reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi2 - Ja kupilam sobie kurteczke - grzybek ale jest za cieniutki na takie pory jak teraz :dry: I czekam az sie troszke ociepli :tak: Bo w niej bede miala duzo miejsca na brzuszek :tak:
Black - No pol roku to koszmar, psychicznie mozna sie wykonczyc :no:
Maagda_ - No 3mam za slowo ze mina mi te tygodnie w mgnieniu oka, ale z drugiej strony to ten brzuszek jest taki slodki, chcialabym zeby byl jak najdluzej :tak:
Galareciu - No milo czasami powspominac :tak: Ja swojego B. na imprezie poznalam, pamietam dokladnie :tak:

reklama
Dzień dobry. Moja Żabka też jeszcze śpi a ja się wyjątkowo zwlekłam z łóżka a nie dopiero po jej pobudce.

umi - myslałam, że bartosz a Bartłomiej to to samo hihi.

Galercia - W takim razie wyslij mi prywatna wiadomość z adresem mejla.

Ja terazz zimę też rzadziej wychodze z Klaudią na dwór ale napewno nie trzymam Jej tylko w domu, bo Dziecko trzeba chartować. Ale na Twoim miejcu Black też bym nie wyszła w taką pogodę jaką masz na spacer.

Pozatym, coć od kilku dni bardzo skromnie Nas tu.

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny.
Asiowo rodzina mojego s jak i on zresztą też twierdzą że w zimę wychodzić nie można. Tej zimy i tak ciężko z wychodzeniem bo strasznie dużo śniegu a my na dodatek na odludziu mieszkamy to warstwa jeszcze grubsza i pizdzi jak cholera.
MAGda do szpitala lepiej jedź.
UMI Masz jeszcze dużo czasu do porodu więc nie ma sensu już się martwić. Jak galercia pisze wszystkie miałyśmy jakieś obawy a teraz sobie radzimy.
MARECZEK Coś mi się na ostatnie 2 dni zwydrzyl. Zasypia ok 21. Nie pozwala dać sobie jeść. Zjada jakieś 100 ml mleka za godzinę się budzi zjada ok 150 potem o 2 się budzi, o 4 i o 6. Już nie pozwala "wepchac" sobie mleka. No ale ważne że przynajmniej z początku daje mi pospać.
Teraz maluchy sobie siedzą i czekają na rosołek z indyka.

Julka przechodzi samą siebie. Najpierw spała jak aniołek a teraz co chwilę wyje w niebogłosy nawet będąc na rękach. Ostatnio jadła o 5 rano, teraz jeść nie chce nic. Żadne zabawianie nie pomaga, sucho ma, nie mam pojęcia o co może jej chodzić

ASIOWO Gratuluję ząbka to teraz z górki.
STEPelek u córci ząbki zdążą jeszcze wyrosnąć Mareczek już prawie od dwuch miesięcy ma ząbki a justynka pierwsze miała dopiero w 10 miesiącu.
BLACK A MOŻE za ciepło ja ubrałas. Może ona pić chce. No chyba że ma kolki. A może ty się denerwujesz i ona to odczuwa. Nie wiem co ci poradzic. Jest w ogóle coś co ja uspokaja?

Asiowo gratuluję :-)
U nas sytuacja opanowała. Julka się uspokoiła. O mały włos a stanęłabym na rzęsach żeby tylko była cicho. Wpakowałam ją do wózka i zaczęłam delikatnie ją bujać i pomogło.

Normalnie padam z nóg. wszystko mnie boli i mam masakryczne kolki. Ja mam nadziej ze skoro teraz mam kolki to mój Kacperek po urodzeniu nie bedzie ich miał bo norlanie szok. Co do wychodzenia na pole to o ile mi wiadmo to mnie mama jak bylam mała brała dwór juz po tygodniu najpierw na 5 potem 10 min i tak stopniowo a ze to był poczatek lutego to cieplo napewno nie było:-p i co mam sie dobrze, zyje i w sumie to jestem okazem zdrowia.

Asiowo Gratuluję ząbka
dorom5 Ja mam 2 plaszczyki takie lekkie one są szersze wiec w jeden napewno sie zmieszcze w drugi jak sie upre to tez bo sie troche rozciaga no chyba ze m brzuch wyskoczy bardziej:-p co jest nieuniknione.
panistepelek A widzisz, sa calkiem innymi imionami:-)
EWI44 A to moze sanki skoro sniegu duzo:-)
Galarecia No własnie juz kasy brak na odmalowanie i płtyki:-( duzo nam pochłoneły meble do kuchni mimo iz po kosztach, no ale mam nadzieje ze jakos sie kase uzbiera i choc troche sie odnowi jak nie teraz to poźniej.
BlackWizard Ja bym zrobila podobnie tylko wsadzilabym dziecko do fotelika samochodowego albo lezaczka i tez bym bujala:-p

reklama
cześć dziewczyny, dzisiaj pierwsza nocka od nie wiem kiedy, że zuzanka spokojnie mi spała:tak: Ostatnio straszny nerwus się z niej zrobił,piszczy, krzyczy, aż bębenki bolą. Myślałam że to na ząbki ale dziąsła wyglądają normalnie. Nie wiem co jej jest:no:

umi2 współczuje kolek, znam to też tak miałam, i jeszcze skórcze łydek, okropieństwo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry