reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej,hej:-)
AdiLea- widze ze jestes z wrocławia. i gdzie bedziesz rodzić??? bedziesz mieć cesarkę?

polna- wszytskiego naj naj najlepszego:*

oliwka-jak juz wczesniej pisałam dzieciaczki masz prześliczne wogóle fajna rodzinka z Was:-)

do tych mam które karmiły piersią, długo karmiłyście???

Ostatnia edycja:
reklama
Też musze wyczarowac jakiś obiad a narazie pomysłu brak:dry:.

Założyłam ze przytyje 9kg ale na założeniach sie skończyło:sorry2:. Nie wiem nawet a w karte boje sie spojżeć. Narazie unikam aparatu bo straszliwie zbrzydłam w tej ciąży. Jak coś pstrykne to wrzuce.
Mam 155cm a dzidzia po tatusiu wielka dlatego tak mi poharatało brzuszek:-(.

pola cc w tą niedziele na kamińskiego. Mam nadzieje ze nic sie wcześniej nie zacznie bo moj lekarz narazie chory.

Ostatnia edycja:
Dziękuje dziewczyny za komplementy...

pola997 Ja byłam nastawiona na pół roczne karmienie miałam dużo pokarmu ,tak że aż mi wylatywało jak cyc wyjmowałam....ale niestety był bardzo wodnisty i musieliśmy przejść na mleko modyfikowane gdy mały skończył 6 tyg

ADILEA a cc masz ze wskazań lekarskich???ja pierwszą cesarke wspominam nie miło ale to przez powikłania ...a druga ...była oki

Ostatnia edycja:
no właśnie ja tez mam zamiar karmić do przynajmniej 4 miesięcy ale niewiadomo jak to bedzie... ogólnie jak mam tyle siedziec w domu to chyba świra dostane...:-)

AdiLea- a jakiego masz lekarza prowadzącego? paru znam z kamieńskiego, mój do którego chodzę jest ordynatorem właśnie na kamieńskiego:-) maiłam tez tam mieć cesrkę ale niestety nie zdążyłam i tam nie miałam;-)

-

Moj lekarz jest bezszpitalowy i pod koniec ciąży dał mi namiary na swojego kolege z kamińskiego. Mam tam troche daleko ale to ponoć najlepszy szpital. A sam doktor bardzo mi pasuje, moge do niego zadzwonic w kazdej chwili i zawsze mi cos doradzi.

Gdybym sie uparła to pewnie urodziłabym naturalnie. Ale wole juz to cc, przynajmniej mniej stresów i dla mnie i dla dzidzi.

Takie pytanie: czy po cc brzuch normalnie sie wciąga, czy trwa to dluzej niz po naturalnym porodzie?

Dziś internet działa mi jak chce :dry: Wchodze odpisuje, i nagle wyskakuje mi dymek - brak połączenia, i się wkurzam ciągle :dry:

Polna_N - WSZYSKIEGO NAJ NAJ NAJ POLNIACZKU :* :-)
No i dziękuje. Tylko że wiesz, wspominałam że Bartek może pojedzie za granice do pracy, i jak już wynajmiemy mieszkanko, a On sobie pojedzie i zostane w nim sama, to sie uśmiecha mi się samej mieszkac :dry: Mogłabym przez ten czas nocowac u rodziców, ale płacic za mieszkanie a w nim nie mieszkac :dry: To tak jak wyrzucenie pieniędzy w błotko :dry:
Galareciu, Mikus_a - Dzięki, może się uda, zobaczymy :blink:
BlackWizard - Świetny wózeczek.
Mi się podoba taki:
TITI 3w1 TRITON +FOTELIK 0-13kg _OSTATNIE SZTUKI_ (517773554) - Aukcje internetowe Allegro
Ale podobno nie warto :dry:
Ja właśnie szukam wózka 3 w 1. To mówisz ze warto kupic ten co Ty masz? :happy:

AdiLea- ja jestem 3 tyg po cesarce i brzucha wcale juz nie mam. szybko udalo mi se wrocic do dawnej figury. sama sie dziwie gdzie mi sie mój klocek zmiescił:-p
tylko po cesarce bedziesz dłuzej wracac do sprawnosci. ja np sama przez dłuzszy czas z małym nie mogłam zostac. ciezko mi było chodzic i wstawac jak usiadłam czy lezałam. ale operacja ok:-) ale da sie przezyc takze nic sie martw:-)

Dziewczyny ten co ja mam, dla mnie rewelacja. AdiLea wysokość rączki możesz sobie łatwiutko ustawiac jak tylko chcesz. Ja mam 170, mój narzeczony ponad 2 metry i tez chcielismy taki wózek, żeby rączka była regulowana. A w nim naciskasz guziczek i już. Jest banalny do złożenia - sama go złożyłam w 15 min. Wszystkie materiały można prać, więc jak się pobrudzi to nie ma problemu. Jest zgrabny, wizualnie mały i bardzo łatwo się nim operuje. Polecam

Ja tylko na chwilkę... podczytuje was, ale nie mam jak pisać, bo mała staje mi się mobilna... i cały swój czas poświecam jej:tak: zaczyna się...:-p zawsze próbuje na spacerek z mała wyjść... szkoda, ze nie mam sanek, bo z wózkiem to masakra:zawstydzona/y:

Black... mam bardzo podobny wózek z tymi kołami małymi z przodu i powiem, ze wózek super, tylko w ogole nie nadaje sie na zime... bardzo ciezko sie nim operuje jak masz choc troszke sniegu pod nogami, a trzesie jak cholera (ale to akurat plus, bo dziecko odrazu zasypia:-D).

Jeszcze zaczęłam małej gotować swoje obiadki i troszke czasu mi to wszystko pochłania, mąż wrócił do pracy i znow cały dzien sama z mała!... Paulinka zdecydowanie woli słoiczki ale wpycham jej na siłe można by rzec... bo musimy pasa przycisnać... pieluszki tez juz uzywamy z rosmana... !

wpadłam pośpiewać STO LAT!!! Naszej Pani moderator!!! Polna... najserdeczniejsze zyczenia, buziaki i uściski:-)

reklama
Oliwka a ja sie mialam juz kiedys zapytac bo jakos nie pamietam - Twoi rodzice maja jeszcze jakis innych wnukow procz Oliwki i Bartka ? :confused: bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze tak dobrowolnie zabieraja Oliwke do siebie na pare dni :-)

Dorom ,Asiowo Dziekuje :tak: az sie czuje wazna przez te zyczenia :-):-D

Dorom ano decyzja juz do was zalezy czy wynajmiecie czy nie - grunt byscie sie dogadali o byli zadowoleni ;-):tak:

Asiowo a ja sie wlasnie zastanawialam emu nie zagladasz a Ty sie w kure domowa bawisz :-p

Do góry