reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorom Wszystkie mleka modyfikowane smakuja koszmarnie ja miałam nan po którym o malo nie padlam jak spróbowałam i karmie bebilonem który jest wg mnie troche lepszy w smaku przynajmniej ten w zielonym opaowaniu bo bebilon comfort i pepti to jak dla mnie smakowa porazka. A co do przyzwyczajenia Alanka to moze pomieszaj twoje mleko z modyfikowanym np odciagnij na 100 ml własnego a z jednej miarki dodaj tamtego tylko nie wiem czy tak mozna ja mieszałam modyfikowane zeby małego przyzwyczaic do innego ale z naturalnym to nie mam pojecia
Kamusia Ja dostałam po 2 miesiacach ale jakos wcale mi sie nie spieszylo do @

reklama
kamusia185 nie masz sie co bać:* Ja tez sie balam ze jestem w ciazy ale test na szczescie wyszedl negatywnie:) Ładna córeczka:*******

dorom5 ja tez jak karmiłam piersia to chcialam dac synkowi sztuczne mleko i tez nie chcial wypluwał a dawałam NAN może mały musi sie przyzwyczaić?:) Bebilon tez dawalam i pil normalnie a teraz daje przeciwulewaniu i jest okropnete mleko w smaku i mój synek pije:) Twój synuś musi sie przyzwyczaic do tego mleka ono w każdym baź razie ma inny smak niz mleko matki:) a moze poprostu nie jest nauczony pic z butelki?

PATITKA26 dostaniesz ochrzan ze nie edytujesz postów:/ Wole cie uprzedzic bo ja tez dostałam ze raz moze dwa napisałam post jeden pod drugim:/
Dzięki Truskawa.

Witajcie! Ja od dwóch godzin sama w domku, R. z Filipem poszli nad staw, a ja odpoczywam :)
Kamusia, różnie bywa, tak jak dziewczyny mówią, jedna dostaje zaraz po połogu (ja tak miałam, dwa dni po skończeniu krwawienia dostałam @ :/, ale karmiłam tylko 2 tyg piersią), a druga dostanie 2 miesiące po połogu, mimo, że piersią już nie karmi.
Dorom, co do mleka, to moim zdaniem najlepsze jest Bebiko, my od początku go używamy.

Witam:tak:

dorom- kupiłaś zwykły bebilon??? JA jak kiedyś podałam małemu zwykły to pił ładnie i nie było gorzkie. Było bardzo dobre w porównaniu z innym mleczkami... Ponoc bebilon jest dobry. Ja teraz karmię ,ale pepti...Twój Alanek może nie pije bo jest przyzwyczajony do piersi i dlatego nie chce pić:tak: Musisz podawać stopniowo i będzie okay,tak mi się wydaje.

Ja byłam na weekend z małym, Grześkiem i znajomymi na jeziorkiem było cudnie:-p Tyle zwierzątek,koniki, kucyki Ludwik bytł zachwycony. Szkoda,że tylko 2 dni:-(

Heja!

wrocilismy niedawno ze wsi...ojjj wyszalalo mi sie towarzystwo....zwlaszcza Igor, biegal na boso caly dzien i krzyk wieczorem byl jak kazalam mu buty ubrac bo juz chlodno bylo...dzisiaj od rana tez na bosaka latal i w ogole tarzal sie w paichu bo udawal kotka heh..... :) lucja ku mojemu zdziwieniu sprzedajne dziecko jak nie wiem :) nikogo sie nie bala, od razu latala po calym podworku...zwlaszcza za psem :)

dorom tez mysle ze stopniowo...mozesz faktycznie zaczac mieszac ze swoim i stopniowo wprowadzac az calkiem zacznie pic. Ja polecam nan active. Ma 3 dodatkowe skladniki, ktorych nie maja zwykle mleka, m.in. taki ktory wplywa na lepszy rozwoj mozgu i wzroku dziecka.

karolina bebiko produkuje ta firma co bebilon, niektorzy uwazaja ze bebiko to odpady z bebilonu.... ;P

truskawa z toba nie mozna normalnie rozmawiac bo zaraz z jakimis ironiami wyskakujesz...jak z tym o edycji postow. Chociaz moze juz przewrazliwiona jestem na Twoim punkcie....regulamin dostepny jest i kazda powinna go przeczytac zanim zacznie sie udzielac!

niunia w ciazy w ciagu doby mozna wziac 3 nospy forte, wiec spokojnie wez i sie nie mecz :)

a ja jeszcze w tym tygodniu mam jedno dziecko wiecej w domu..siostra przywozi syna na tydzien do nas bo pracuja i nie maja co z nim zrobic....bedzie sie dzialo :p

Lakshmi a moze jest jeszcze jakas nadzieja,ze Ci rodzice pomogą córce jednak?:baffled: dziwna sprawa. Moi też byli źli,gdy się dowiedzieli,ale cieszę się,że gdy urodzę bedę miała dokładnie 18lat i 3miesiące, więc nikt mi się nie będzie mógł wtrącać. A co z ojcem dzidziusia? Bo jeśli on jest pełnoletni a dziewczyna z nim jest i będzie,to prawnym opiekunem on mógłby przecież zostać.

Ostatnia edycja:
Kamusia- wszystko zalezy od organizmu... Nie martw się:) Ja pół roku po porodzie dostałam pierwszy okres,ale karmiłam... Moja siostra np 5 miesięcy po urodzeniu córki, chociaż karmiła tylko miesiąc... Zależy:tak:;-)

reklama
Do góry