reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam

firanka - Witaj po przerwie. Fajnie, że wakacje były udane tylko szkoda z tą pogodą. A gdzie byłas i jak długo?

polna - Biedna Twoja córci. Oby wszystko szybko się zagoiło.

mamaola - Na obiad nie chciała jeśc mojej zupki (zresztą nic innego też) ale na kolację trochę zjadła.

karaoke - Czyli jesteś starsza odemnie o rok :D. A jak masz na imię?

pauluś - Witaj na forum. Zapoznaj się z regulaminem i piz z nami jak najczęściej. W którym jesteś miesiącu ciąży?

Ostatnia edycja:
reklama
panistepelek- od kiedy można dzicku zupki lekko przyprawiać???? bo mój jak mu ugotuję to nie bardzo chce jeść:baffled: Taka ze słoiczka lepiej mu wchodzi..... Chociaż dałam mu raz rosołku troszeczkę lekko po solonego to bardzo mu smakował....

Na wstępie witam nowe :-)

Ja już od rana wkurzona jestem... okazało się że nie przyznali mi środków na działalność z tej głupiej uni ... do dupy z tą całą unią w kulki sobie lecą równo ciekawe co trzeba mieć i umieć żeby tą kasę dostać to chyba jest dla tych co potrzebują pomocy a nie doskonale sobie radzą i chcą kasę od tak no ale ch im w d :-p
Co prawda ja też chciałam przekręt zrobić ale ja potrzebuje kasy a w normalnych warunkach to już w ogóle nie miała bym się co ubiegać ... jeszcze teraz jem batona i znowu zęby mnie zaczęły boleć a niedawno co robiłam :angry:

PATTII - dziękuje w imieniu Ninki :-) kurczak z makaronem ? pierwszy raz słyszę :-p

LENKA - no no już jutro czwartek :-) ale skoro Cię boli to może nie powinnaś do jutra czekać ? masz jakiś numer do swojego lekarza ?

MADZIA - no to szybkiego powrotu do zdrowia !

UMI - powodzenia ! i szybko pisz jak było ! :-)

POLNA - pani domu ze mnie żadna dopiero się uczę zawsze byłam córeczką mamusi i nic nie robiłam więc jest ciężko :zawstydzona/y::-p

MAMAOLA - oho to moc wrażeń :-p tyle rzeczy na raz :-p dobrze że Twojemu nic się nie stało no i że nie ma kosztów związanych z naprawą ... my ostatnio mieliśmy stłuczkę i 900zł poszło się...

JUSTYSIA - współczuje ... teraz się wyleczyć i trzeba dalej próbować :-) tylko dobrze wszystko wylecz zanim zaczniesz ;-)
trzeba się cieszyć że nie zaszłaś w ciąże przy takim stanie bo to by za dobrze nie było ;-)

KARAOKE - hehe wszystkie teraz tak myślimy a co do czego przyjdzie to pewnie wszystkie będziemy zrzędliwymi staruszkami :-p

POLA - ja to już od urodzenia miałam od niej większe wymagania niż powinnam :-p póki co to wychodzi na dobre bo mądra z niej dziewczynka i mam spokój od małego z nią :-p ale trzeba będzie przystopować bo też nie można od dziecka za dużo wymagać ... widzę po siostrze tata chciał żeby ona jakimś geniuszem była to teraz ma trochę zrytą psychikę i jest strasznie zakompleksiona... niby się chce dobrze dla dziecka a łatwo zrobić krzywdę ... za to ja jestem młodsza i ode mnie niczego prawie nie wymagano i jestem mega rozpieszczona :-p dlatego ja chce przy Nince wyśrodkować zobaczymy czy mi się uda :-p
A z tymi zupkami to zależy od dziecka moja mała odkąd skończyła pół roku to je wszystko prócz czekolady i jej nie szkodzi :-p myślę że możesz mu trochę przyprawić i sprawdzić jak zareaguje :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Femme fatal- nie będe panikować. Wczoraj mnie nie przyjeli to znaczy,ze mogę przetrzymac-a jutro z rana idę. Wydaje mi sie,ze tak mnie kłuje po badaniu lekarza,ze cos sie zaczeło. Ale dam radę. Nie mają u mnie miejsca na porodówce- i nie chcą nikogo trzymać za bardzo. Wiec albo jak mi się coś zacznie dzis, albo coś jutro podadzą. Nie chciałabym rodzić gdzie indziej. Juz znam tamte kąty i jest blisko. A dzis to pewnie by mnie odesłali. Ja zrozumiałam,ze jutro coś mi podadzą. Zobaczymy. Leże sobie i wtedy mniej boli. Jakos nocą jest gorzej. Nic nie będe robić do jutra. Dziś siostra mojego S ma urodziny i jedziemy furą coś pojeść-hehe. Kuszą mnie smakołyki-a jutro mogę rodzić.

pola - Teoretycznie do małym dzieciom nie powinno się przyprawiać za bardzo zup a broń boże uzywac sól. Ja jak gotowałam pierwsze zwykłe zupki jarzynowe z miąskiem to w ogóle nie dodawałam przypraw, potem jak była trochę większa i zaczynała jeść to co My do troszke przypraw dawałam, teraz zresztą też tak bardziej do smaku dodaje.

femme - A jaką działalność chciałas otowrzyc jesli można wiedzieć?

karaoke - W takim razie miło poznac, ja mam na imie Agnieszka (też dość popularne imię :p)

LENKA - ja to panikara jestem straszna :-p ale masz rację lepiej już poczekać i nie panikować :-) wyluzuj się i objedź za wszystkie czasy dzisiaj :-p

Mamaola oj uwierz :no::-( Ala ala we krwi ja tez bo probowalam zatamowac krwotok , jednym slowem koszmar :blink::dry: cale szczescie ze tylko na tym sie skonczylo bo rwonie dobrze ta szklo moglo calkiem sie wbic w glowe albo w szyje :-( no to masz bratanka :-) a jak bedzie mial na imie ?

Lenka oj to porod juz lada dzien skoro masz takie dolegliwosci :tak:a porodem sie nie martw bo sobie poardzisz ;-)

Justysia a juz zaczynalam sie martwic ze Cie nie ma :no:
czlowiek idzie do lekarza z czym innym a tu tak przypadkiem sie okazuje ze chora Jestes :sorry2::dry: wspolczuje ;-)
ale chyba masz jakies lekarstwa i lekarz powiedzial co bedzie dalej robil ?

Femme ano , pewnie jak lenka zacznie wiecej rozumiec to bedziesz kazala jej sprzatac i zmywac podloge :-):-p
a z unia to szkoda gadac :no: moj kuzyn (wtedy mial 21)z rok czy dwa lata temu chcial cos otworzyc to napisali mu ze jest za mlody wiec odczekal te 2 lata bo musial miec 23 i znowu skladal wniosek to tym razem cos innego mu wymyslili :sorry2::angry: niby unia taka dobra a huja robi z ludzi :no:

POLNA - jaka Lenka :-p póki co jeszcze Lenki nie mam tylko Ninke ale może kiedyś :-p ... No mi już 2 raz odmówili jak spełniłam warunki pierwszej odmowy to wymyślili coś nowego ...

PANISTEPELEK- Żadną :-p przepisała bym firmę mamy na siebie załatwiła lewe faktury na sprzęt i miała kasę dla siebie

reklama
Do góry