reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Heej ,
U nas dobrze . Julka od poniedziałku chodzi do przedszkola ;) nawet nie myslalam ze tak bedzie chciala chodzić, a tu od 7 na busa czeka w oknie juz ;D
pogoda okropna, zimno..
co do prezentów to ja kupuje tylko Julce i Oli ( moja kuzynka 4 letnia) no i teraz dojdzie Franek (też kuzyn, za tydzien się ma rodzić wiec załapie się na gwiazke hahah)

Olcia, zabiłabym za takie coś !
Sandra to nie ciekawie masz z tymi alimentami

aa co do załatwiania sie na nocnik to Lalka miała 2 lata i 5 msc, odrazu odstawila pampersa i w dzien i w nocy, na spacery tez bez chodzila. zdarzały się wpadki, ale to kazdemu sie zdarzaja ;D

jejjuuu odkąd Julka chodzi do przedszkola jakoś tak mi dziwnie...

Macieja-mnie ratujr to zr mam rofzine po calej Europie rozwalona i nir każdemu wysyłam prezenty.
Sandra-wrzuć na luz i kup jakieś tsnie prezenty
23may mówiłam ze będzie dobrze!
Młody do przedszkola jak na skrzydłach czyli jak zawsze. 19/12 mają christmas party i mudi mieć przebranie świąteczne wiec czeka mnie kolejny wydatek.
No a teraz z pozytywów zobaczcie jaki mi przystojniak rośnie:D oj będzie łamał serca.

Załączniki

• 1416403275339.jpg
    1416403275339.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 49
  • 1416403296395.jpg
    1416403296395.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 51
Happy a ile Dennis jest w przedszkolu ? Bo julka wychodzi z domu o 8.30 i wraca 15.30.
aa i wczoraj ledwo weszła do domu i mówi do mnie ' miałam dziś karne zadanie bo dokuczalam chlopczykowi' ...

23may-moj mały chodzi tylko ma 11/h w tygodniu i to nie do końca jest przedszkole choć ja tak na to mówię. W środy i czwartki jest od 13-17 a w piątki od 13-16 mogly chodziv na bale dnie ale ja nie chce tyle w zupełności wystarczy. A no i eyjasnienie to takie przygotowanie do przedszkola chodzą tam dzieci 2-3lata i moga jeszcze byc e pampersach ze smiczkami itp. Ale ucza sie zajęć w grupie, piosrnek i ribia to wszystko co w przedszkolu

HAPPY czyli cos takiego jak zlobek w pl ;-) tutaj jesli ja bym nie pracowala to Nika bedzie szla na 9 do 14.
23MAY dobrze ze tak latwo poszlo. Lepiej niz by miala plakac za toba ;-)
SANDRA czym ty sie przejmujesz? Kup tansze prezenty, jakis drobiazg wystarczy. Jak sie nie ma pieniedzy to nie ma co szalec, zeby sie "pokazac"

U nas dzis w miare fajna pogoda, spacerek zaliczony, obiad zrobiony. Nika lezakuje, a ja sobie odpoczywam. Skarzy mi sie ostatnio ze ja reka boli... tam gdzie miala sruby zakladane... eh, niedlugo przejdziemy sie na kontrol jakas zdaje sie...

reklama
Do góry