reklama
A
Asiowo
Gość
ohhh... gratuluje Snoopy!
jak ja Ci zazdroszcze...
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Snoopy Gratulacje ,wracaj Do Nas Szybko ,śle Całuski
Chwilami
córka,kobieta,kochanka
hehe nie chciałam, ale szwagier mnie namawia ;-), obecnie pracuje legalnie w norwegii i jak coś to mogę się go wypytać ja kto jest z samotnymi mamusiamikasia ona wejdzie z ciekawosci czy ktos stanal moze po jej stronie, ten typ tak maale moge wyslac w imieniu mlodych mam..
femme fatal nawet jak on nie chce dziecka i nie chce go uznac idz da sadu... nie musisz sama placic ... wiesz.. wiem ze to trudne i bolesne.. ale dziecko kosztuje, sama piszesz ze z kasa nei za rozowo.. on ma obowiazek. mzesz go nie ogladac ale kase musi dawac.. co do wyjazdow, to szczerze Ci nie proponuje... przynajmniej z poczatku. jak urodzisz mysle ze z dzieckiem bedzie latweij gdybys na prawde chciala.. ale za granica zadnej pomocy rodziny, znajomych... a to becikowe.. to na mieszkanie i miesiac zycia gora jesli w ogole starczy..lepiej tak na to popatrzec.. wiem ze w norwegii placa miesiecznie na dziecko ale tam z kolei nie mozna od tak sobie zamieszkac... najpierw w Polsce w ambasadzie Norweskiej trzeba sie stawic z papierem ze robota tam na Ciebie czeka.. przynajmniej tak kiedys bylo..:/ albo jedz jak Chwilami chciala do Szwecji![]()

A więc kobitki, jak sie tak dopytujecie to wam napisze, właśnie dostałam wiadomość od Snoopy, spałam ale jak tylko ją dostałam do od razu komputer włączyłam a więc:Mamy śliczną córcie! Aż sie cała trzęse! Waży 2700 i mierzy 52cm. Cudna jest! Jupi, jupi, jupi! Narazie nie do niej nie pisze niech odpoczywa, jutro ją pomecze o więcej informacji... A to co najważniejsze to już wiemy :-):-):-):-):-):-):-)
NIe było mnie 2 dni i takie wieści

pani mryla napisala
uspokójcie sie i nie dreczcie innych
Dziecko drogie - nie drecz mnie już, ja chce miec spokojna ciążę, twoje sledztwo nie mogło wykazac, ze mam adoptowanego w chwili uodzenia Synka Dominika, na dodatek wcześniaka, który teraz jest już dużym chłopcem. No i co? Łatwo kogos osadzić? Na co dzien- jestem kuratorem sądowym spotykam sie z taką głupotą wsród młodych matek, że mnie to przeraża, tak jak mmnie przeraziło to co niektóre ososby na tym forum pisały.
Jeszcze coś - chciałam z wami podyskutowac o głupocie INNYCH matek, ale wy zareagowałyście jak przysłowiowe nozyce, gdy sie uderzy w stół. To tyle- i daj mi juz naprawde spokój
DROGIE DZIECKO??!!

Skoro nergirl w związku ze swoim wiekiem została nazwana dzieckiem to ja mając mniej od niej chyba moge zwrócić się per babciu Marylo

Ohh droga babciu Marylo mądrości i kultury życzę chociaż na starość.
femme fatal
Mama Ninki :)
Chwilami - fajnie by było jak byś się dowiedziała :-)
palina22
Początkująca w BB
Gratuluje swiszej mamusi
ja nie mam za wiele czasu zeby siedziec na kompie moj kacper to straszna maruda niczym za dlugo sie nie zabawi a teraz jeszcze z chorobami walczymy najpierw zapalenie oskrzeli kilka dni przerwy i zapalenie ucha -wyziadam:-(a oto moj urwis w calej okazalosci a na drugim jak byl malutki po powrocie ze szpitala

Załączniki
reklama
polna_N
Mama Ali ... 2007
palina22 sliczny
a czy On ma blond wloski? a jesli nie to wybacz bo ja jestem slepa :-) i wiem co przezywasz- jak dziecko choruje to i mama jest wykonczona!!
A co do pani mryla nie wiem jak Wy ale ja sie usmialam jak czytalam Jej odp

qrcze jeszcze Nas pozwie do sadu za nekanie 

A co do pani mryla nie wiem jak Wy ale ja sie usmialam jak czytalam Jej odp