reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Heh... bo nie wytrzymam i polece do apteki:-D choc u mie to dopiero 2 dni...

Nie no... jeszcze raz ogromne GRATULACJE!

Asiowo dzięki kochana. To dopiero początek a ja już się nie mogę doczekać dzidziuśka ;-) Pomyśleć, że przede mną jeszcze tak długi czas ;-)

Jutro idę się zarejestrować do ginekologa na pierwsze USG. Im szybciej tym lepiej - doczekać się już nie mogę. No i znów zacznie się robienie badań, a to mnie najbardziej wkurzało bo nie znoszę pobierania krwi.

Black, no tak... pędź do lekarza:tak: eee to niezły prezent slubny sobie zrobiliscie:-D No i niech dzidzia wytrwa do stycznia, bo lepiej by Julcia była starsza o rok:-p

Black-Ty bestio jestes niemozliwa:-DZ CALEGO SERDUCHA GRATULUJE!!!

Pola-planujemy dla Darusia rodzenstwo,przydalaby sie jakas mala Olenka do pary...ale jeszcze nie teraz:no:chociaz ja juz jestem gotowa i moglabym miec druga dzidzie finansowo tez nie jest zle ale czekamy na mieszkanie i dopiero jak bedziemy na swoim postaramy sie o szkraba....

Asiowo-heh Ty tez czekasz na fasolke???kurcze bo jak tak sie naczytam to i mi sie zachce:-D

a mojemu dziecku wyszedl czwarty zabek-ze sie tak pochwale:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Mamaola... My chcielismy zacząc staranka na jesien, by malenstwo sie urodziło jak mała skonczy 2 latka:tak: Ale ostatnio juz cos tak bardzo nie uważamy wiec kto wie czy juz kogos nie ma w brzuszku:-D Ja narazie czekam na @:-p

U nas jak juz bedzie to bedzie Jaś albo Małgosia,no... albo Jaś i Małgosia:-D

Gratuluje 4 zabka!

Black Gratulacje przez wilekie G, ale super no zazdroszcze Ci trzez bym chciala druga dzidzie no coreczka by sie przydala ale musimy niestety poczekac zeby byc na swoim i finansowo zeby bylo ok. No zazdrosc to mnie teraz zzera :-D

reklama
Asiowo-ja wlasnie mam @ i jak tak Was czytam to nabieram coraz wiekszej ochoty na dzidzie:zawstydzona/y::cool2:jak mi sie @ skonczy to wiadomo czlowiek wyposzczony i zeby to sie zle ;-)nie skonczylo....a u nas jesli by byla coreczka to albo Olenka albo Daria....mi sie strasznie Eleonora podoba ale Darek sie nie zgodzi:baffled:

Do góry