reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam po kilku dniowej przerwie :tak: Majóweczka nam się udała. Julka była grzeczniutka, codziennie spacerowaliśmy do lasu i nad jeziorko ;-) My wypoczęliśmy trochę :-) Jednak to nie to samo co wyjazd bez dziecka :tak:;-)

Dorom jeszcze raz moje wielkie gratulacje :tak: Ale tłuścioszek z tego Twojego Alanka :tak: Super, że już wróciłaś. Czekam na zdjęcia bobaska :-).
Umi powodzenia!

No to sie pochwalę jeszcze majówkowym zdjęciem ;-) Na mnie nie patrzeć, bez makijażu itd :tak:

Załączniki

• Obraz 081.jpg
    Obraz 081.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Maagda_ to w takim razie zazdroszcze ci pogody bo u nas dzisiaj brzydka pogoda więc jesteśmy z zuzką w domu:-(Zdecydowanie wole jak jest ładnie bo możemy na dworze porządzić:sorry2:
Black Wizard my też z Zuzką w weekend pospacerowaliśmy:tak:. Nie ma jak na dworku:tak:

Zuzka właśnie się budzi, zaraz poleci w tv powtórka naszego serialu, muszę sobie zobaczyć bo w piątek nie widziałam:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Black- a gdzie byliście na majówce? dobrze,że wyjazd się udał:tak:

Magdaa- u mnie pogoda brzydka , chmurki na niebie:dry: :dry::dry:

mamaola- u mnie na studiach cały czas mówili ,ze mi współczują... itp... Moje dziecko może nie było planowane teraz,ale powiem ,że zawsze chciałam byc młodą mamą:tak: Dlatego zawsze mówiłam,że się cieszę i bardzo chcę tego dziecka:tak: A ,że tak zapytam planujecie z mężem ,rodzeństwo dla Darusia??? ;-)

Layla- to normalne ,że rusza się mniej... Mój tez się nie ruszał pamiętam, pod koniec prawie wcale. Tylko podczs KTG szalał:-p;-) Oczywiście jak Cię coś martwi to zadzwoń do lekarza,alebo pojedz do szpitala żeby sprawdzić:tak:

BlackWizard my majówke spędziliśmy w mieście.. ale i tak było miło. W pierwszy dzień spacer po bulwarach wiślanych, i pierwsze zejście Adaśka do smoczej jamy, a w drugi basen i wypara rowerowa na lody:) Ale faktycznie wypadałoby się gdzieś w końcu wybrać za miasto, może do ojca chrzestnego oni akurat mieszkają koło lasu ;) A tak pozatym w innym temacie przeczytałam ze się staracie.. no to POWODZENIA :)

abundzu racja staramy się o rodzeństwo (najlepiej braciszka :-p) dla Julki. U mnie w mieście nie ma żadnych atrakcji, oprócz ulic, sklepów i cuchnącej ściekami rzeki. Wspominałaś o basenie, zazdroszcze, ja już nie pamiętam kiedy ostatnio na basenie byłam :-)

BlackWizard - odwaznie ;] No ale mala roznica wieku miedzy dzieciaczkami, spowoduje, ze pewnie beda mialy ze soba dobry kontakt. A tak z czystej ciekawosci, moge spytac ile masz juz wiosen?

reklama
Ashearakwestia kontaktu między nimi to był pierwszy powód a drugi to taki, że dwójkę odchowamy i mamy spokój :-) Co prawda chcieliśmy mieć troje dzieci, ale póki co ograniczamy się do dwóch. Może jak będę miała 30-ści lat to na starość zechce mi się niańczyć jeszcze jedno maleństwo :-). A lat mam 19 ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry