reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
joasia89 ja mam prawie 23 i rodzę we wrześniu wiec spokojnie ;-) fajnie ze sie pojawiłaś :laugh2:

patrycja 9009 i taz uważam cie za dzielną masz już 2 szkrabów :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
strasznie tu dzisiaj pusto myślałam ze jak sobota to poklikamy sobie a tu pusto ...
czytam małemu krótkie opowiadania na dobranoc i chyba działają bardziej na mnie niz na niego jego chyba ton głosu uspokaja :p

strasznie tu dzisiaj pusto myślałam ze jak sobota to poklikamy sobie a tu pusto ...
czytam małemu krótkie opowiadania na dobranoc i chyba działają bardziej na mnie niz na niego jego chyba ton głosu uspokaja :p
Tak tak chcesz dziecko uspać a wczesniej to Ty zaśniesz przy tej bajce niż on haha

jestem ciekawa jak to będzie, na ziecko jestem gotowa i ciąża jest ok :) ale poród to dla mnie narazie jedynie obawa i strach

Ja sie bardzo bałam 2 porodu..... ale był o niebo lepszy od pierwszego.... Kochana nie ma sie czego bać.... tylko urodzisz i zobaczysz swoje maleństwo to cały ból zniknie w sekundzie uwierz mi :)))

reklama
sochi - kobieto, czym ty sie kierujesz? :no: Dla dziecka? Dla dziecka chcesz byc z kims, komu nie ufasz? Dałąbym na Twoim miejscu temu troche czasu, nie wracaj teraz do tego KOGOŚ bo edzie to dla niego znaczylo zielone swiatlo! Łatwo przebaczasz i praktycznie zero konsekwencji. Jezeli teraz do niego wrocisz to nie zdziwilabym sie, jezeli w przyszlosci wywinie Ci znowu taki numer.

violett - przedewszystkim sie nie stresuj!!! Bedziesz sie stresowac to bole vbeda jeszcze wieksze i... to takie bledne kolo :tak:
clio - to jeszcze zbyt wczesnie... Alex nie musi sie nawet odzywac raz dziennie. To zbyt wczesnie kochana :tak: Powinnas wg. mnie sie martwic brakiem "ruchow" po 24tc. kiedy sa juz bardziej wyrazne. I wtedy zapukac do dzidziusia i zjesc cos slodkiego :tak:
a z ta bateria duracell... az sie zasmialam :-D a to sie zdaza coraz rzadkiej ... :confused2:
patrycja - ah a mysl;alam, ze jestem tu najmlodsza :-p te zaszlam w ciaze majac 15 lat a urodzilam w wieku 16. Ty juz widzę masz 18 i druga kruszynke na koncie!
Witam w naszym gronie :tak:

ja zaszlam w ciaze w wieku 20 lat :-)

nie jestem z ojcem dziecka ... bo nie warto ...

a o ciazy dowiedzialam sie w 20 tc :-) taki figielek ;-)

a teraz jestem szczesliwa z moim M choc mamy trudny okres teraz ... :tak:

Nie jestes za stara :-p Sa i starsze tutaj.
A ja sie tak zawsze zastanawiam... jak mozna dowiedziec sie o ciazy dop w 20tc? [ z pelnym szcunkiem] ale ... no jak? :-p Rozumiem, ze miesiaczkowalas normalnie do 4 miesiaca ciazy?

Jezeli chodzi o mnie to wszystkie prace kontrolne na ten semestr juz oddalam... nie pojawila sie zadna nizsza ocena niz 4 :sorry:
Z tym ze jeszcze czekaja mnie egzaminy afff ...

Pozatym, 7 dni temu rozpoczelismy 6 miesiac zycia Damianka, a spojrzcie co juz potrafi!!!

Zobacz załącznik 236849

Ostatnia edycja:
Do góry