truskawka mój Daniel ma 20, w lutym skończy 21 . ;-)
Młoda mamuśka ja uważam że mam taki charatker że wiem że będę z Danielem, razem już planujemy przyszłość, inwestujemy w spólne rzeczy i ślub to tylko kwestia czasu

. Nikt nie jest przeciwny a raczej już pośpieszają nas do tego żeby brać ślub i rodzicom robić wnuczka

Ciągle słyszę te podteksty

Ale my chcemy trochę bardziej się usamodzielnić. Z mieszkaniem nie będzie problemu bo ja i moja siostra dostajemy je od rodziców. Nie chcę się chwalić ale z finansami nie ma u nas problemów. Ja pracuję już od 2 lat w firmie fotograficznej. Mój Daniel również tyle że ja robię zdjęcia a on filmuje;-) Na przyszłość mamy jeszcze zamiar otworzyć interes własnej firmy i stoisko na rynku bo szczerze mówiąc taka robota się opłaca
BlackWizard według mnie to fajnie że spodziewasz się dziecka:-). Myślę że taka mała różnica wieku między dzieciaczkami dobrze im zrobi bo będą bardziej zżyci ze sobą

A co do opinii innych to lepiej się nimi nie przejmować, w końcu to tylko i wyłącznie wasze życie i z tego co widzę jesteście bardzo bardzo szczęśliwi i życzę Wam tego do końca
Polna_N- też myślę że to wyłącznie decyzja pary

Chciała bym być już w ciąży:-)Jutro robię test

A i słyszałam że najlepiej jest robić z rana? Czy jest różnica jak bym zrobiła po południu?