reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

netgirl bylo kiepsko i jest troche lepiej i to sie liczy.... tez sie z tego ciesze bo glupio tak ze ja ich ani 0oni mnie nie trawili....a no lodowka na wyciągniecie reki:) tego brakowalo najbardziej :p widze ze chcialabys drugiego bobaska??? już.... hmmm.... fajnie jak bylaby parka:) OLIWKA a czuje sie dobrze, nie moge na nic narzekac :)

reklama
Netgirl moja shwagierka tez jest z Aten :O) Wy to macie tam cieplutko :)

12471.png

A u mnie dzisiaj cieplej było i słoneczko świeciło... Wysprzątałam mieszkanie ale nadal sie czuje jakbym była w 6-7miesiącu... wogóle nie czuje żeto zaraz powinnam rodzić... Oddałam dzisiaj krew zobaczymy co z tą anemią... a teraz wsówam marchewki :tak: pychotka :tak::tak:
Anula co do usg to nie mareguły przecież... bo wizyta może ci wypaść inaczej niż powinna a i lekarz robi według uznania...
Netgirl oj moja siostra też sie lubi bawić zdjęciami... ostatnio mozaikami sie zafascynowała... no i też biega robi zdjęcia ciągle :-p:laugh2: a ty może faktycznie fasolke w brzuszku masz... albo dwie ;-):tak::-)
Oleńka ze znajomymi napewno bedzie sie układać coraz lepiej... powodzenia :tak:

Ide po mleczko :tak:

Dziewczyny!!! Oszalałyście?!!!:szok:
Normalnie tyle miałam do nadrabiania że szok.
Niedawno miałam gości. Moja mama, babcia i babci szwagier i szwagierka byli. Justynak się wyszalała. MAreczek to już odróżnia mamę(czyli mnie) od obcych. JAk ktroś jego zagaduje a mnie nie ma w polu widzenia to wielki płacz jest.
OliwkaA no dzieci dobrze się mają. Jakoś nie widać żeby bardzo chorowały. MAreczek pogodny nawet sam potrafi się zabawić, tylko Justynka jakoś marudna jest. Ostatnio bez taty żyć nie może... A noc...? 3 pobudki miałam. Ostatno ciężko zaspokoić głód Mareczka.

A u nas straszny problem.
Teść zbiera kasę z rentki do skarpetki i w niocy zachciało mu się liczyć ile ma i stwierdził że brakuje mu 5 stów, no i oczywiście piekło,że ktoś podebrał. Teraz kłuci się o kasę. No ale u niego to normalne.

A mi te kłucia przeszły jakoś. Chyba po prostu seksu mi brakowało... Mieliśmy z S tydzień przerwy, a już po jednej nocy wszystko przeszło jak ręką odjął.

Ja dzisiaj sobie wyszłam wcześniej z domku i pojechałam zobaczyć rożki i poszewki bo już tylko tego mi brakuje ... jej takie piękne ... ale oczywiście te co mi się podobają to cena kosmos więc coś po allegro poszukam :-p no i wykładzik w szkole rodzenia :-) a za tydzień Kuba ma wolne poniedziałek i wtorek i akurat trafi na wykłady "pielęgnacja noworodka" i na ćwiczenia :-) więc fajnie się złożyło do tego jeszcze wizyta z usg to go wezmę też niech zobaczy córę :-p :-)

NETGIRL - to podaj jeszcze raz maila to Ci wyśle jakieś fajne zdjęcia ;-) aktualnych chyba nie mam jakiś specjalnych ale powinno się coś fajnego znaleźć z kiedyś bo pełno tych zdjęć robiłam :-p

Ile nowych mam ... ja już nie nadążam w każdym razie siema wszystkim :-p

OLENKA - no widzisz ale chociaż kontakty lepsze z znajomymi Twojego a to ważne ;-) chyba mimo wszystko nie żałujesz że poszłaś co ?;-)

KASIA - no no małemu się nie śpieszy :-p albo nie uprzedza i z nienidzka Cię zaatakuje :-p

A my robimy sobie obiadek właśnie ... :-p

Anula741 nie wiem dlaczego tak czesto, myslalam ze to normalne. Mialam robione USG przy kazdej wizycie :)

Netgirl nie wiem dokladnie w jakiej czesci mieszka... bo od niedawna mieszka w Atenach. Wczesniej mieszkala w miasteczku o nazwie Areopolis. Ona jest Polka ale w Greji mieszka lat z 6-7

12471.png

Ja w czasie całej ciazy miałam chyba tylko na 2-óch wizytach nie robione USG:tak: Czesto mąż szedł ze mna i ona wtedy dla niego robila to USG, zeby mógł popatrzec i poznac dzieciaczka:-) co lekarz to obyczaj, z reszta prywatnie z reguły usg jest czesto!

U nas dzis tescie byli, pobawili sie z Paulinką,a ja troszke odpoczęłam i na zakupy zesmy sobie spokojnie bez małej skoczyli:tak: Teraz trwa usypianie, a pozniej poogladam sobie Rzym (ostatnio mnie wzieło na ten serial, a ze mam na kompie cały sezon to sobie ogladam po kolei odcinki:-p).

Asiowo masz racje w kazdym miescie, kazdy lekarz inaczej podchodzi do pacjetki i inne az pierwszy raz u ginma zasady :) ja na szczescie mialam tak .. chociaz pierwszy raz u gino bylam na poczatku 6 miesiaca :)

12471.png

reklama
Kobity opanujcie sie :szok: mnie juz oczy odtego czytania bola :no: a dzisiaj bylam u okulisty wiec dlugo nie posiedze !!

Najwazniejsza sprawa- DOSTALAM @ :-):-):-):-):-):-):-):-)
co do pytania o te tabletki to One bardziej @ przyspieszaja a tu taki ZONK:-D
wczoraj bylam u tesciow ,nastepnym razem musze zapakowac do auta pudla z ubraniami po ALi bo juz zaniedlugo siostra P urodzi-dziewczynke :sorry2:
dzis zalatwilam sobie skierowanie na badania-wskaznik INR ,musza robic sobie co tydzien pzynajmniej przez pierwsze 3 miesiace a potem co miesiac,takie badanie bez skierowania kosztuje 6 zl-wiem dupy nie ma ale jednak jak sie tak nasklada tych badan to pare zlotych wyjdzie :nerd:
no a juz w srode ma komisje i sie okaze czy przyznaja mi ta rente :sorry2:

Ewi
a tesciu nie ma przypadkiem dziury w skarpecie ? :-)

Do góry