reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej witam poobiadkowo:)

Pauluś widzę,że tez jestes z 89 roku:-):-):-)

Mariola dam sobię rekę uciąć,ze jestes w ciąży.testy pozytywne wychodzą tylko jak sie jest w ciąży ewentualnie jak ma sie chorobe nerek(jaką nie wiem dokladnie)ale na pewno byś o tym wiedziała.

Kinga u mnie idzie tak(wiek w którym brały ślub) Babcia 18 lat mama 19 ja 20.

reklama
Pauluś89 Witaj na forum ;) Ja też mam 19 lat i jak widać z suwaczaków w lutym będe mamą a za miesiąc żoną... ;):-) Miło pogadać z kimś w swoim wieku a wątek jest na prawdę żywy....
panistepelek Cóż i szalona i spokojna z nas parka...Owszem lubimy się pośmiać ,powygłupiać czasem...Tkwi w nas taka dziecięca radość...Nie lubię cały czas być poważna i zakłopotana...Warto czasami poczuć się znów jak dziecko :-D Ale mimo wszystko mamy poukładane w główkach ;) ;-)

A co do mnie i moich rodziców to także przyjęli to dobrze.... W sumie w rodzinie często zakładało się wczas rodzinę...Moja babcia miała 18 lat gdy została mamą....MOja mama za to miała 19 gdy wyszła za mąż a 21 kiedy się urodziłam...Ale ze strony Mojego narzeczonego również kuzynostwo i starsze pokolenia zakładały rodziny wcześnie więc czuliśmy się jak najbardziej normalnie....
No tak dobrze jest pogadać z kimś w podobnej sytuacji:-) a u Ciebie dzidziuś jest planowany czy przypadkowy? Bo u mnie to przypadek ale bardzo sie z ciąży cieszymy:tak::happy2:

a se termin mam na sylwestra ;p
ale bardziej lekarz sie skłania na termin po Nowym Roku ..a jak dzidzia wybierze to się okaże ;)
Ja na 27 grudnia więc spóźniony prezent na Święta i moje urodzinki, które mam 17 grudnia:-D jeśli dzidzia się pospieszy to prezent jak znalazł będzie:tak:

Mazia89 no tak w takim samym wieku jesteśmy:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
skoro niby zakładamy rodziny podobnie do starszych pokoleń to nie prędko mnie czeka ślub i dziecko:p babcia dość późno urodziła moją mamę:p siostra babci nie miała dzieci, moja mama urodziła moją sis jak miała 29 lat (rocznikowo 30), a mnie jak 35 (rocznikowo 36):p moja sis ma 27 lat i jakoś do dzieci czy ołtarza jej nie śpieszno, a ja mam dopiero 21 lat:p choć moja mama ze względu na to,że jej koleżanki już dawno mają wnuki naciska na mnie:p oczywiście delikatnie:) ale daje do zrozumienia,że chciałaby mieć wnuki, ale ja chcę wpierw skończyć studia:p teraz jestem na 3 roku Zarządzania na PG, a od tego roku zaczynam jeszcze informatykę i ekonometrię również na moim wydziale:p i oba kierunki dziennie, więc czasu na dzidziusia póki co nie mam:) ale jak się "trafi" to będę szczęśliwą mamusią:p

wpadlam tylko powiedziec ze na weekend jade do gadnsak wiec mnie nie bedzie a wy tyle produkujecie ze nie ma jak odpisac nawet szybko :-p
Witam tylko nowe kobitki an forum:-)

Na moich jakże ciekawych studiach uczyliśmy się o poetce, która miała 22 dzieci :-p Nic innego mi tak nie zostało w głowie, jak właśnie ta informacja.
A co do wieku, to niestety patrząc na historię dziewczyn z mojego wątku, to nie zawsze sprawdza się reguła, że im starszy tym mądrzejszy ;-) Ale prędzej spotkasz dojrzałego 30latka niż 20latka. Tak sądzę,Ale ja się nie znam na związkach ;-)

ja mysle przede wszystkim o tym,żebym miała blisko na uczelnię i mogła na te studia swoje iść po zdanym WOSie,bo niczego innego z dodatkowych przedmiotów zdawać nie bede ;-) teraz najważniejsze będzie maleństwo, a maturkę zawsze sobie "dorobię" jeśli mi bedzie za mało ;-)

OOOO nowa krew przyszła na watek:-)
Pauluś89 Wita udzielaj sie aknajczesciej:-) i edytuj posty:-) jak chcesz cos dodac a ikt po tobie eszcze nie napisal:-)
mariola9 skoro 4 testy były pozytywne to pewnie estes w ciazy ale ja tam testom nie ufam

A co do zostania mama to edna moja babcia miała 24 lata gdy urodziła a druga 26 moja mama 21 lat tylko ja sie wybilam z 19:-p

no wiec Umi jestes wyjatkiem potwierdzajacym regule :p

jako przykladna zona :p :D upieklam ciasteczka z dzemem..moze ktoras chetna??

ale fajnie teraz na dworze...tak mogloby byc caly rok... :)

reklama
zosiek kazde studia sa o czyms, tylko po niektorych nie ma sie konkretnego i czesto dobrze platnego zawodu...niektore kierunki sa kierunkami po ktorych w zasadzie jedynym sensownym zajeciem jest zostanie naukowcem i poszerzanie wiedzy i praca na uniwerkach itp. Ktos uczyc studentow musi prawda? :)

paula cos nie bardzo zrozumialam....bez matury chcesz isc na studia? na studium owszem...matura nie jest wymagana...ale na studia musisz miec zdana...cala.

Do góry