reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kasia ona wejdzie z ciekawosci czy ktos stanal moze po jej stronie, ten typ tak ma ;) ale moge wyslac w imieniu mlodych mam.. :-D

femme fatal nawet jak on nie chce dziecka i nie chce go uznac idz da sadu... nie musisz sama placic ... wiesz.. wiem ze to trudne i bolesne.. ale dziecko kosztuje, sama piszesz ze z kasa nei za rozowo.. on ma obowiazek. mzesz go nie ogladac ale kase musi dawac.. co do wyjazdow, to szczerze Ci nie proponuje... przynajmniej z poczatku. jak urodzisz mysle ze z dzieckiem bedzie latweij gdybys na prawde chciala.. ale za granica zadnej pomocy rodziny, znajomych... a to becikowe.. to na mieszkanie i miesiac zycia gora jesli w ogole starczy..lepiej tak na to popatrzec.. wiem ze w norwegii placa miesiecznie na dziecko ale tam z kolei nie mozna od tak sobie zamieszkac... najpierw w Polsce w ambasadzie Norweskiej trzeba sie stawic z papierem ze robota tam na Ciebie czeka.. przynajmniej tak kiedys bylo..:/ albo jedz jak Chwilami chciala do Szwecji :-D
hehe nie chciałam, ale szwagier mnie namawia ;-), obecnie pracuje legalnie w norwegii i jak coś to mogę się go wypytać ja kto jest z samotnymi mamusiami :tak:

A więc kobitki, jak sie tak dopytujecie to wam napisze, właśnie dostałam wiadomość od Snoopy, spałam ale jak tylko ją dostałam do od razu komputer włączyłam a więc:Mamy śliczną córcie! Aż sie cała trzęse! Waży 2700 i mierzy 52cm. Cudna jest! Jupi, jupi, jupi! Narazie nie do niej nie pisze niech odpoczywa, jutro ją pomecze o więcej informacji... A to co najważniejsze to już wiemy :-):-):-):-):-):-):-)

NIe było mnie 2 dni i takie wieści :-D:szok: jak czytałam poprzedni strony to siedziałam jak na szpilkach i czekałam jak napiszesz jakąkolwiek wiadomość od snoopka a mówiła, że pewnie przenosi a tu taka niespodzianka. GORĄCE BUZIAKI DLA CIEBIE I MAŁEJ :*:*:*

pani mryla napisala
uspokójcie sie i nie dreczcie innych
Dziecko drogie - nie drecz mnie już, ja chce miec spokojna ciążę, twoje sledztwo nie mogło wykazac, ze mam adoptowanego w chwili uodzenia Synka Dominika, na dodatek wcześniaka, który teraz jest już dużym chłopcem. No i co? Łatwo kogos osadzić? Na co dzien- jestem kuratorem sądowym spotykam sie z taką głupotą wsród młodych matek, że mnie to przeraża, tak jak mmnie przeraziło to co niektóre ososby na tym forum pisały.
Jeszcze coś - chciałam z wami podyskutowac o głupocie INNYCH matek, ale wy zareagowałyście jak przysłowiowe nozyce, gdy sie uderzy w stół. To tyle- i daj mi juz naprawde spokój

DROGIE DZIECKO??!! :wściekła/y::angry: co za bezczelność :angry::wściekła/y: kompletny brak kultury! To, że jest parę lat starsza i niby parę lat bardziej doświadczone nie uprawnia jej do zwracania się do dorosłej kobiety per drogie dziecko! Aż mi się krew w żyłach zagotowała. "chciałam podyskutować o głupocie innych" jakoś jej pierwszy post na temacie zabobonów nie miał takiego charakteru. Ton i słownictwo jakiego użyła jest pełen wyższości i zalatuje "żyję dłużej to znaczy wiem lepiej".

Skoro nergirl w związku ze swoim wiekiem została nazwana dzieckiem to ja mając mniej od niej chyba moge zwrócić się per babciu Marylo :-D:-)
Ohh droga babciu Marylo mądrości i kultury życzę chociaż na starość.

A nie ma problemu, jutro zadzwonię i może się czegoś dowiem, a jak nie to wyślę go z misją specjalną żeby się dowiedział w odpowiednim miejscu ;-)

Gratuluje swiszej mamusi :-D ja nie mam za wiele czasu zeby siedziec na kompie moj kacper to straszna maruda niczym za dlugo sie nie zabawi a teraz jeszcze z chorobami walczymy najpierw zapalenie oskrzeli kilka dni przerwy i zapalenie ucha -wyziadam:-(a oto moj urwis w calej okazalosci a na drugim jak byl malutki po powrocie ze szpitala

Załączniki

• Obraz 799.jpg
    Obraz 799.jpg
    91,4 KB · Wyświetleń: 46
  • Obraz 074.jpg
    Obraz 074.jpg
    87,8 KB · Wyświetleń: 56
Dużo zdrowia i uśmiechów Pisków, wrzasków i zabawy moc Radości z tupotu malutkich nóżek Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku Porozrzucanych wszędzie klocków Przytulenia okrąglej główki I uścisków małych rączek!!
Gratulacje :tak:;-)

reklama
palina22 sliczny :happy: a czy On ma blond wloski? a jesli nie to wybacz bo ja jestem slepa :-) i wiem co przezywasz- jak dziecko choruje to i mama jest wykonczona!!

A co do pani mryla nie wiem jak Wy ale ja sie usmialam jak czytalam Jej odp:laugh2::laugh2::laugh2: qrcze jeszcze Nas pozwie do sadu za nekanie :rofl2:

Do góry