reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorom5 - prześliczny ten Twój szkrabek ;*
Umi2 - kochana gratulacjee ;**
KingaMz - podziwiam. Ja na Twoim miejscu w ogóle nie ruszałabym się z domu xD

reklama
Asiowo u nas na uczelni połowa to Katowice, Mysłowice, Gliwice:)Świetochłowice tez mam,Siemianowice...:)

Layla ja do sosnowca kiedyś do ortodonty jeździłam ;) teraz mieszkam przez jeszcze jakieś 2 msc w Imielinie(koło Mysłowic) a potem znów mój rodowity Chorzów ;)
a to niedaleko;p

Że urodziłą dziś o 6.30. Kacperek dostał 9 pkt.
Ważył 3640 kg., i miał 57cm.
No i musiała miec cesarke. Ale jest bardzo szczesliwa :)

UMI2 - GRATULUJE RAZ JESZCZE!!!

ale sie ciesze ze wszystko z nimi ok,pozdrów ją cieplutko i ucałuj:*

Umi2- Gratuluje, juz nie mogę się doczekać fotek:)

Ja jestem z Katowic-ale chętnie bym się przeprowadziła w spokojniejsze miejsce. Za jakiś czas będziemy budować nasz dom- w na Wesołej w Mysłowicach- troszke przyjemniej tam :)Ogólnie pochodze z Torunia- dlatego tak nie lubię Katowic. Mikołów to ładne miasto:)

Umi2 nic tylko pogratulowac:-D

dorom5 wkoncu sie rozypalyscie a jak sobie radzisz jako swiezo upieczona mamuisa:-)

No i koniec wolnego jutro do szkoly do tego 2 wf nie nawidze wf bo tam caly czas siatka a jej nie lubie chociaz moze w kosza pogramy mam nadzieje;-) no coz trzeba sie zbierac spac.

88grandzia, moim zdaniem powinnaś wybrać się do ginekologa - on by najszybciej potwierdził czy wykluczył ciążę, a testom nie ma co ufać. :no: Mi jednego dnia test wyszedł negatywny, a po godzinie pokazała się i druga kreska.

witam z rana

UMI-Gratuluje kochana...!!!nareszcie masz swojego syneczka przy sobie....

Dorom-jak sobie radzisz jako mloda mamusia?Alanek grzeczniutki czy daje mamie popalic?

Asiowo-mdlosci sa fuj...mam nadzieje ze szybko Ci przejda i oby jak najmniej bylo tych ciazowych dolegliwosci....

Black-a co u Ciebie???Juleczka cieszy sie ze bedzie miec rodzenstwo? ;-)

Pola-juz po przeprowadzce?

Ja niestety czuje sie fatalnie,przeziebienie nie mija:baffled:gdzie ja sie moglam zarazic....?:dry:poza tym atmosfera w domu troche lepsza ale ja mam powoli dosc juz tak bardzo bym chciala miec swoje mieszkanie....o wynajeciu raczej nie ma mowy bo to kosztuje tyle samo co rata za swoje M wiec czekam na to co moj Darek wymysli....a no i Darusiowi przebil sie piaty zabek:-Dmamunia zadowolona:-D

pozdrawiam pozostale mamusie....

reklama
Idz do przychodni i zrób sobie (można odpłatnie- jakies 30 zł) badanie krwi beta, ona pokaże czy faktycznie jesteś w ciąży.

Do góry