reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

OLCIA co za buc..
23MAY to juz duzo! Pamietam jak ja siedzialam w zaproszeniach, bozr ile sie ugderalam :p jeszcze A. mnie wkurzal bo on nie bedzie wybieral bo on sie na tym nie zna, on wodke kupi bo na tum sie zna hahahah
SANDRA niestety ale teraz tak bedzie.. tak bylo w moin przypadku, on daleko i kosa za kosa..
HAPPY dobrze mowisz. Ja jeszcze niedawno zapieralam sie rekami i nogami przed powrotem do Polski, a teraz tak mnie tesknota przycisnela ze uhh.. ale damy rade ;-) polowa lutego za nami, do maja nie daleko!

reklama
HEj.

Witaj Ania- Jestem Magda, lat 23,5 corka Maja w kwietniu konczy 2 latka z mezem prawie 5 lat razem. Takze mieszkam w Uk ale juz tylko 2tygodnie bo my wracamy ;))) z czego ciesze sie jak male dziecko z batonika :p

Ta tesknota dobija chyba kazdego za granica....

Happy- jesli stosunki z mama bedziesz miala dpbre to zobaczysz ze jeszcze bardziej cie bedzie ciagnelo do Polski....

Boze spalam 11godz i mam glowe ze o matkkoo. Ale dalej lezymy w lozku i Maja oglada Peppe, u nas szal bo wszedzie ja widzi ;)

Madzialena- kup malemu Neosine na kaszel.. bo antybiotyk na kaszel to szkoda go faszerowac.. U nas po tym syropie po 2dniach juz przeszedl kaszel

HAPPY moze nie tyle drogie co wyplaty male
MAGDA moja mama znowu jest u ojca i co? I zycia nie mam. Co niedziele chca przyjezdzac, co chwile dzwonia ze moze wpadniemy, gdzoe bym nie jechala to jedz do mamusi... z A. Smiejemy sie ze spokoj bedziemy miec dopiero w Australii :d

Hej
My już po bilansie. Mały w końcu dał się zbadać. Przed mama czuje respekt hehe

Paulina to jak jesteś u mamy to nikt nie może Cie odwiedzać? tzn mamie nie odpowiada to?

Happy spokojnie. Myślę że to poprostu taki wiek. Bardzo często 2, 3 latek nagle przestaje jeść lub ma tylko parę potraw ktore preferuje. To minie, zobaczysz. Tymczasem przemycaj wartości ;)

Madzialena dzięki :*

Ostatnia edycja:
MACIEJKA wg nich to jest tez nasz dom bo dokladamy sie do ich kredytu. Ale to nie jest moj dom. Ja nie moge miec gosci, a jak ktos przyjdzie wieczorem to juz wogole..

Paulina - masakra, splacasz kredyt a praw nie masz tam żadnych? Współczuję.
Co do wypłat. Moj S. W polsce to by mógł jeszcze w miarę dobrze zarobic jak by sie załapal tam gdzie wcześniej pracował...a ja to wiadomo różnie :/ no i w Polsce nogdy bym się nie zdecydowala na drugie dziecko

HAPPY jeszcze splacam. Praw moze nie mam zadnych ale ja mam ja w czterech literach. Tyle ze znajomi po jej zachowaniu nie chca przyjezdzac. Ale teraz jej tam nie ma wiec w maju jak tam bede to moge nawet kac vegas tam zrobic a ona nic wiedziec nie bedzie ;-)

reklama
Do góry