Witam! Ja się nie będę rozpisywać bo będę zbierać się spać no bo jutro zaczyna się maraton z maturą więc zbieram się spać już od rana mnie brzuch boli to jutro to chyba padnę boje się tego polskiego, najlepiej to bym go pomineła i np. 2 razy matme pisała. Trzymam kciuki za resztę maturzystek ;-)
reklama
Witam. U nas majowy weekend w miarę udany. W niedzielę po obiedzie sobie zrobiliśmy wypad na rowerach a wczoraj odwiedziliśmy moja koleżankę która ma dzieci w wieku moich.
KASIUCH Współczuję że musieliście w szpitalu leżeć. Ale dobrze że już po wszystkim.
MAGDA cO ZA ludzie że nawet w pracy trzeba się bać o swoje rzeczy.
KINGUSIA Śliczna ta Twoja mała. No i dobrze że rewelacje brzuszkowe już minęły.
A MATURZYSTKOM ŻYCZĘ POWODZENIA.
KASIUCH Współczuję że musieliście w szpitalu leżeć. Ale dobrze że już po wszystkim.
MAGDA cO ZA ludzie że nawet w pracy trzeba się bać o swoje rzeczy.
KINGUSIA Śliczna ta Twoja mała. No i dobrze że rewelacje brzuszkowe już minęły.
A MATURZYSTKOM ŻYCZĘ POWODZENIA.
Serduszko1
Fanka BB :)
POWODZENIA MATURZYŚCI!!!! TRZYMAM KCIUKI ZA WAS!!!!!
Hej Kochane u nas weekend majowy taki sobie mógłby być lepszy gdyby nie pogoda
(((
Hej Kochane u nas weekend majowy taki sobie mógłby być lepszy gdyby nie pogoda
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
cześć dziewczyny
jej rok temu pisałam mature... Boże ale ten czas leci
u nas weekend majowy super dwa dni grillowania, a wczoraj leniuchowanie w domku, bo padało, ale i tak fajnie bo G. miał wolne
miłego dzionka lecimy na spacerek
jej rok temu pisałam mature... Boże ale ten czas leci
miłego dzionka lecimy na spacerek
Witam! Już jedna matura za mną teraz to już z górki;-) nie była najgorsza, jedna z prostszych z tych co pisałam teraz trzeba się tylko modlić żeby w klucz się wstrzelić;-)
Piszecie tak o weekendach majowych u mnie beznadziejny ja musiałam się uczyć a Miki się przeziębił więc nic ciekawego.
Piszecie tak o weekendach majowych u mnie beznadziejny ja musiałam się uczyć a Miki się przeziębił więc nic ciekawego.
Serduszko1
Witam! Już jedna matura za mną teraz to już z górki;-) nie była najgorsza, jedna z prostszych z tych co pisałam teraz trzeba się tylko modlić żeby w klucz się wstrzelić;-)
To sie ciesze ze nie było tak źle
U mnie weekend to taki normalny, ja siedzialam w domu i sobie leniuchowalam a moj P norbil jakies poprawki na nowym mieszkanku, podwieszane sufity i takie tam... No i tyle. Wczoraj calu dzien spedzilismy powiedzmy na lozeczku objeci w swym ramionach i tyle
A teraz tydz sie nie widzimy
ehhh a ja juz tesknie jak cholera;(
reklama
Liza
No jutro matma na maturze
ja naszczescie nie pisałam jej bo na bank bym nie zdała
a to już 2 lata temu było jak zdawałam
czas leci jak szalony.
No i wogóle dopiero co był pażdziernik, pierwsze USG , 5tc... a tu już 36tc
:-) no nie nadązam za tym wszystkim...
Ostatnio mój brzuch nabiera dziwnych kształtów
Mały tak sie wierci ze czasem mam górke z prawej strony, albo nad pępkiem
no łobuz mały;-)
No i ta jego czkawka
he he he
W naszym pokoju lózeczko już stoi przygotowane, w tą niedziele jedziemy na ostatnie zakupy do wyprawki i pakuje sie do szpitala ;-)
No i wreszcie mój synek juz rozumie kto jest w brzuszku, i ładnie pokazuje, i wogóle... ;-) Hania sie tez doczekac nie może braciszka
Powodzenia na reszcie egz. maturalnych ;-)

No i wogóle dopiero co był pażdziernik, pierwsze USG , 5tc... a tu już 36tc

Ostatnio mój brzuch nabiera dziwnych kształtów

No i ta jego czkawka

W naszym pokoju lózeczko już stoi przygotowane, w tą niedziele jedziemy na ostatnie zakupy do wyprawki i pakuje sie do szpitala ;-)
No i wreszcie mój synek juz rozumie kto jest w brzuszku, i ładnie pokazuje, i wogóle... ;-) Hania sie tez doczekac nie może braciszka

Powodzenia na reszcie egz. maturalnych ;-)