reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzieki Oliwko!
dopegyt teraz biore w domku i mimo tego mam skoki:/ ehh... rano i wieczorem w okolicy 135/80, a w ciagu dnia skoki jak teraz...:/ ehh... Nie wyobrazam sobie cc, w ogole bardzo chce zeby w tej waznej chwili moj mąż był ze mną, dlatego tylko naturalny... a w ogole chce czuć i przezyc naprawde narodziny malej... ehh, taka juz jestem, wolę ten ból...

reklama
U mnie szpitalu też nie ma w niedziele i w święta... w soboty zresztą chyba nawet też nie ma... No ale skoro pisze że może je wypuszczą to może są...

teraz na położnictwie coraz częściej są wypisy w niedziele bo jest taka rotacja że miejśc mają mało....SNOOPY życze szybkiego powrotu z malutką do domciu!!!

Kur** jestem tak żałośnie głupia,że po prostu żal.pl :baffled::baffled::baffled:. Mądra Martusia poszła dzisiaj do rosmanna po herbatkę rumiankową,a wyszła z koperkową,upokajająco-wyciszającą,rumiankową i ułatwiającą trawienie:dry::dry::dry:. Na pierwszy ogien zrobiłam tą wyciszającą z meliski i Nicole mi po tym padła i po niej mi tak cichutko oddycha,że co chwilę podchodzę i sprawdzam czy moja dziewczynka żyje.... :-:)-:)-(

Ojej... Uważaj z takimi herbatkami... No i przedewszystkim teraz ty sama sie uspokój... Może lepiej bez pomocy herbatki... A na przyszłość skonsultuj to moze z lekarzem, ja tam sie na tym nie znam ale lepiej sie lekarzy pytać...

Kupiłam herbatki hippa dla dzieci po 1 miesiącu życia. Albo kurna to jest takie głupie,albo M. nasypał jej zamiast 2 miarek na 200 ml więcej już sama nie wiem ;/

reklama
A ja właśnie wróciłam sobie ze spacerku... M. pospał w dzień i spać mu sie nie chce a i ja długo pospałam... Wiec sobie pospacerowaliśmy... Cudnie było :-)

Do góry