reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej kochane ja mam dziś wolne , ale sprzątanie mnie czeka bo przy Łucji to w godzinę mam w pokoju tajfun.. :no: i jeszcze te okna .. masakra Łucja niech sprząta ;D o tyle mam dobrze że jak na coś pokaże i powiem "daj" to ona to podnosi i daje :p

Witam!

Mam pytanie...czy w Waszych szpitalach sprawdzano grupę krwi dziecka po narodzinach? Pytam, ponieważ mój syn nie ma wpisanej grupy krwi w książeczce zdrowia, a po dzisiejszym telefonie do szpitala dowiedziałam się,że oni nie badają grupy krwi dziecka po narodzinach...co jest dla mnie absurdalne. Chciałabym się dowiedzieć jak to było u Was...bo być może w moim przypadku ktoś tego po prostu nie zrobić z przeoczenia,a teraz jakieś głupoty mi opowiadają.

Ja córke rodziłam w małym szpitalu w Grójcu i szczerze też nie znamy jej krwi do tej pory... Nie zrobili jej badan żadnych...
Synka rodziłam w wawie na Żelaznej i tam już krew pobierali i mam wpisane w ksiązeczce jaką ma krew...
Chyba to zalezy od szptala... niewiem :]]]

nigdy nie robili i teraz też nie robią badania grupy krwi, chyba, że to konieczne, ja dowiedziałam się jaką mam grupę krwi dopiero jak zaszłam w ciąże, zresztą mój mąż też :)

kiedyś robili...przynajmniej ja i mąż mamy w książeczkach zdrowia wydawanych po urodzeniu wpisaną grupę krwi...a urodziliśmy się w różnych miastach...dziwne mi się wydaje nie znać swojej grupy krwi..

Elizka skoro u jednego dzieciaczka pobrali a u drugiego nie to na pewno jest tak jak piszesz...czyli zależy od szpitala.

A ja nie miałam podanej grupy krwi.. dopiero niedawno sie dowiedziałam.. Moi rodzice, owszem.. przy porodzie pobrano im krew...
Ciekawe czemu.. żyłam 19 lat w niepewności :x :confused:
Pogoda coś sie popsuła :wściekła/y:a było taak ładnie..
Te mdłości nie dadzą mi chyba spokoju :( przez to na nic nie mam ochoty.. nawet rozmawiac z moim D.:-(

Dziewczyny mam takie pytanie.. da sie jakoś uniknąć, zapobiec powstawaniu przebarwień na twarzy w ciąży? Czy np. kremy z wysokim filtrem wystarczą?;-)

Ja też nie mam wpisanej grupy krwi mojego szkraba a rodziłam w Płocku...
Ale ja na starym szpitalu rodziłam a moja mama mnie rodziła na nowym i była moja grupa krwi wpisana... Tyle ze jak mialam pare lat to bawilam sie i wyrwałam ten róg gdzie byla moja grupa krwi i dopiero bedac w ciazy dowiedzialam sie jaką mam grupe...

Dzis piękna pogoda, mam zamiar wybrać sie na spacerek z Michasiem :) i porozmawiać z moim byłym ;/ bo od poczatku marca nie jestesmy razem... I musze powaznie sie zastanowić czy dać mu szanse czy nie...

reklama
artystka a wydawło mi sie że jest miedzy wami super szkoda ale moze jeszcze wszytko sie ułozy, może po prostu twoja ciaza go przerosła
ixidixi chetnie bym ci pomogła ale nie potrafię:( moze udaj sie do dermatologa powinien cos zaradzic

Do góry