reklama
Papitka nasmaruj mu stopki na noc amolem albo wazelina a pozniej wyscisnietym czosnkiem plus na bluzeczke aromactiv u nas sprawdza sie w 100% i jest natychmiastowa poprawa
Jak tam mikolajki ? Dzieci zadowolone ?
u Was byl? 
Jak tam mikolajki ? Dzieci zadowolone ?
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ja jestem ale dopadła mnie taka sennosc ze nie moge...do tego sprzatanie przed świętami...mycie okien itp. Dobrze ze chociaz mały grzeczny...ciagle mowi ze jest bejbi i przytula i caluje brzuch 
olciaa- szkoda że dopiero odczytałam, ale dziękuję za radę. Mikołaj u nas jutro mam nadzieje że katar trochę przejdzie bo kolejna impreza go ominie.
happy- odpoczywaj ile się da. Denis jest kochany i wie że mama musi zadbać o sb i o dzidziusia więc jest grzeczny.
wreszcie przespałam noc więc myślę że już się nastąpiła na tryb dzienny
happy- odpoczywaj ile się da. Denis jest kochany i wie że mama musi zadbać o sb i o dzidziusia więc jest grzeczny.
wreszcie przespałam noc więc myślę że już się nastąpiła na tryb dzienny
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Papitka-odpoczywam i juz srody nie moge sie doczekać bo mam wuzyte u położnej...badania na cukier itp. We wtorek Dennis do logopedy zobaczymy co powie
Ściągnęłam sobie ksiege imion...w ucho wpadło nam Layla,Lucy,Ruby,Noemi i Miley a dla chlopca tylko Dylan i Nathan
Duzo zdrowka dla Kubusia
Ściągnęłam sobie ksiege imion...w ucho wpadło nam Layla,Lucy,Ruby,Noemi i Miley a dla chlopca tylko Dylan i Nathan
Duzo zdrowka dla Kubusia
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Dennis juz mial byc Dylan
Lucy mi sie tez mega podoba!
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
O kacperku taz myslalam ale S. Nie chce a Lenek to tu pelno, Co druga jest lena alno Nina
reklama