade.

Edit
Ide se do sklepu, moj u kuzyna 10km dalej po czyn dzwoni po co ide do sklepu a ja se mysle wtf do cholery?? Stwierdzil ze namierzyl mnie na gps w co nie uwierzylam bo jego s4 w naprawie a tylko tam ma gps... okazalo sie ze kolega/kuzyn plotkarz ktory zbiera wszystkie newsy ze wsi widzial mnie przez okno i zadzwonil ze ja w domu nie siedze jak A. nie ma tylko se ide do sklepu buhahahaha mogl na ogloszeniach parafialnych napisac jeszcze ze nie siedze w klatce i ide do sklepu burak haha wysmarowalam mu smsa to stwierdzil ze nie mam sie czym nie zdrowo podniecac hahahaha wysmarowalam drugiego i juz cisza

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Damian "jedzie" na samych okładach, cały dzień bez p/bólowych więc coraz lepiej z nóżką, chociaż nadal lekko spuchnięta

Happy a często musisz mu robić sama te inhalacje?

Madzialena D. już wrócił?

Paulina to poszalałaś na weselu;-)

hej wieczornie :)

asik brr pewnie mega bol zeby szczybko sie zagoilo :*
happy a macie maske czy do ust? moze wykopnuj cos z gumka i w tym czasie go zagaduj albo wez jego ulubiona zabawke i chwile przed zaloz zabawce inhalator i opowiadaj ze zabawka tez chora ale jaka dzielna ze pewnie od synka sie nauczyla bo ciagle mu sie przyglada i ze jaki jest dzielny ze wytrzymuje inhalacje itp itd :) powodzenia
paulina kuzyn spoleczniak jestes pod lupa strzez sie haha dobrze ze weselicho sie udalo i ze sie wybawilas :)

jeju dziewczyny ja nadal przezywam te cholerne szczepienie :/ moze glupio robie ze czytam rozne historie na necie yhhh przezywam jak mrowka okres ;/

a co do @ to mialam przeczucie przyszla ale jakos bezbolesnie tfutfu :D

reklama
Witam.
Ach wyspalam sie dzisiaj wkoncu.
Bartek w ciągu dnia tez pozwolil sie zdrzemnac. Teraz czekamy na zastrzyk. Duzo dzieci tutaj wlasnie z niby przeziebienien jest.
A u Bartka na domiar zlego gliste wykryli. Po powrocie czeka mnie dezynfekcja calego domu, i chyba bedziemy musieli wszyscy sie przebadac i leczyc razem. Ech.

Do góry