reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ewi kochana no namalowałam namalowałam ;D :) zaraz sie pochwale ;)
I zamierzam sprzedać ten obraz, wiec jak ktoś chętny to zapraszam... ;) Bo jeszcze na allegro nie wystawiłam bo musi wyschnąć (to farby olejne) i musze pokryć werniskem żeby zabezpieczyć i nadac blask farbie ;)
Obraz namalowany na płótnie naciągnietym na rame olejami firmy Renesans, w realu ogólnie obraz wygląda atrakcyjniej niż na tym zdjęciu, bo robiłam foto na szybko ;p
aha z boku nie ma białych śladów, tylko jest dalsza czesc obrazu co oznacza że nie trzeba oprawiać w ramke ;)
p1000301o.jpg

reklama
Jejku. Cudowny, naprawdę i wcale nie słodze :-) lubisz malować co? To widać że wkładasz serce w swoje prace :-).
A może warto dać na allegro aukcję typu że coś namalujesz na zamówienie?
Może wcześniej ciebie pytałam, chodziłas do plastycznej szkoły czy jesteś samoukiem?

Ewi - U NAs to różie z tym bałaganem. Córcia z jednej strony jest taka, że jak narozwala np. klocków czy powyciąga miśki to potem je sama poukłada itd ale niestety nie zawsze to działa więc przynajmniej raz dziennie też musze ogarnąc ten sajgon jaki zrobi.

artystka - Bardzo ładny obraz. Zdecydowanie masz talent i widać, że lubisz malować.

Dziękuje dziewczyny ;)
A co do pogody,u mnie nie pada nic ale sie roztapia ;/ niezłe błoto wszedzie, przejść nigdzie nie idzie ;/
Ewi ja chodziłam rok do szkoly plastycznej, ale ja już wczesniej zanim poszłam do szkoły plastycznej to malowałam takie obrazy.. Ale szczerze w szkole artystycznej nic mnie nie nauczyli, to raczej praktyka poprawia nasze zdolności. U mnie w szkole rozkładali tkaniny, z 15 różnych przedmiotów i było "maluj" nie było nic mówione jak i co tylko trzeba było się domyślać. Jedyne co to fotografi uczyli dobrze ;) Ale stwierdziłam ze sama w domu też moge sobie malować i nie płacić 240zł za szkołe plastyczną przez 4 lata i to 11 miesiecy na rok sie płaci ;/ Mało tego wszystko tam trzeba było samemu kupić no to nie widziałam w ogóle sensu już w tym..
A Ty ewi tylko rysujesz czy też malujesz? :)

A co do zamówień, niby dobry pomysł. Ale ja właśnie nie mam tak że na zamówienie zrobie dobry obraz... Musze miec taką wene itd, np nie umiem ludzi malować, rysowanie no powiedzmy ze jakos tam wychodzi, ale malowanie ludzi wcale!
I właśnie zależy co, martwe natury mi wychodzą, krajobrazy raczej nie, portrety też nie.
Poza tym nie odnajduje sie w niczym innym ;p Martwa natura mi pasuje najbardziej ;]

Ostatnia edycja:
kasiuch musisz pogadać z tym Twoim... ja pisałam maturę nie aż tak dawno bo gdzieś z trzy lata temu, wcale nie jest tak ciężko wygospodarować więcej czasu. Niech prosto po zajęciach przyjeżdża do Was i niech siedzi do 21, pomoże Ci wykąpać małego itp., uczyć może się w domu jak wróci, albo z Wami. Dlaczego tylko Ty masz ponosić odpowiedzialność? Niech on też ponosi konsekwencje, w końcu on też jest rodzicem.

on pomaga...zawsze na kapiel przyjezdza a od czwartku siedzi u nas...ale w tygodniu tez go brakuje popoludniami....juz walkowalismy ten temat....no nie wiem zobacze jak to bedzie dalej...ale boje sie bo ostatnio caly czas sie klocimy...nie wiem czy to wina moich hormonow...czy silnego instynktu....nie wiem...:-(
mam dola

artystka widzę, że nick jednak bez przyczyny nie wpisywałaś hihi rejestrując się na forum :)
śliczny obraz...

a u mnie dalej nic - 2 w 1 , ogólnie kość ogonowa zaczęła mnie boleć :/ i w kroczu ... wrrrrrrrr

Witam z rana.
Co planujecie na walentynki? Ja to chyba w domu będę siedzieć.
ARTYSTKA Ja tylko rysuje amatorsko i głównie portrety. Nigdy nie miałam talentu do malowania i dlatego podziwiam takie osoby jak ty.
KINGUSIA No niestety, musisz się pomęczyć jeszcze trochę. A do prawdziwego terminu jeszcze trochę czasu. No ale życzę Ci żebyś nie musiała znosić tego tak długo.:-)
STEPELEK No u Ciebie przynajmniej Klaudia zbiera zabawki a moja Justynka choć sporo starsza to nie zawsze. Mareczek z reszta tak samo. Jedynie co to jak mówię o kapaniu to Justynka od razu zbiera wszystko żeby tylko szybko do łazienki pójść.

Dawno nie pisałam, ale naprawde nie mam czasu. Zuzia pochłania mi każdą chwilę :zawstydzona/y: Budzi się w nocy, w dzień też najlepiej nie śpi, no ale co poradzić :-p

Co do krzesełek to my mamy takie SUPER KRZESEŁKA CORRADO KUBA LUX - PROMOCJA !!!!! (914954157) - Aukcje internetowe Allegro niebieskie :tak: i też jest fajne :tak:

artystka naprawde ślicznie malujesz! masz talent :-) ja to malować w ogóle nie umiem, narysować to może jeszcze bym coś narysowała, ale malować nigdy :-p

Muszę się pochwalić.. Od wczoraj mam narzeczonego ;-)

reklama
anetka551 gratuluje serdecznie to dopiero prezent na Walentynki:-) a krzesełko super
kasiuch to ile wy w sumie przez tydzień spędzacie czasu razem?
artystka jestem zauroczona

Ostatnia edycja:
Do góry