reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

POLNA to leć !!!!

Oj tak dziewczyny jest z mojej łobuz ale ona w dużej mierze się popisuje ,jak jest ze mną sama to pobawi się nawet zajmie się bartkiem żeby nie płakał ( gada do niego i głaszcze go po głowce) i jest oki a jak są wszyscy w domu to wygłupia się żeby zwrócić na siebie uwagi!!!! Ale ja to ją ucze i dużo tłumacze a jak mi nerwy siadają to mówie że dostanie w tyłek , to ona sama się po pupie wtedy klepie!!!!

trochę wam zazdroszcze wszych dzieciczków że są takie grzeczne i rozume!!!

reklama
No to my już po spacerku.Kupiłam sobie kowbojki a mąż kurtkę.Asiowo dziewczyny mają rację super wyglądasz.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oliwka Wrocilam :-p Cieszysz sie ? :-):rofl2:
ale przeciez Oliwka rozumie i wedlug mnie jest grzeczna bo inne dziecko na Jej miejscu bila by Bartka bo czulaby sie zazdrosna :tak:
wiadomo najmlodszy w rodzinie bardziej skupia uwage ale za jakis czas Oliwka uspokoii sie a Bartek zacznie psocic ;-)
albo bedzie apokalipsa jak obydwoje zaczna szalec :-):-D

Ala zajela sie teraz teletubisiami-jakos dzisiejsza dobranocka Ja nie interesuje ,wedlug mnie jest beznadziejna :sorry2:

Oj tak polna cieszę się!!!!!!!

Oj widać że twoja kobietka jest za bajkami! moja to woli reklamy ,ale bajke też obejrzy rzadko chyba że to są Domisie.Bartka to widać że lubi i on ją też bo tak się śmieje że to szok!!! widać że się dogadują!
A ja powoli zaczynam się młodym martwić bo nie chce mi siedzieć tzn nie dzwiga się zeby się podnieśc i usiąsc za to jak go posadze to siedzi w miare ładnie!!! szukałam wiadomości w necie to dzieci mają czas do samodzielnego siedzenia do 10 miesiąca życia!!! nom zobaczymy....moja panna usiadła sama jak miał 10 mc ale ona była z 33 tyg i miała rehabilitacje!!!!

No bo my się zabrałyśmy za rodzenie i tak nam wyszło to produkowanie,że jest wyż.Dobra ja już uciekam bo zmęczona jestem a poza tym wszyscy marudze ze siedze na kompie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oliwka, Polna, Basia... fajne macie te dzieciaczki:tak:
Teraz czekam aż mój Skarb bedzie juz tak jak wasze, a pewnie pozniej bede załowac, ze ten czas tak szybko leci i dlaczego mała nie ma 3 miesiecy:-p

M. przyniósł mi dzis bukiecik róz:-) przeprosił i podziekował za wszystko:tak: ehh... jakos mi tak fajnie sie zrobiło:tak: Teraz pojechał do sklepu i przy okazji pizze przywiezie, bo jak powiedział chce ze mna posiedziec:-pi ciagle mi powtarza, ze mam ładną fryzure:-p Jak nie On:-D

W ogóle dzis zauwazyłam, ze jakos zaczynam sie organizować..., wszystko co mam zaplanowane jakos umiem zrobic, wiec mysle, ze bedzie juz tylko lepiej!

reklama
Do góry