reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Chwilami, a jednak zdecydowałaś się na to mieszkanie?
Miska, witam! No wiedziałam, że o kimś zapomniałam w moim porannym powitaniu:sorry2:. A my nie JUŻ o jedzeniu tylko DOPIERo:-D. Coniektórzy wstają o 6 rano, więc teraz czas najwyższy na deserek:-p:-D.

Mama wcześniej mi zabraniała szukać mieszkania, ale w weekend dała mi wolną rękę. Jeśli znajdę jakieś tanie i nie wyglądające przy tym jak speluna to będę musiała przekonać mamę co raczej będzie trudne bo nie potrfi zostawić domu nad którym pracowała 20 lat :baffled:

Ania_zywa no wiesh ja wlasnien wstalam jakas godzinke temu :) ateraz jest u mnie 7:30 rano wiec mysle ze potra na sniadanie :D:D
Co do jedzenia pustych kalorii to tesh mam wyrzuty ale nie moge sie im oprzec zabardzo :D ale mam zabronione przez lekarza w pefnym stopniu wiec to mnie motywuje bardziej :) ale raz na jakis czas tak jak dzisiaj mam wolna reke :D:D
Chwilami mnie tesh by bylo ciezko sie rozstac z domem w ktory bardzo duzo wlozylam i wogole jak sie mieszkac gdzies dlugo to jest poprostu szkoda sie rozstawac z tym miejscem :)

miskahxc Jeszcze mama powtarza, że starych drzew się nie przesadza a takiego próchna jak ona tym bardziej ;-)

Wstałam o 7 i wiedziałm, że deresyjna pogoda będzie przez cały dzień :crazy: szaro, zimno, wieje, kropi i jak tu iść 2km na uczelnię a potem na drugi koniec miasta na basem...aż mnie ciarki przechodzą :baffled:

O zmianie czasu wiele ludzi zapomina :D Moja mama to czasami jak mi esemeska napishe o 3-4 nad ranem u mnie to gites :D
Chwilami to pogoda niezaciekawa , u mnie narazie ladnie zobaczymy potem :p
Ale bym jush chciala urodzic taka czuje sie gruba i wogole ze sozk

netgirl ja się nauczyłam gotować z musu...mama wyjechała do sanatorium i musiałam dla siory,taty i męża gotować przez 2 tygodnie!!! Polecam sos myśliwski szybkie i łatwe :)

reklama
Chwilami nie dziw sie mamie jest poprostu przyzywczajona jak ja bym miala sie po 20-stu latach przeprowadzac to bym chyba umarla :/ ja do dzis czasami sie nie moge pogodzic ze wylecialam tutaj a 18 lat w Polsc mieszkalam , a tu trzeba bylo od poczatQ wszystko zaczynac !

Do góry