reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam!
Ja się melduję na posterunku. Trochę m nie nie było i nie mogęz bytnio nadrobic ale na bieżąco Was podczytuję.

U mnie spoko.

Dzisiaj w odwiedziny u koleżanki byliśmy.

A co do karmienia i tego co można a co nie to Net ma rację. Ja też od początku jem wszystko i nic jeszcze Mareczkowi nie zaszkodziło, z Justynką bylo tak samo, ale znam takie dziewczyny które na wodzie i chlebie żyły przez pierwesze kilka miesięcy.

Miłego wieczorku Wam życzę...

Acha no i witam nowe mamusie.

reklama
Chwileczkę jak już zaznaczyłam ja trzymałam dietę.Raz się zdarzyło,że łykłam se barszczu z octem o czym nie wiedziałam,że jest z octem,i popieram Net powinno się trzymać dietę po porodzie,a nie jeść byle co np. śledzie...owszem ryby są zdrowe,ale śledzie z reguły jada się z zalewy octowej,w oleju lub czymkolwiek...Ze słodkości pozwalałam sobie tylko na biszkopty Lu bo są z atestem matki i zdrowia dziecka.

co na rocznicę? hmm...Poduszkę ze swoim zdjęciem? w sumie trochę banalne... najlepiej to dać siebie :-D
Edytuję poprzedniego posta, bo jestem na 99% pewna, że ON czyta wszystkie moje wypowiedzi na forach

Sheelpy skąd wiesz,że ta fujara czyta Twoje posty??? To lepiej uważaj bo jeszcze będzie się za kogoś podszywał i próbował wyciągnąć z Ciebie jakieś info o tym co zamierzasz dalej...

ja piłam piwko żeby się odchamić bo byłam wykończona psychicznie samotną opieką nad Nikusiem :-)
Czyta na pewno, ale nie wiem czy już tu mnie odnalazł, bardzo możliwe bo kilka razy pisałam przy nim..Chociaż może czyta tylko to, co na majówkach:confused: A na innym forum gdzie już od dawna piszę, to jak ma wolne siedzi i czyta każdego mojego posta,potem zawsze się o coś kłócił i czepiał :no:
I tak póki co nie wiem co chcę dalej robić...:no:

reklama
witam mamusie:tak:
wpadam na chwile sie przywitac:tak: i zaraz mykam do moich Skarbów!

Odnosnie dietki... ja mam to szczescie, ze mała akcpetuje wiekszosc moich zachcianek jedzeniowych:-p dietki nie musze trzymac i przez to zostało mi 10kg:zawstydzona/y: ale tak juz to jest jak sie jest taka słodka dziurką:-p:-p:-p a uwielbiam sie napic Karmi... bo piwa normalnego nie lubie:-p po tym to tez nie moge narzekac na brak mleczka:tak:

Netgirl... współczuje wymyslania prezentu dla faceta... Oni nie maja problemu, zabiora do restauracji, kupia kwiatka, przytula..., a my biedne musimy sie meczyc:zawstydzona/y: Ja nastepnym razem kupie po prostu krawat, bo ma mało:-D

A ja sie pochwalę... dostałam Ci od M. nowy zegarek:-) tak bez okazji... :tak: ehhh... w koncu nie mam kolorowego zegarka na rece:-p

buziaki!

Do góry