reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam,ale mnie wpieniła ta kwoka wrrr...
Aniu działaj :)
Famme Fatale jak chcesz to mogę Ci przesłać pocztą swoje rachunki bo mi nie są potrzebne,ale mimo wszystko chomikuję je. Nie wspomnę już o tym,że nie udowodni Ci tego,że nie byłaś w\Poznaniu gdyż mogłaś kogoś odwiedzać :)
A Galarecia to chyba coś się leni ostatnio,albo ma zapiernicz w sql.

Ja weszłam na porodówkę o 9.30 a o 11.40 mała Nicole pojawiła się na świecie.

reklama
Jesli chodzi o porodowke to bylam na niej od 9 rano w piatek aw sobote o 6;51 dopiero urodzil sie Filipek ( meczarnia jednym slowem ) nie dawali nci pic tylko podorbione kawaleczki lodu :/ mial byc porod rodzinny ale ze zlosci i bolu wywalilam mojego biednego R na korytarz :/ ale jush wtedy nie panowalam nad soba :D:DZobaczymy jak bedzie tym razem :p

Miska, no to ładnie, wyrzuciłaś biednego tatusia z porodówki:-D:-D. A on tak chciał przeżywać to razem z Tobą:-D. Ja mojego nie wyrzuciłam, ale nie pozwalałam się dotykać, masować itp, tylko mi głowę ocierał;-):-):tak:.
Ja dziś miałam być do 15 w pracy, ale koleżanka miała koło o 14 i dopiero na 16:30 się zjawi, także za pół godzinki zmykam do domku;-). Na 17 zamówiłam pizze z dowozem i będę miała wyżerkę hehe:-D:-D. A później na spacerek z Hanią i jak pogoda pozwoli będziemy tak długo jak wczoraj:-).
Dajcie mi znać co ze Snoopy, bo ja pewnie prędzej teraz nie zajrzę jak w sobotę:-(. Napiszę mo numer komuś na PW ok;-).
Miłego wieczoru i długiego weekendu:tak:.

firanka miło że ktoś o mnie pamięta.. Do szkoły nie chodzę narazie.. I moja wychowawczyni powiedziała ostatnio mojej mamie na zebraniu żebym przyszła jeszcze tylko poprawić jeden przedmiot i żebym już do końca szkoły załatwiła sobie zwolnienie i nie przychodziła.. No więc w przyszły piątek się wybieram do szkoły zaliczyć fizykę no i tyle.. Lenie się całymi dniami w domu.. Czytam was oczywiście cały czas ale jakoś tak mi się nie chcę odpisywać.. Dziwny brak chęci mam.. No a dzisiaj to mi się zeszło troszkę czasu nad przemeblowaniem w pokoju..

Aniu co do numeru to oczywiście napisz którejś z nas na PW. My też z niecierpliwością czekamy na wieści od snoopy, więc nie dziwię się Tobie. Napewno któraś z nas Ci wszystko przekaże.

Galarecia, też tak czasem mam, zupełny brak weny do pisania na BB;-).
Ps. Ja też o Tobie pamiętam:-).

reklama
Do góry