Netgirl... wybacz, ale po Twoich wywodach czuje sie jak wyrodna matka, ktora nie wie jak zajac i jak nakarmic własne dziecko...
Nie obraz sie, ale nie pozjadałas wszystkich rozumów..., masz swojego lekarza i super

Tylko kazde dziecko jest inne i ma inne potrzeby. Ja robie tak jak mowiła mi moja lekarka...
Dla mnie nie jest to chaotyczne, wrecz przeciwnie... zastepuje jej tylko 1 posiłek i narazie wystarczy, bedzie starsza to bedzie dostawac kolejne...
Przeczytałam mnostwo poradników, mnostwo artykułow i dobrze wiem co robie

Na pewno nie robie niczego zle, by zaszkodzic własnemu dziecku

Ja sie bardzo ciesze, ze mała ładnie je i nic jej nie ma... (odpukac), kaszki jej jeszcze nie daje, bo nie ma takiej potrzeby

Bede u lekarza za miesiac to pewnie powie mi co dalej mam wprowadzac...
Ja nie wprowadzam jej nowych posiłków od wczoraj... dobrze wiem co robie

Całe te wywody są tu zbyteczne, ja tylko pytałam co mam zrobic by mała mi spała w nocy jak kiedys, a nie co kiedy dawac za dnia...

Robie tak jak kazda z czerwcówek, wiec chyba jednak mądrze, bo czyzby kazda mama wprowadzała jedzonko nie madrze?? I jak zwiekszam codziennie dziecku ilosc łyzeczek, to chyba kiedys przychodzi czas kiedy zje np. cały słoiczek? U nas własnie tak jest...
Wydaje mi sie, ze Ty nie zrozumiałas mnie, ja Ciebie... i sie nakreciłysmy!
Nie wiem czemu, ale czekałam na Twój wywód na temat karmienia...

Wiedziałam, ze Ty mi tu walniesz własnie taki wykład

Narazie bedzie tylko 1 posiłek i koniec!

Jedynie jeszcze musze cos zrobic, by mała oswoic z glutenem, bo mam to zrobic w 6 miesiacu,a przeciez mała juz w nim jest... ale to jeszcze dokładnie poczytam o proporcjach, itd...

Dodam jeszcze tylko, ze ja dostałam zalecenie wprowadzenia nowych posiłków, bo mała była i jest duza i po prostu jej organizm domagał sie juz czegos wiecej niz tylko mamusiowego mleczka... Słowa lekarza.
A co do kaszek... to nie wszystkie robi sie na wodzie... wiekszosc robi sie na mleku modyfikowanym

a te na wodzie i tak sa z mlekiem.

Ale podsumuwując dzieki za rede i opinie...

Przydadza sie tez dziewczynom