AGELINKA - no to nieźle ... ale widać że Twój facet odpowiedzialny :-) to dobrze :-) szybko się u nas zaaklimatyzujesz
MIKA - a co z odpoczynkiem dla Ciebie ?! nie możesz sobie zrobić dnia dla siebie ? jakaś kosmetyczka ? basen ? nie wiem ... no szkoda mi Ciebie dziewczyno ! taka jakaś ciągle przygnębiona smutna jesteś ...
OLIWKA - Co ty tak piszesz też masz jakieś problemy ze spacją jak wcześniej Olenka ? nie ciekawie z Twoimi dzieciaczkami ;/ ale teraz zauważyłam że wszyscy ostatnio chorują ... a z Koszmarkiem pisałam i u niej wszystko ok :-) tylko że pracuje i nie ma czasu do nas zajrzeć ;-)
POLNA - no to Ala ładnych słów się uczy widzę

tam dupa to luz ale przy takim dzieciaczku to już naprawdę trzeba uważać co się mówi ... a Kuba np dość dużo przeklina ... i trzeba będzie się jakoś już zacząć odzwyczajać żeby Nina nie podłapała :/
ja jakoś ostatnio spać nie mogę

10:30 i już wstaje

nie wiem co się dzieje ale martwi mnie to bo się dłużej nudzę czekając na Kubę

no ale mniejsza ...

ja miałam masę pytań do was ale oczywiście zapomniałam większości ;/
No ale to co pamiętam :
Wy same zajmowałyście się dziećmi na początku tzn pierwsza kąpiel itp ? bo ja tak jak o tym myślę to przerażona jestem ... się zastanawiałam żeby Kubę do domu wysłać a do siebie mamę wsiąść żeby mi pomogła na początku ... no ale z 2 strony bym wolała z Kubą ... tak rodzinnie

ale boje się i tak nie wiem teraz czy dam sobie radę ? jeszcze wczoraj czytałam że to trzeba oczka uszka nosek i pępuszek i to wszystko jakoś przemywać dbać a ja nie mam pojęcia o co im chodzi tyle rzeczy ! i tak jakoś przerażona tym wszystkim jestem ... a Kuba to w ogóle myśli że to zabaweczka będzie i niczym się nie przejmuje -_- ... jeszcze mam nadzieje że w tej szkole rodzenia mnie trochę poduczą tego wszystkiego ...
A i czy picie herbaty jest takie aż nie zdrowe w ciąży ? bo ja 2 dziennie wypijam ... ale takie słabe robię i dużo cytrynki daje :>?