reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Panistepelek witaj spowrotem! Nie raz pytałam dziewczyn co się z Tobą dzieje, super że jesteś z nami. Ale bym chciała, żeby Julka już chociaż trzymała się tak przedmiotów :tak:;-)

Mamaola ja też myślę, że nie ma reguły. A przyjemne nie jest :dry:

Dorom racja odpocząć musisz, bo dopiero co poród masz za sobą :-) A jak Alanek się sprawuje? Pytałaś o pierwsze uśmiechy, moja Julka zaczęła się uśmiechać jakoś po skończeniu 5 tygodni :tak:

reklama
panistepelek - Witaj ponownie, normalnie brakowalomi Ciebie. ;-) Hehe. Dziekuje za gratulacje! :tak: A co u Ciebie? No i sliczne zdjecia!

mamaola - Bycie Mamą jest niesamowite! :tak: Ja mowie do Alanka np. Juz Mamusia do Ciebie idzie. :-p Albo Mamusia to, Mamusia tamto. :-p Hehe.
No i 3mam kciuki za mieszkanko! :tak:

Black - Alanek jest Kochanym Synkiem, dzis mialam gosci i bylam z niego taka dumna! Nie plakal, tylko patrzyl na znajomych. :tak: Slodki jest calutki ze moglabym Go caly czas calowac. :-p
5 tygodni, to brakują Alankowi jeszcze 3 tygodnie, bo tak ten czas leci ze jutro konczy 2 tygodnie! :tak:

polna_N no o posty mi nie chodzi, nie wiem dlaczego tak myslisz ale ok rozumiem bede edytowac choc nie wydaje mi sie zeby mi sie to czesto zdazalo, ale to nie wazne.:wink:
dorom5 tez tak do Mikiego mowie, za nim nie zacznie mowic to chyba milion razy powiem za niego mama:-p
A tak w ogole kiedy maluchy zaczynaja mowic dziewczyny?:confused::happy2:
mamaola zycze powodzenia z tymi mieszkaniami:-p my przez pewien czas chcieslismy poszukac i sie zorientowalismy ajkie ceny to w Bydgoszczy sa drastyczni mniejsze.

A ja ostatnio jakas zmeczona chodze caly czas chce mi sie spac, dzisaj wypilam troche piwa to zasnelam jak dziecko cala trojka spalismy, oczywiscie Miki nie potrzebowal %:-p no a P ma wolne a i tak caly czas cos robi a jaknie robi to nie wiem co robi:-p

Ostatnia edycja:
panistepelek- Witaj:tak: Dobrze,że jesteś. Juz martwiłam się ,że coś nie tak;-)

dorom- Super,że dobrze się czujesz w roli mamy:tak: Mnie też napawa dumą bycie mamą:-p a jak tam karmisz piersią? Mieszkasz teraz razem z Bartkiem? Z tego co pamiętam to masz młodszą siostrę:tak: I jak podoba jej się Alanek?;-) Przy dzicku czas leci niesmowicie:tak: Mój Ludwik strasznie garnie się juz do siadania,ładnie się podnosi i sam je z butelki:-D

kolia-ja np chce poczekac z mieszkaniem... Puki co dobrze m sie mieszka z rodzicami hehe:-p masz wogóle nk?

mamaola- no my też chcemy narazie poczekać.... Zobaczymy ,jak weżmiemy ślub podejmiemy jakąs decyzję:tak:

BLACK- no oczywiście życzę Ci teraz chłopca:tak: ponoc są metody żeby zaplanowac płeć dziecka ciekawe czy skuteczne:confused:

za tydzień koleżanki robią mi wieczór panieński:-D to się wyszaleje:-D

Od poniedziałku nie czuje się dobrze, wiec za wiele nie piszę. Ale systematycznie Was czytam. Mam bóle brzucha- coś jak przy okresie-ale nie wiem sama- nie tak wyobrażałam sobie skurcze-wiec moze to nie są one. Czasem kuje mnie też na dole-jakby mały już tam siedział i się pchał. Postanowiłam przystopować-bo chcę wytrzymać do początków czerwca.
Niby wszystko mam prawie gotowe i chciałabym już mieć synka przy sobie a jednak od kiedy zaczełam mieć te bóle ogarnął mnie strach i chciałabym odwlec trochę tę chwilę.

Wie ktoś może co u Layli??chyba dziś nie pisała. A pisze raczej systematycznie. Moze u niej coś ruszyło??

cześć dziewczyny. Po pierwsze przepraszam wszystkie za mój wczorajszy wybuch:wściekła/y: trochę problemów w domu, kilka nieprzespanych nocy, i tak potem jest. Mała ostatnio prawie mi nie śpi w nocy, dzisiaj jak ją odkładałam do łóżeczka to za 5 minut wstawałam spowrotem:-( dwie godziny siedziałam z nią na fotelu i tuliłam żeby tylko chociaż chwile się przespała, ja nie spałam bo nie chciałam żeby spadła:-( Więc już 4 dzień to normalnie oczy "na zapałki". :-( Teraz siedzi na tapczanie i bajki ogląda, i byłam w szoku, bo przez przypadej udało jej się powiedzieć słowo h*j!:szok: byłam w szoku, mam nadzieje że nie wyda się za mną bo jak byłam mała to mama mówi że klnęłam jak szewc:dry:
lenka87 trzymaj się kobietko:tak: dasz rade, ale może twoje maleństwo chce być już u mamusi na rękach a nie w brzuszku:tak:
pola997 wieczór panieński;-) to poszalejecie:-D oby nie za bardzo, bo ci się ślubu odechce:szok::-D
dorom5 twój Alanek naprawdę śliczny:tak: bardzo się cieszę że grzeczny jest bo u mojej zuzi z tą grzecznością to jakoś kiepsko;-)
mamaola fajnie że już macie jakieś mieszkanko na oku:tak: Oczywiście będę trzymała kciuki za ciebie:tak: jak dojdzie zakup do skutku to liczymy na jakieś fotki:tak:
Panistepelek witaj z powrotem:tak: Klaudia śliczna:-)
BlackWizard czy to dzisiaj odbierasz aparacik:confused::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny, u mnie od rana mdłości. Julka dziś 3 razy w nocy się budziła z wielkim płaczem, wydaje mi się, że ząbki dają o sobie znać coraz bardziej :dry:
W końcu udało się nam znaleźć mój wymarzony obiektyw, zamówiliśmy w jakimś sklepie internetowym, dziś mają wysłać kurierem, jutro dobrze :-):-):-)

Jutro kończymy 4 miesiące :-D:-D:-D

Dorom oj czas strasznie leci, moja już jutro 4 miechy a pamiętam jak z brzuchem chodziłam :-) . Super, że Alanek grzeczniutki. Ciągle karmisz piersią? ;-)

Olena dziś odbieram aparat, a jutro będzie obiektyw :tak:

Pola
też się zastanawiałam nad skutecznością tych metod. Ale co będzie, to będzie. I z synka i z córy będziemy się cieszyć :-)

reklama
Dzien dobry:tak:

Ale niewyspana ostatio chodze... córa robi mi pobudki o 6:30, a ja tak conajmniej do 8 bym pospała:-D

własnie sie ogarnełam porzadnie, bo wszystko wskazuje na to, ze dzis w koncu moja fasoline zobacze:-) mój małż obiecał, ze wróci wczesniej i mam nadzieje, ze dotrzyma słowa... i w koncu odwiedze ginke:tak:
Jakos sie stresuje okropnie:zawstydzona/y:W ogole nie cierpie tego 1 USG dopochwowego... fle:baffled: ale jakos przezyje... :tak:

W ogóle doszłam do wniosku, ze chce 2 córe:-)

Panistepelek... witaj z powrotem! Co tam słychac?

Miłęgo dnia!

Do góry