reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Pomarzyć moge o takim brzuchu ;-)
Moze jakiejś nadwagi nie mam bo wrocilam do swojej wcześniejszej wagi - 54kg na 172cm ale chciałabym sama dla siebie, dla lepszego samopoczucia ćwiczyć i jeść normalnie czyli te 4/5 posiłków dziennie. Ledwo zjadam 2. Chyba ze teściowa odwiedzam to sniadanie, obiad na dwa dania i jeszcze jakas sałatka :-D
Bylam z Kornelia u lekarza... Myslalam ze ja urządziłam na spacerze bo wiało a spala mi na rekach i byla spocona a okazalo sie ze ma plesniawki i przez to ma chrypke i kaszel....
Pierwszy raz choruje. Grymasi i nie chce jesc. Również placze a ja juz czasami razem z nia z bezsilnosci.
Ma leki ale widac ze sa okropne :-/

reklama
Lycypp-ja też marzyłam ale wzięłam się za ćwiczenia i jest dobrze, jak pisalam jeszcze pośladki i uda do poprawki chociaż z natury mam niemały tylek choć jestem szczupła 52 kg/170cm aw biodrach niecałe 100cm w tali obecnie 63cm.
Zdrówka dla córki a na plesniawki polecam propolis w sprayu:)

Pediatra przepisała nam cos innego. Jeden lek ok dla niemowlakow ale drugi ... Na ulotce napisano ze dzieci poniżej 1roku zycia jedynie moga przyjmować ten lek za zgoda lekarza. Strasznie śmierdzi.... Masakra jednym słowem. Pamietam jak mojemu K szedł ząb mądrości to stosował to cos i to samo bylo :-)

A nawet tego nie mam bo tez na tel pisze i nie ustawiłam jeszcze :-) nie mam kiedy włączyć laptopa :-D
4 miesiące skończyła 20czerwca :-)

Jak do piątku nie znikną bede szukała :-) nie chce zeby sie z tym męczyła. Dzis malo co spala. O 16zasnela na dłużej bo to jej pora ale 3h spala mi na rękach. Co położyłam to placz. Do jedzenia musialam ja jakos podchodzić i jadla ale mniej niz zazwyczaj.
Oby noc byla spokojna w miarę... No ale :-) dam rade nie pierwsza to przechodzę i nie ostatnia :-D

EDIT:
O wlasnie tez to mamy i to wlasnie strasznie śmierdzi :-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej z ranca z kawa w lozka ... tak tak w lozku bo dopiero wstalam ;/ ta pogoda mnie wykancza i @ tez

happy i co w koncu obejrzalas?

lucypp plesniawki moja zmora ;/ Czusta pieluszka a najlepiej gazikami jalowymi scieraj je po kazdym jedzeniu moze nawet z tego krew leciec i wit c na jezyczek :)

co do cwiczen zbieram sie 10msc ale zawsze wybieram lozko wieczorem :D ja w sumie nie mam nic do zarzucanie swojemu cialku jestem szczupla mam 175 i 69kg czyli nawet tak prawidlowo schudnac bym juz nic nie chciala tylko cialo ujedrnic :) moze sie zbiore ktoregos dnia jak lenia przegonie xd

Do góry