reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Justysia 1 a ja Cie rozumiem najperw skoncz szkole itd a pozniej mozna myslec o dziecku ja juz mam szkole za soba wiec teraz tylko starania zostaja:)

reklama
Moja siostra cioteczna miała 16 lat i też jakoś sobie poradziła. Myślę że wszyscy wokół Niej bardziej przeżywali niż Ona sama. Teraz już jest po ślubie i ma już drugie maleństwo:) I ma teraz 23 lata:)

Karaoke87 - ja też to gdzieś słyszałam że dzieci w 2 miesiącu ciąży już czują miłość rodziców i co się dzieje. Ale jak jest to chyba tak naprawdę nikt do końca nie wie;) __________________

Ostatnia edycja:
młoda2 Ja gdy tylko miałam jakąś oznakę od razu zrobiła test..Potem drugi i potem do ginki.... Już kilka dni spózniał mi się okres i i wiedziałam że jestem w ciąży ponieważ nigdy mi się nie spózniał...Podzieliłam się z tą wieścią na forum..Ale nie zadawaj pytań typu ,,Jestem czy nie" Bo tego nikt nie wie... :p;-)
Justysia1a Uwielbiam oglądać z Moim filmy ;) Więc na pewno skorzystamy z twojej propozycji:-D Trochę mnie jednak odżuciło to co napisałaś Justysi1a... że najpierw szkoła trzeba dobrobyt zapewnić i ciepło...A czy myślisz że dziewczyny takie jak ja i inne na tym forum które szkołę przerwały i będą się uczyć pozniej są gorszymi matkami bądz nie mają pieniędzy czy co gorsza miłości,ciepła rodzinnego..Każda z nas która tu jest przyzna że nie...Osobiście uważam że to nie ma znaczenia kiedy dziecko się pojawi.>Ważne by było chciane i kochane... A inne rzeczy można poukładać, wszystko pogodzić... Nie wyobrażam sobie stawiania czegoś wyżej ponad człowieka czy rodzine :p Mam nadzieje że nie myślałaś w ten sposób i to tylko wina moich humorków ciążowych :pPPP Nie chce żebyście mnie zrozumiały zle ale mi się wydaje że drugi człowiek człowiekowi w życiu nie przeszkadza..ani w nauce ani w spełnianiu marzeń....
anetka551 No teraz czuję się już trochę lepiej...Przez kilka dni męczyły mnie mdłości....I te zmienne humorki dają się we znaki:wściekła/y::zawstydzona/y::confused::-D..Na szczęście mam dużo wsparcia.. i miłości wokół siebie ;)Ja też pójdę do zaocznego Liceum ale jeszcze nie teraz....Nie dałabym rady dojeżdzać przez te mdłości połączone z chorobą lokomocyjną..Jak dzidzia się urodzi i troszke podrośnie to się zapisze...

Ostatnia edycja:
LENKA... wielkie gratulacje!!!Pokazny synek i w koncu tulisz go w ramionach:tak:

A tak na marginesie, mamy dzieciaczki z tego samego dnia, tylko, ze u nas rok wczesniej:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AguśZakochana- Kochana nie chodziło mi o to że w innym przypadku miłość rodziców jest gorsza... nawet taka myśl przez głowe mi nie przeszła. Tylko każdy jest inny i ja myślę że gdyby dzieciątko się pojawiło to bym bardzo się cieszyła ale chyba ja mam coś takiego że wolała bym żebym najpierw stworzyła idealne warunki dla dziecka:) Ja już mam coś takiego że lubie kiedy wszystko jest już gotowe:) Hmm nie wiem czy zroszumiesz o co mi chodzi bo w sumie to ja sama w pewnym sensie nie potrafię do końca tego wyjaśnić;)
Aa i film polecam naprawdę;)

reklama
Do góry