reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wszystkiego najlepszego dla Was Dziewczyny! :tak:
Maagda_ - Nio, 8 maca to fajna data. Ale kazda bedzie wyjatkowa :tak:
Trzymam kciuki Kochana :tak:
AdiLea - Dobrze ze z Haneczka lepiej, ciesze sie :tak:
Mamaola - Kazdy wybira sie do fryzjera, zmienia fryzurki, ja chyba tez sie wybiore przed swietami Wielkanocnymi, w koncu musze jakos wygladac ;-)
Black - Nio, dołaczam sie do Dziewczyn, sukienusia sliczna :tak:

reklama
Witam :tak:

Magda Trzymam Kciuki ;-):tak:

Black jak cos to pisz szybko do Nas jak Magda urodzi :-p:-);-)

mamaola pusta nie tylko dlatego ze Dzien Kobiet ale tez dlatego ze w weekendy mamuski wola spedzic czas z mezami , chlopakami,rodzina itp !! zawsze tak jest :tak:

A ja wczoraj mialam gosci :szok: myslalam ze mi glowa peknie :baffled:
ale przynajmniej dostalam kwiatka i czekoladki :-D a Ala od dziadka (mojego tescia) 2 sukienki i maskotki :tak:

Witam! :)

My po chrzcinach:-) Mały Ludwik (już chrześcijanin;-) ) całą mszę przespał, nawet się nie obudził w trakcie polewania wodą :-p a chlapnął mu ksiądz nie źle;-):-p ogólnie dzień był udany, imprezka rodzinna również hehe:tak:;-)

polna- chyba dzień kobiet w takim razie udał się Wam:tak: zamieszanie jest zawsze jak w domu pojawiają się goście;-) (ale ja czasem lubię takie właśnie zamiesznia:-p;-)) Ja też dostałam kwiaty, ale tylko od przyszłego teścia:dry:

Magda- ciekawe czy Twoja córcia przyszła na świat w dniu swojego święta:-)

Black- my też mamy sale juz na bank na 13 czerwca,tylko jeszcze nie wiadomo jak z kościołem:baffled: Jutro idziemy załatwiać.

potem nadrobię , teraz mykam do miasta pozałatwiać sprawy:baffled:

Miłego dnia dziewczyny!!!:-)

Moje dziecko bylo wczoraj slodkim anioleczkiem. W ogole nie plakala, usmiechala sie do gosci i w ogole nawet chwilke sama sie soba zajmowala zebym ja mogla posprzatac. Ale juz jej przeszlo i dzisiaj jest krzyk od rana:-:)dry:.

Ja zaraz lece wsiąść w 'L-ke' i zalamac sie ze nic nie umiem. W przyszly poniedzialek egzamin a ja ostatni raz jezdzilam we wrzesniu. Nawet nie pamietam gdzie jest sprzęgło:zawstydzona/y::hmm:

Narazie nie mam wieści od Magdy.

AdiLea dasz rade :-)
Pola na 13? pechowy termin ;-)

A mi po wielu trudach i zabawianiach w końcu udało sie uchwycić Julkowy uśmiech :-)

Załączniki

• Obraz 190.jpg
    Obraz 190.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 48
czesc wszystkim....

Black-najpieknieszy na swiecie jest usmiech dziecka....cudnie.....

Polna-N-no wiem wiem ze mamuski zajete byly rodzinka,tylko zemoj maz wjechal akurat wczoraj no i tak zagladalam tu....a tu pusto....i nastepny weeckend tez wyjezdza....znowu bede marudzic....Fajnie ze taki mily dzionek mialas....

AdiLea-to widze ze taka mala terrorystka z Twojej panny,jak goscie to grzeczna a jak nie to daje mamie popalic....mam nadzieje zewroci wszystko szybko do normy.....

Dorom-pewnie ze trzeba cos z czupryna na wiosne zrobicco by ludzi na ulicy nie straszyc:))))

Pola-fajnie ze juz imprezka za Toba....ja jeszcze miesiac musze poczekac....

a u mnie dzis pochmurno i deszczowo....ze spaceru nici a mialam pojsc i na paznokcie sie zapisac...

dorom - Dobry pomysł, ja chyba też przed wielkanocą wybiorę się do fryzjera :)

polna - Fajnie, że imprezka była udana i że Ludwiczek był grzeczny w kościele.

black - śliczny usmiech Twojej córci.

mamaola - U mnie niestety też kiepksa pogoda.

mamaola, panistepelek dziękuję w imieniu Julki :-)

panistepelek, dorom
ja też się jakoś w okolicach wielkanocy wybieram do fryzjera, bo musi mi odrosty pofarbować już na ślub.

mamaola Ty to masz dobrze :tak: Ostatnio fryzjer, teraz pazurki ;-) Oj mi też pazurki by się przydały, ale jakoś czasu na to nie mam, ale będzie trzeba coś pomyśleć :-)

No a ja zabieram się za porządki, a później za obiadek. Macie jakiś pomysł na coś dobrego do zjedzenia? Bo mi się pomysły wyczerpały :baffled:

reklama
Black - Dawno sobie włosów nie farbowałam. Na włąśny slub tez tego nie robiłam.
U mnie na obiad jest pomidorowa z ryżem.

Do góry