reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam :tak:
Gofry sie udaly :-) mniam , wyszly bardzo chrupkie i jak zrobilam o 10 to o 19 jeszcze byly chrupkie :tak: tylko ze jak dlamnie zalatuje ciutke pod ciasto biszkoptowe ale i tak pyszniutkie :tak::-)

Magda wow ale Ci cora urosla :tak: no i swietna mata , bardzo mi sie podoba ;-):happy2: ja ostatnio dostalam bizka na punkcie rozu :-):-D jak kupuje Ali ubranka to tylko w odcieniach rozu ewentualnie czerwone albo biale :-)

No i mam nadzieje ze Lenka bedzie miala jak najszybciej synka kolo siebie i wyjda do domu :tak:
Napisz koniecznie do Niej ze Trzymamy za Nich kciuki i Pozdrawiamy ;-)

Kinga no to napisalas wszystko suptelnie do Mlodej :-):-D

Asiowo a to bylas na wizycie dzisiaj czy wczoraj ? jakos przeoczylam ta sprawe :sorry2: a gofry to Ci kiedys wysle oile wytrzymaja tyle :-p:-D

Domik nom borowki juz od tygodnia chyba sa czy nawet dluzej :tak: a gofry naprawde smaczne ale kiedys musze sprobowac inny przepis bo ten niebardzo mi pasuje mimo ze sa chrupiace !!
a po slonko przyjezdzaj do mnie :-p

Agus ano na wlasnie na necie znalazlam pare przepisow i dzis zrobilam pierwszy - zostaly jeszcze dwa i bede mogla z reka na sercu powiedziec kotru jest najlepszy :tak:

Wiecej nie pamietam :-)
no nic My jutro jedziemy na wycieczke z Ala wiec tez pewnie wieczorkiemsie odezwe ;-)

reklama
Polna wyslij mi gofra yhmmmm ale bym zjadla <marzyciel>, co do mlodej...poprostu dobijaja mnie takie laski i naprawde nie moge sie opanowac...czytajac takie pytania zaczynam watpic we wszystko....a przede wszystkim w rozum.

Witam znowu was zaniedbałam mam nadzieje że wybaczycie ! :-)

U nas problem z nockami :dry: mała ma za mało miejsca do wiercenia siada przez sen ale już się sama nie położy i trzeba ją położyć :dry: muszę koniecznie jej kojec jakiś większy kupić ... może któraś chce sprzedać ?

Wybaczcie ale nie dam rady was nadrobić teraz już wpadnę w rytm i będę wszystkim odpisywać :-)

Postanowiłam zrobić przerwę w pisaniu. Nie umiem się na niczym skupić, stan zdrowia Adasia jest niestabilny i póki się nie wyklaruje-potrzebuje samotności. Proszę, trzymajcie kciuki za zdrowie mojego synka.

SAMASAMOTNA to dobrze ze masz wsparcie w rodzinie.. ja też je miałam i mam nadal..chociaż mam już 20 lat a mój synek rok i 2 miesiące to na początku było bardzo cięzko..tylko ze tata filipka to mój ukochany mąż..życze szczęścia:*:*

reklama
Do góry