reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

czesc dziewczyny....

ja ostatnio nie mam weny tworczej,czytam was ale odpisywanie mi nie wychodzi:baffled:Darus troche sie przeziebil wiec oststnie nocki mam nie przespane:baffled:do tego caly czas zastanawiamy sie z Darkiem nad tym mieszkaniem,obliczamy co i jak czy nam starczy,bo tylko Darek pracuje a ja w domu kwitne:baffled:wynajecie mieszkania w okolicach Wawy to koszt okolo 2000zl,przynajmniej takie o jakim myslimy czyli 2 pokoje,no i mamy zagwostke czy kasy starczy.....no i czy damy rade bo Darek czesto wyjezdza i sama bym zostawala na kilka dni.....ach sorki za wywod....

Galarecia-popieram Cie z tymi postami,czasem nie nadazam wszystkiego czytac,nie ze mi to przeszkadza ale mozna bardziej posta rozbudowac i skierowac go do kilku dziweczyn.....moze jak nowe mamusie popisza troszke z nami to zabacza o co w tym wszystkim chodzi:tak:no i u mnie pogoda sie popsula,na trzy minutki przed spacerem zaczelo lac:baffled:i wiac strasznie....

Black-swietny prezent Ci maz sprawil,gratuluje....no i widzialm zdjecia...masz talent:-)ach wspolczuje wymiotow,to najgorsze co ja wspominam z ciazy caly drugi trymestr wymiotowalam:baffled:masakra....a poza tym jak sie czujesz??....no i moze powtorze ktoras z dziewczyn-bylas juz u gin?znasz termin??

Pola-jak sie mieszka w nowym pokoju???no i co u Ludwiczka?pisalas ze chcialabys aby juz chodzil:-)powiem Ci ze ja tak nie moglam sie doczekac az zacznie Darus chodzic ale teraz to juz zupelnie chwili oddechu nie ma bo oczy trzeba miec dookola glowy a i tak wszystkiego nie ustrzezesz...ale chyba bardziej na zabki czekalam bo pozno wychodzily:baffled:a teraz czekam az zacznie mowic...pewnie wtedy bede nazekac ze mu sie buzia nie zamyka ale co tam.....;-)powoli zaczyna mowic MAMA i TATA i BABA i DADA i NE!!!!

Maagda-ale juz duza dziewczyna z Łucji,kurcze ale te dzieciaczki rosna:-)pamietam jak niedawno ty czekalas na swoje malenstwo...a jak urodzinki sie udaly???

MoniaMama-witaj....zapoznaj sie z regulaminem i pisz jak najczesciej....poszukaj tez na forum jest watek dla samotnych mamus....a co do tycia ja przytylam w ciazy 14 kilo i niestety do tej pory jeszcze kilka zostalo:baffled:a czy najmlodsza na forum jestes to chyba nie bo czytam gdzies ze sa i 16-latki w ciazy wiec nie jest zle:-)

Nie wiem ktora z Was zaczela temat o tym czy nasi mezowie (partnerzy)sa naszymi pierwszymi facetami....Darek niestety nie jest moim pierwszym facetem ale ja dla niego jestem pierwsza:-)smieje sie ze jak bedzie mial syndrom 40-latka to sobie odbije....strasznie sie wtedy denerwuje:-Di sie nie odzywa do mnie wtedy i musze go przepraszac ladnie;-)

Swoja droga ciekawe co u Umi i Dorom....

reklama
jak chodziłam w ciąży do lekarza to owszem mówił ale wtedy nie przywiązywałam aż takiej dużej uwagi do tego ile utyłam. Dla mnie najważniejsze było to aby dziecko było zdrowe...

mamaola kolo warszawy 2 pokoje 2000? no way :) ja w ursusie za 40m 2 pokoje w nowiutkim bloku place 1400 + prad co 2 miesiace i tak tutaj takie mieszkania po 1500 widzialam... :)

kolia u mnie to samo ;) Krzysiek zabral mala na spacer i dosyc dlugo ich nie bylo ;) ale skorzystalam, ogladnelam brzydule i najadlam sie przy okazji;)
MoniaMama17 ja przed ciaza wazylam ok 60 kg , idac do porodu 82 ;) a teraz 63,5 :) takze mysle ze nie jest tak zle :)
Galarecia co do postów to mi to nie przeszkadza :), ale fakt w jeden dzien potrafimy napisac 4 strony i pozniej trudno sie odnalesc.
mamaola no szybko te maluch rosna ;P juz w tyle ciuszków sie nie miesci ;) a urodzinki super ale chrype man do tej pory ;) wybawilam sie jednym slowem . ;)

u mnie paskundna, szaro i pelno chmur ;) Koncze bo Luska sie obudzila i mnie "woala" ;) milej nocki kobitki ;*

Wczoraj oglądałam film JUNO... bohaterką tez jest 16latka z dosyc oryginalnym podejciem do sprawy. Polecam wszytskim ten film..
Co do wieku .. mój brat zaliczyła wpadkę gdy miał 19 lat jego dziewczyna 17.. :) są małżenstwem od 16 lat, mają dwoje dzieci.. i mimo początkowych trudności, teraz wiedzie im się wspaniale. Kluczem do przetrwania jest miłość i wiara ze wszystko się uda.

KingaMZ-my szukamy w Piasecznie bo tu Darek ma prace a teraz na bielanach mieszkamy i cienko ma z dojazdami bo korki okropne...te ktore wybralismy maja ceny 1700 i 1800 do tego oplaty+ internet i kablowka wychodzi okolo 2000tys:baffled:mieszkanie musi byc umeblowame w pelni tzn.kuchnia+pralka lodowka i meble no narazie szukamy zobaczymy co z tego wyjdzie....ursus calkowicie odpada,ew moze byc Nowa Iwiczna,Konstancin....

Maagda-super ze zabawa sie udala,a chrypka przejdzie....

MoniaMama-da rade sie wkrecic,troche poklepiesz i zalapiesz o co chodzi

mamaola aaaaaa no te rejony to sa drogie nie ma co....ojjj niestety...w ogole w warszawie korki sa takie ze szkoda gadac...zeby rano czy popoludniu gdzies dojechac to minimum 2 godziny :/

monia mama ja w pierwszej przytylam 14, za to zrzucilam 24..a w drugiej przytylam 18, a na dzisiaj to 6 mam jeszcze do zrzucenia... :/ wkrecisz sie wkrecisz :) przykro mi z powodu odejscia chlopaka...a na rodzine mozesz liczyc? tutaj jest gdzies watek dla samotnych mam.

layla jak egzamin i ktg? czemu sie nie odzywasz? my tu zniecierpliwione czy w szpitalu nie zostalas a ty co ;) ojjj nie ladnie nie ladnie ;p

KingaMZ-no wlasnie korki w Wawie to masakra,rano zeby byc w pracy na 9 wychodzi o 7:baffled:a wraca ponad godz...w tych okolicach gdzie teraz mieszkamy mozna juz za 1500 wynajac ale nam nic to nie zmienia wiec szukamy,jeszcze ursynow wchodzi w gre ale tu kawalerki sa po 2000tys:baffled:

No wlasnie Layla co u Ciebie???moze juz maluszek jest z Toba???

reklama
Do góry